10 čudovitih ličink za lahke oči | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 čudovitih ličink za lahke oči

10 čudovitih ličink za lahke oči

Rjave oči so precej edinstven v svetu barv oči. Prvič, da so ne le eno samo barvo, so dejansko kombinacija različnih tonov in, drugič, lahko rjave oči spremeni barvo preveč. Torej, če ste dovolj srečni, da imajo neverjetno rjave oči, da večina vaših zelo posebno barvo oči s temi desetimi ličila nasvetov za rjave oči:

1. Senčilo za rjave oči

Z rjave oči, imate veliko različic barve senčil med katerimi lahko izbirate. Dejstvo je, samo barve, ki včasih ne delajo z rjave oči so modre, sive tisti, ampak poskusiti in test, morda tudi vam ustreza dobro. Izberete lahko barve, da gredo z vaše razpoloženje; za subtilno in lahkoten videz, poskusite z naravno barvo tona kože ali bo vaše rjave oči pop z živahnimi vijoličnega ali šimrastih zlate.

2. Eksperimentirajte z eyeliner

Mnoga dekleta se lepijo na varnejši način črno, vendar z rjave oči, si lahko privoščite poskus več. Obarvan eyeliner lahko dejansko zdi, da je drugačen ton, tako globoka vijolična bodo vaše oči videti bolj modre oči, in jih lahko uporabite taupe, zlato, zeleno ali rjavo, da bi iz zelene v tvojih očeh.

load...

3. Izpolnite svojo barvo oči s svojo izbiro tona ustnice

Nikoli ne želite, da vaše ustnice, da bo v središču pozornosti, ko imate krasen rjave oči, tako da vaše ustnice barve jih dopolnjujejo, jih ne premočna. Bakreni ali šimrast zlato bo pomagal osvetliti rjavo v stik z očmi ali, če ste nosil vijolično senčilo za veke, poskusite slezenasto, korale, rdeče, roza ali jagodičja barve na ustnicah.

4. Uporaba zlata za poudarjanje svoje rjave oči

Eden od priljubljenih in znanih makeup nasvetov za rjave oči je - poskusite in igrati z zlatimi barvami senčilo. Če imate zelene ali zlate lise v oči, nato pa bo na dotik z zlatim sijajem v senčilo poudarjajo lise lepo.

5. Caramel barve bi iz zelene tone v vaših rjave oči

Ličila nasveti za rjave oči so usmerjene poudarjajo svojo lepo barvo oči, tako da, če želite, da bi iz zelene v vaših rjave oči, nato pa poskusite mešanje in mešanje bež in karamela senčila skupaj, ali uporaba te barve kot vaš eyeliner. Mešanica bež in karamele deluje lepo z rjave oči in res poudarja zelen odtenek vaše čudovite rjave oči.

load...

6. Poskusite sivka senčilo toni, da bi iz zelene barve v tvojih očeh

Drug ličila namig za rjave oči je - poskusite sivke ali slive tone senčilo. Ko ste že pripravljena za noč na mestu, nato pa nekaj svežine in drame do vaših oči z sliv ali sivke barve. Ti toni izgledaš, ko ste oblečeni, da bi ubil, in jih bo iz zelene v vaše čudovite rjave oči lepo preveč.

7. Ne pozabite na svoje trepalnice

S svojimi čudovitimi rjave oči, črne ni edina barva možnost za vaše trepalnice. Curl trepalnice prvih z Vikler trepalnic in nato nanesite nekaj temno rjavo ali vijolično maskaro, da bi pozornost na svoje oči in prinašajo svoje lepe barve.

8. Uporaba bronzer

Ličila nasveti za rjave oči, ne more biti popoln brez omembe našo staro, dobro ličila prijatelja - bronzer. Bronzan kože pohvale rjave oči popolnoma, tako da, če niste bili rojeni z naravno bronasto polt ali pa se skrijete pred soncem, ker se bojite, prezgodnje staranje, nato brisati bronzer čez čelo, ličnice in nos za poudarjanje barve tvoje rjave oči in dodamo nekaj toploto na obrazu. Se svetloba predal z bronzer, izbral barvo, ki je le nekaj odtenkov temnejše od vaše kože ton in ne pozabite, da mešanica, mešanica, mešanica...

9. Odtenki rjave

Rjave oči lahko razlikuje od dneva do dneva, tako da če imajo rjave oči dan, zamenjali vaše oči barve ličila, da se ujemajo. Ko so vaše oči bolj rjavo barvo, kot je zelena, lahko uporabite katero koli odtenek rjave, od najlažjega do najtemnejših, dramatično opozarja na svoje oči.

10. Izogibajte se preveč modro

Ena ličila namig za rjave oči, da se vsi strinjajo o je, da, če imate rjave oči, se izogibajte uporabi preveč modro senčilo. Nekateri blues lahko videti dobro, čeprav, vendar, še posebej, če so vaše oči bolj rjave barve, kot so zelena, potem bo preveč blues v nasprotju s svojo barvo oči.

Ali imate druge nasvete ličila za rjave oči v mislih? Vas prosimo, da delite svoje najljubše ličila nasveti in triki v komentar oddelku spodaj.

load...