10 besed, ki bi jih bilo treba izogibati uporabi na intervjuju za delo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 besed, ki bi jih bilo treba izogibati uporabi na intervjuju za delo

10 besed, ki bi jih bilo treba izogibati uporabi na intervjuju za delo

Je bilo nekaj, kar si rekel? Če ste bili levo sprašujete, zakaj niste dobili službo svojih sanj, bi lahko tudi bilo samo vaša izbira besed v intervjuju, da je stalo službe. V današnjem konkurenčnem trgu dela, delodajalci imajo zelo kratko časa, da izbirajo med več kandidati, tako da ena sama beseda lahko resnično vse razlike. Če ne želite, da vaš besednjak pustil na cedilu, samo brati teh deset besed, ki naj bi popolnoma izognili uporabi v pogovoru za zaposlitev:

1. Um, Err, Hmm

Vsakič, ko eden od teh besed polnila pride v poštev, bo anketar, da ste bodisi neodločni ali pa ležijo. To ni ravno daje vtis, da ste go-Človek, ki ustvarja, če boste potrebovali čas za razmislek o vsaki vaš odgovor.

2. Prikrivanja (ali druge podobne negativna beseda)

Prikrivanje je zelo močna in negativna beseda, tako da bi se izognili na vseh stroškov. Nihče ne želi delavca, ki je napolnjena z negativnosti okoli delovnem mestu.

load...

3. Opravičilo

Če imate povedati, da ti je žal, potem že ne kar dober prvi vtis. Edini razlog, da bi morali reči, žal je, če ste pozno, pozabil, da bi nekaj s seboj, ali pa ste pravkar polil kavo po vsem povsem novo jakno anketar je!

4. Kletvic

Celo manj žaljive kletvice lahko žalijo nekaj ljudi, tako da niti ne tvegajte. Ne preklinjanje mora biti samo zdrava pamet, ampak te besede lahko zdrsne ven, včasih, če ne boste pozorni in če nisi previden.

5. Ne

Moral bi dejansko bi se izognili negativnim besed, če lahko. Vse, kar bi moral biti pozitiven: "Da sem lahko, da bom, da sem naredil". To je vaše navdušenje in pozitiven odnos, ki si želijo priti čez, tako da ni negativnosti v vaših besed!

load...

6. Mislim, da... Lahko poskusim...

Ne mislim, vem! Ne poskušajte, ne! Mislim, da lahko poskusite to storiti, ali mislim, da sem pravi za to delo, pomeni, da je nekaj prostora za dvom. Vem, da sem prav za delo, ne pušča prostora za kakršne koli razprave sploh.

7. Obsessed

Ne pregnan predaleč v drugo smer, čeprav, z besedami, kot obseden. Strast za svoje delo, je ena stvar, ampak obsedenost je povsem druga stvar.

8. Nekako

Nekako, ali "nekako", je druga vrsta besedno zvezo, ki naj bi se izognili na razgovor za službo. Če se pojavi vprašanje, na primer, ali imate izkušnje, ki se ukvarjajo z javnostjo, potem pa je le dva značilne načine, da odgovorite, da ste bodisi imajo te izkušnje, ali pa preprosto ne. Če ne, potem je dovolj pogumen, da to priznam, in pa, da je v pozitivno izjavo, ki jo rekel nekako takole: ". Jaz ga še nima, ampak rad bi, da se naučijo"

9. Izogibajte se uporabi ena beseda odgovori

Anketar želi izvedeti več o vas, zato se prepričajte, da bi se izognili uporabi eno besedo odgovore, vendar pozitivni se lahko zdi, da vas. Odgovor na vprašanje, s samo "prepričani" ali preprosto "da" ne zagotavlja vaš anketar s potrebnimi informacijami. Razširite vaše odgovore, kot so: "Da, lahko uporabljate Microsoft Office, PowerPoint in Excel, sem bil z uporabo teh programov v svojem delu že več kot deset let."

10. Kaj... Kako... Ko...

Nikoli ne vprašajte anketar stvari, ki naj bi jih že poznate. Ali vaše raziskave, preden prideš na razgovor. Moral bi vedeti, kaj je posel in kaj družba počne že.

Ali veste, nekatere druge besede, ki jih je treba izogibati na razgovor?

load...