Zelo učinkovita maska ​​za ekstremno rast las | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Zelo učinkovita maska ​​za ekstremno rast las

Zelo učinkovita maska ​​za ekstremno rast las

Pogosto nimamo potrpljenja in naše rezultate smo hitro in zdaj želijo. Toda zdi se, kot da je vedno, ko se trudimo, da rastejo dolge naše lase. Naj z vami delim zelo učinkovito masko za ekstremno rast las, ki dela za mene. Potrebovali boste le tri sestavine: mleto gorčico v prahu, olivno olje in jajce.

Lasje maska ​​sestavine:

  • 1 žlica gorčice v prahu
  • 2 - 3 žlice rahlo tople vode
  • 3 žlice oljčnega olja
  • 1 jajce

Najprej zmešamo eno žlico gorčice v prahu z malo rahlo toplo vodo (2 - 3 žlice vode naj bo dovolj), da dobimo pasto (lahko nadzorujete doslednost te maske z dodajanjem več ali manj vode, ampak ne ni všeč, da bi bilo preveč izcedek), nato dodamo tri žlice oljčnega olja in eno jajce. Teh sestavin zmešamo skupaj, dokler ne dobite gladko pasto. Lahko spreminja količino sestavin, odvisno od tega, koliko izdelek, ki ga potrebujejo, vendar poskrbite, da ne zanemarjajo katero koli sestavino tega maske, saj so tam z razlogom.

load...

Uporabi to gorčico masko samo korenine vašega suhe, neumitimi lasmi, ki se osredotoča le na lasišču.

Neobvezno nasvet: Če tudi vi želite povečati sijaj in neguje vaše lase, nato pa uporabite olivno olje (ali kokosovo olje, laneno olje, mandljevo olje) za dolžino las. Torej, na kratko, gorčica maska ​​gre samo za korenine las za povečanje krvnega obtoka v lasišču in oljčno olje gre v dolžino, da neguje in dodajte lesk las.

Ko ste se prijavili na to masko enakomerno po vsem korenine las, po želji, lahko dajo tudi na tuš skodelico in nato brisačo. Ta maska ​​ima močan učinek segrevanja zaradi gorčice, stimulira prekrvavitev lasišča in s tem pospešuje rast las; pripomore tudi k izboljšanju debelino in sijaj vaših las. Naj to masko sedel na glavi za približno 3. - 5. Minut, odvisno od tega, kako močna je toplota in koliko ga lahko ročaj. Če boli preveč - takoj sperite to masko! Ni potrebe, da trpijo!

load...

Čeprav je to zdravljenje las zelo učinkovito, je težko videti rezultate prvič delaš to las masko. To je bolje, da to storite enkrat na teden (ne počni tega masko pogosteje kot enkrat na teden, ker je to zdravljenje je zelo intenzivna); lahko to storite v celotnem obdobju 5 - 7 tednov, vendar ne več, da bi se izognili navaditi nanjo.

Pozor:

Prepričajte se, da niste alergični na sestavine tega las masko. Izogibajte se delaš to zdravljenje, če imate občutljivo kožo na lasišču ali če imate kakršnokoli kože deceases ali rane na glavi. Poskrbite, da ne bi dobili gorčico v oči, saj je zelo močna in razdražljiv sestavina. Ne zanemarjajo katero koli sestavino tega las maske, razen gorčice, kot so oljčno olje in jajca, in se izognili uporabi čistega gorčice v prahu na kožo. Če nimate oljčnega olja, ki jih lahko uporabite kokosovo olje ali sladko mandljevo olje, namesto.

Ko delaš to masko sperite in stanje vaših las kot običajno in pustite, da se posuši naravno. Kmalu naj bi opazili odlične rezultate: izboljšanje debeline las, kot tudi pospešeno rast las. Poskušal sem to masko zase in mi je všeč, kako deluje!

Seveda, vaši lasje hitro rast odvisna tudi od drugih dejavnikov, kot so zdravje, uravnotežene prehrane, svoj način življenja, stresa, vaših genih, okoljski pogoji, itd

Upam, da vam ti nasveti rast las koristno.

Prosimo, delite svoje misli in nasvete o tem, kako da bo vaše lase rastejo hitreje v komentar oddelku spodaj.

Ostani lepa in sijaj vedno!

load...