10 čudovitih ličink za lase, ki menijo, da niso fotogenične | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 čudovitih ličink za lase, ki menijo, da niso fotogenične

10 čudovitih ličink za lase, ki menijo, da niso fotogenične

To se je zgodilo, da vse nas: pogledaš na sliko sebe, se spomnimo, da je, ko je bila sprejeta si pogledal svoje najboljše, nato pa skrči nazaj v grozo, ker slika pove drugače. Photogeneity gre seveda za nekatere, vendar je večina od nas morali delati na tem. Tukaj je nekaj nasvetov, ki jih lahko uporabite, ko si dal na svoj make-up za posebne priložnosti.

1. Uporaba ledu

Če greš nekam, kjer ne bo veliko umetno razsvetljavo, bi dobro, da začnete ličila z drgnjenjem led na obrazu, da se ohladi kožo. To bo pomagalo ličila trajajo dlje in bo zmanjšalo tveganje potiš ob nepravem trenutku in ga barva razmaže.

load...

2. Samo dotik ustanovitve

Ne pretiravajte temelj, če greš ven pri močni dnevni svetlobi. Naravna svetloba naredi vse, kar izstopa v svoji pravi obliki, in ne želite, da bi izgledal kot pobarvane lutke, kajne? Za intenzivno notranjo osvetlitev, pa boste morda želeli dati malo več. Enako velja za vse ostale vaše ličila.

3. Bodite dobro skrbi za svoje obrvi

Še en nasvet o tem, kako videti dobro na fotografijah, je, da dobro skrbi za vaše obrvi. Uporaba obrvi svinčnik ali gela za ustvarjanje lepo obliko in nato označite območje pod vašimi obrvmi s svetlim svinčnikom ali prahu, še posebej, če veš, da boš nekje, kjer se bodo posnete fotografije. To bo dodati potrebno ravnovesje na preostanek svojega ličila in bo oblikoval svoj celoten obraz na način, ki bo oko fotoaparata veliko prijaznejši.

load...

4. Pripravite si dva dni vnaprej

Če želite odstraniti vse dlak z obraza ali pa si privoščite globoko vlažilno masko, naredi dva dni pred posebne priložnosti, v primeru zdravljenja dražijo kožo. Daj mu čas, da gredo nazaj v normalno stanje. V bistvu enako kot poskuša novo barvo las pred poseben dogodek.

Prvi 5. Oči

Kako videti dobro na fotografijah? Nekateri celeb ličila umetnikov svetoval, da začnete ličila z senčilo za oči, preden na temelj. S tem se zmanjša možnost prahu iz vekah barva razmaže temelje. Prav tako se prepričajte, da ne pretiravajte senčilo za veke, saj bo lahko dodate let za vašo starost pred kamero.

6. Blush je treba

Tudi če to ni del vašega običajnega lepotne rutine, zardevati je bistven del Celeb ličila. Razlog? Brez njega bo vaš obraz videti ravno in dvodimenzionalna na slikah. Samo dab na licih bo naredil, vam ni treba, da ga kup naprej.

7. Go za tekočine

Ko gre za temelje, ali ste se odločili za uporabo premaz, odločijo za tekoče namesto praška. Prašek temelj ponavadi se caked čez nekaj časa in poudariti vse gube in udarci. Prav tako poskrbite, da boste uporabili podlago z rumeno, ni roza, podtoni, da bi se izognili "masko učinek".

8. Ne pozabite ušesa

Naslednji namig o tem, kako videti dobro na fotografijah, je: ne pozabite postaviti temelje za ušesa kot tudi. V nasprotnem primeru so lahko videti ločijo od obraza na sliki, še posebej, če ste nagnjeni k blush vznemirjenja. Ušesa blush, veš. Samo dodajte nekaj temeljev si dal na obrazu na ušesa, to je vse.

9. Enostavno za eyeliner

Ko vam vaš ličila za posebne priložnosti v prisotnosti kamere, samo dal eyeliner na zunanji strani platišča vašimi očmi. Z drugimi besedami, ne linije po celotni dolžini, to bo vaše oči videti manjši, kot so, in da je zadnja stvar, ki jo želite.

10. Ne sijaj

Še en nasvet o tem, kako videti dobro na fotografijah, je na posebno previdnost od področij, ki imajo težave z mastno najhitrejši: T-cono in straneh nosu. Preprosto dodajte nekaj prahu temelje na vrhu tekočine ena na teh področjih. Če se nagibajo k Ocrveniti, da na neki korektorjem preveč.

11. Ne svetle barve

To velja za senčil in blushes. Ne eksperimentiranje z svetle odtenke, če boste sooča kamero. Čeprav so lahko videti vse v redu v ogledalo, bi svetle barve, da boste videti kot klovn v sliki. Držijo rjava, siva in podobno.

12. Ne bron

Lahko ga ljubiš in da je vaš make-up je nepopolna brez njega, vendar upreti skušnjavi, da gredo težko na bronzer, še posebej, če veste, da boste fotografirali. To bo vaša lička videti oranžna in da to ni nekaj, kar želite na fotografiji, kajne?

13. Maskara je treba

Seveda, maskara je treba, ko delaš posebno ličila. Uporabite črno in če ga ponavadi dajo samo eno plast, zdaj dal dva. Tudi če ste navajeni na vžigalnik odtenki, črna je barva, da gredo z za kamere.

14. Svetli ustnice

Naslednja Lepotni nasvet o tem, kako videti dobro na fotografijah je, da uporabite svetle barve za vaše ustnice in se izognili tiste, ki so preveč temna. Prvič, temne šminke odtenki bo manjša usta. Drugič, mat površino ni tisto, kar si želite za vaše popolne slike, saj naredi videti starejši. Torej, tvoje ustnice so kraj za sijaj.

In ne pozabite: tudi več posnetkov dobiš v, večja je možnost, da se vsaj nekaj od njih jih bo videti res dobro. Tudi najlepše modeli ne videti odlično v vseh svojih posnetkov.

Kako videti dobro na fotografijah? Kakšne so vaše najboljše ličila nasveti in triki?

load...