Top 3 ideje za nohte za vašo poroko | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Top 3 ideje za nohte za vašo poroko

Top 3 ideje za nohte za vašo poroko

Ampak, lahko še vedno zabavno z njim. Ali ste se odločili, da to storite sami ali pa se podate na vašem kozmetičnem salonu, bodo te tri poroka nohtov art idej je odličen način, da bi si začel!

Poroka Nail Art Ideje nalašč za vaš veliki dan:

1) čipke

Končni poroka nohtov je čipka. Lahko bi to naredili sami, vendar je priporočljivo, da gredo v salon, če želite, da bi dobili bolj polirani in prefinjen rezultat. Vaš poročni dan mora biti popoln in da naj svoje nohte.

load...

• Trgovine prodajajo za nohte znamke. Če se odločite za to poroko nohtov art sami, kupite Lacey žig, gladek plašč in osnovnega premaza, kot so sivka ali mehko roza. Postavite žig v beli lak za nohte in veljajo za nohte. Počakajte, da se popolnoma osuši in uporabiti plašč.

load...

• Če se odločite, da imajo strokovnjaki skrbijo za načrtovanje, biti čim bolj natančni o tem, kakšne zasnove čipke hočeš. Vaš nohtov tech lahko dodate tudi resnično čipke za vaše nohte. Nič pravi ljubezni, kot so čipke!

2) Francoska manikura

Francoska manikura je klasična in vedno top izbira za poroko dni. Če ste se odločili, da gredo v salon, ne gredo na dan pred poroko, pojdi nekaj dni pred poroko. Zakaj? Ker vam ni všeč, da delo, ki ga opravljajo, in to vam bo dala nekaj dni, da se privadite na njih, še posebej, če si umetne nohte. Vedno jih lahko popravite sami z dodajanjem gladek plašč dan vaše poroke.

Odločite se, ali želite francosko manikuro na vaše naravne nohte ali umetne nohte. Od tam, odloči, ali želite, lak za nohte, šelak, akril ali gel.

• Poskrbite, da obvestite svojega salon, da ste le nekaj dni stran od poroki. Ti bodo bolj podrobno usmerjena in se prepričajte, da so popolni.

• Če se boste odločili narediti francosko manikuro na svojem, glavo v trgovino in kupiti svetlo roza lak in bel lak. Lahko bi celo kupiti francosko manikuro kit in sledite navodilom za to. Prihajajo z vseh nohte, šablone in obrazci, ki jih potrebujete za popolno manikuro. Sledite vlogo s sijajnega premazom.

3) biserov

Biseri so bili vedno označeni kot elegantno in mnoge ženske nosijo biseri s svojo poročno obleko. Plus, nosiš belo ves dan - ujema vaše nohte!

• Lahko bi naredil francosko manikuro z biseri ob nasmeh linije ali, če ne želite, mini biserov na vaše nohte, se posvetujte s svojim nohtov tech uporablja biser nohte tip je.

• Paint nohte s svetlo modro barvo. Vsaka nevesta potrebuje nekaj modrega na poročni dan! Počakajte, posušimo in nato uporabiti mini biserov.

• Za drugi biser videz, dodajte srebrne blešči na konicah nohtov; popolnoma pritegne!

• Nail Caviar je najnovejši navdušeni. Poskusite Pearlescent kaviarja nohte!

Možnosti so neskončne, ko gre za poroko nohtov art. Bodite prepričani, da se posvetujte s svojim nohte tech kaj predlaga. Oni nohte ves dan in naredil poroko nohtov art za deset neveste.

Vprašajte prijatelje, ki so gotten poročen, kaj so naredili. Glede na vašo izbiro, smo vedeli, da bo rock!

Poročni dan je za nevesto in njeni nohti bi bilo videti tako dobro, kot se počuti. Boste še posebej hvaležni, ste pozorni na vaše nohte, ko dobiš poročne slike nazaj.

Katere so vaše najljubše nohtov art ideje? Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...