10 čudovitih ličink, ki lahko spremenijo vaše življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 čudovitih ličink, ki lahko spremenijo vaše življenje

10 čudovitih ličink, ki lahko spremenijo vaše življenje

Prenos na ličila vsak dan lahko postane dolgočasno s časom, še posebej, če si sledijo po bolj zapleten lepotno rutino. Vsi nasveti in žaga, ki lahko prihranijo čas cenijo, tako da tukaj je deset od teh, ki vam lahko prihrani veliko tesnobe in vam pomaga biti na čas:

1. Vizitka ali žlico za veke zaščito

Tukaj je ena najbolj uporabne ličila žaga, ki vam lahko prihrani veliko časa: da bi se izognili pridobivanje maskara na vekah, medtem ko ga uporabiti zjutraj, uporabljajo vizitko ali drug kos trdega papirja ali kartona kot zaščitnik. Nato ga lahko uporablja veliko hitreje, saj vam ne bo treba skrbeti, da se barva razmaže svoje veke. Žlica bo tudi storila.

load...

2. Korektor čopič za rdečilo za ustnice

Namesto s šminko sam, uporabite korektor čopič, da ga uporablja - to ličila kramp bo pomagal bolj natančno in natančno opiše svoje ustnice. Po tem, da bo vaše šminka trajajo dlje, z debelim čopičem prah nekaj prosojno prahu na košček tkiva, ki ste holdinga čez ustnice. To bo pripomoglo tudi lepo in elegantno mat konča na svoj šminko.

3. Hairspray Bobbyjeva zatiči

Bobby zatiči ponavadi drsi in slide iz vaših las, tako da jih držijo na kos papirnato brisačo in jim dobro letal z lak za lase. To bo, da jih držijo veliko bolje, ko jih dal v laseh.

load...

4. Lip balzam za obrvi

To je eden od tistih ličila žaga, ki se morda sliši nenavadno, vendar deluje! Lahko "umila" obrvi uporabo balzam za ustnice in spooly. Nanesite balzam za ustnice neposredno na vaše obrvi s konico prsta, nato končati delo z spooly. Ni treba posebej poudarjati, uporabiti to posebno spooly za samo obrvi.

5. Postopek trepalnic Dvostopenjski

Makeup žaga za doseganje neverjetne trepalnice so zelo številni in tukaj je eden izmed njih: za čudovite trepalnice, jih zvijejo in uporabljati maskaro v dveh korakih. Prvič, curl na dnu, nato pa na pol poti. Nato nanesite plast maskare za nasvete, počakajte, da se posuši, nato nanesite na celotno dolžino.

6. Flicky eyeliner trik

Ta retro videz je zelo pogosto težko dobiti, ampak tam je preprost ličila kramp: samo potegniti Flick zagon izpod vaših oči, ne od roba zgornje veke. To so nasveti, ki prihranijo veliko časa in še vedno izgledaš glamurozno.

7. Naredite svojo napravo

Če so vaši lasje težnja, da se zapleten in Frizzy čez dan, potem tukaj je lepota nasvet za uporabo: Zmešajte en del dopusta-in balzam za lase s tremi deli vode v spray steklenico in jo uporabite kot brizgalno bivanja-v naprava, da se znebite las Frizz in pentlje. Kako kul je to?

8. Bela osnova, da bo vaše oči izstopajo

Če želite poudariti oči, tukaj je še ena od uporabnih ličila žaga: dal podlago belo senčilo najprej, preden bi šli na uporabi barve ali barve vam je všeč nad njim. Dodatna prednost je, da bo bela osnova, da so druge barve trajajo dlje in videti veliko svetlejši.

9. Naredite svoj gel eyeliner

Za debelejša, temnejše črte, morate samo, da imajo svoje svinčnik eyeliner v ognju za eno sekundo, nato pa pustite, da se ohladi še 15 sekund pred uporabo na očeh. To je vaše svinčnik eyeliner mehkejše, in sicer, da pride lažje in hitreje.

10. X je za lok Kupid

Da bi bilo lažje, da bi dobili, da Kupidova lok pogled na ustnicah, preden opisuje ustnice in uporabo šminko, risanje x sredi svojega zgornjo ustnico. To bo služilo kot vodilo in da celotno poslovanje veliko bolj natančno in hitreje.

Imate najljubše ličila žaga?

load...