10 čudovitih ličenj skrivnosti strokovnih ličil umetnikov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 čudovitih ličenj skrivnosti strokovnih ličil umetnikov

10 čudovitih ličenj skrivnosti strokovnih ličil umetnikov

Biti poklicni vizažistka mora biti eden izmed najboljših mest na svetu, kajne? Oni dobijo, da preizkusite vse najnovejše izdelke, ves dan delaš ličila zanimivih in znanih ljudi, in so dobili čas za opravljanje svoje umetnosti in se naučite vse ličila triki, ki obstajajo. Preostali del nas, čeprav, žal ne boste dobili, ko smo jo želite vaditi ličila in preizkusite nove poglede in nove metode. Zato pa si oglejte nekaj make-up trikov, ki so strokovnjaki naučili, s temi desetimi bajen ličila skrivnosti iz profesionalnih umetnikov ličenja.

1. Uporabite dva odtenki rdečila

Celebrity maske, James Vincent, je ta nasvet za ustvarjanje popolno mladosten sijaj z rdečilom. Da bi blush videti popolnoma naravno, uporabite dva odtenka in ne le enega. Rožnate ali rdeče, je treba uporabiti za jabolka licih in nato odtenka oranžne, kot so breskve ali koral, je treba uporabiti za ličnice.

2. Kako uporabljati korektor pod očmi?

Ta je skrivnost, da veliko zvezdnikov vedeti. Prikriti temne kolobarje pod očmi, se ne dajo korektor nad temne kolobarje; uporabljajo korektor nižje, v trikotne oblike, na vrhu njihovih licih. Na ta način, lučka kaže navzgor in mehča videz temnih kolobarjev.

load...

3. Kako dvigniti svoje trepalnice

To je dobra ideja, s profesionalno vizažistko, Kara Yoshimoto Bua, zaradi česar se uporablja maskaro, da malo lažje. Predlaga z ročico za maskara krtačo, ki je dvignila trepalnice tvorijo osnovo in jih povaljamo nazaj. To olajša uporabo palico vleči skozi trepalnice, od osnove za nasvete, da se odstranijo vse kepe.

4. Kako uporabljati eyeliner?

Barva ni edina stvar, treba upoštevati pri uporabi eyeliner; eyeliner se lahko uporablja tudi za določanje obliko vaših oči preveč. Da bi to naredili, boste morali eyeliner, ki vam bo omogočilo, da se natančno nadzorovati, kako tanke ali debele rišete črte. Če imate oči, ki so bližje niz, nato risanje debelejšo črto na zunanjem kotu, ki jih bo dala vtis, da so bolj narazen. Po drugi strani pa, če imate oči, ki so določene bolj narazen, poskusite risanje debelejšo črto v notranjem kotičku, ki bodo vaše oči videti, kot da so bližje skupaj.

5. Kako podaljšati življenjsko dobo maskaro?

Lepo je vedeti, da so tudi strokovnjaki stalo zavestno včasih. Direktor slog Becca kozmetike, Kerry Cole, ki je bila nacionalna maske za več znanih ličila znamk, je vesel, da delijo, da ona uporablja fiziološko raztopino, da se maskara iti še dlje. Samo dodatkom nekaj kapljic solne raztopine za maskaro, da bo se bliža koncu dajo vlage nazaj in zaradi katerih je trajal malo dlje.

load...

6. Kako narediti rdeče ustnice trajalo?

Maska, Cher West, priporoča, da če želite, krepko, rdeče ustnice, ki bi trajala dlje, bi morali uporabiti rdeči svinčnik za ustnice vsem ustnicami, preden pride vsako rdečo šminko. Potem, ko ste končali uporabi šminko, nanesemo še eno plast rdeči svinčnik v vrhu in tvoja rdeča šminka bo ostal videti kot nalašč za ur.

7. Kako jemati zabuhlost iz utrujene oči?

Tukaj je še en velik namig od Cher Zahodu, da bo v zabuhlost iz utrujene oči takoj. Ona je pokazala, da če si nanesite malo spusti oko tekočine na področju zabuhle kože, bo poostriti kožo v samo nekaj sekundah.

8. Vedno pripravite kožo

Številni profesionalni make-up umetniki se strinjajo, da je super ličila se začne s pripravo. Vedno začnite z masiranjem v svetlo kremo in nato izročiti to nekaj časa, da se usede v kožo. Potem lahko pride temelj, in uporabite čim manj prahu, kot lahko. To vam bo dala zdravo, naravno videza sijaj.

9. Poskusite nekaj poletnih pege

To je še en namig od profesionalnih umetnikov ličenja, in to zahteva malo ustvarjalnosti. Da bi dobili velik poletni videz vašega obraza, poskusite dodati nekaj pege na nosu in licih z obrvi svinčnik. Samo se prepričajte, da to storite zmerno in se prepričajte, da ne videti, da simetrično razporejene, ali pa ne bo videti naravno.

10. Uporaba lepota mešalnik uporablja temelje

Da bi dobili brezhiben make-up, ki ne videti preveč težka, uporabite lepotni mešalnik za uporabo temelje. Te zelo malo orodja, ki se naj bi se uporabljajo nekoliko vlažna, vam bo omogočilo, da enostavno priti na vsako konturo in uporabljati temelj enakomerno po vsem obrazu.

Ali ste vedeli, druga ličila skrivnosti strokovnih umetnikov ličenja?

load...