10 čudovitih ličink za rdečelaske | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 čudovitih ličink za rdečelaske

10 čudovitih ličink za rdečelaske

Če imate lepe, goreče, rdeče lase, potem boste verjetno le stežka najdejo ličila nasvete in ideje, ker iz neznanega razloga, so malo daleč in med. Torej, če ste iskali za nekaj nasvetov rdečelaska ličila, potem ni več, tu so naši top deset ličila nasvetov za vas:

1. Izogibajte se roza ustnice

Ni pravih pravil za ličila, vendar je večina ljudi ne strinjajo, da bi bilo rdečelaske izognili roza šminko. Namesto tega je običajna izbira je bež ali gola. Experiment, čeprav; vsakdo ima nekoliko različne odtenke, ki bodo dopolnjevali svoje barvanje las in kože ton.

2. Ne skrivajte svojih pege

Če imate pege, potem ne bo sram jih je in jih ne prikriti, lahko ponosni! Pege lahko videti lepo, tako da uporabite samo stemnilo praška na obrazu ali nekaj mineralne temelj in pokažejo tiste čudovite in edinstvene pege.

load...

3. Keep maskara luč

Za naravne rdečelaske, lahko težka, črna maskara biti preveč proti vaši polti, zato ne maskara na vžigalnik strani. Kaj lahko res deluje tudi eno ali dve plasti iz svetlo rjavo maskaro.

4. Uporaba zemeljskih tonih

Barve, ki bo kompliment vaše lase Najboljši so na splošno v zemeljskih tonih, kot so rjava, kaki in zelenja. Obstaja na tisoče različnih odtenkih, da izbirajo iz tega Zemljani različnih barvah in so idealen spremljevalec za vaše rdečimi lasmi.

5. Rjava in breskve za senčilo

Natančen odtenek senčil bo odvisno od vaše lastno barvo las, ampak na splošno, bo breskve in rjava izgledaš z lepimi rdečimi lasmi. Breskev odtenkov, še posebej, bo iz rdeče v laseh in celo dopolnjevati tiste pege.

load...

6. Svetlo rjava za eyeliner

Zamenjavo črn eyeliner za svetlo rjave barve je dobra poteza preveč. To je ni težko in hitro pravilo, vendar je veliko rdečelaske našli svetlo rjavo črtalo za oči, pa veliko manj težka kot črno, in pohvale svoj krasen rdeče lase veliko bolje.

7. Izogniti bronzer

Gredo lahko na bronzer, ali pa vse ne uporabljajo, ker je lahko preveč blizu barvo vaših las, in del lepote rdečelaske je kontrast med njihovo polt in laseh.

8. Prežene oranžna

Če je ena sama barva, ki ne bi smela biti v rdečelaske ličila vrečko, nato pa, da je oranžna. To je le preveč blizu barvo vaših las.

9. Coral barve

Ko gre za koralnih barv ličil za rdečelaske, nato pa mnenja so zelo deljena. Nekateri ljudje pravijo, da je popolna ne-ne, vendar smo videli nekaj zelo učinkovite uporabe koralne barve z rdečimi lasmi. Naš odgovor je preprost, da poskusite in videli, kaj si misliš. Malo koral na licih in ustnicah bi polepšala vaš obraz lepo.

10. Držite lip gloss enostavnejši

In končno, naš zadnji kos ličila nasvet za tiste, srečo, da ima rdeče lase je, da z enostavnimi odtenke ustnic sijaja. Samo bo ena obloga ali mehko sijaj šminke storiti. Naj vaši lasje v središču pozornosti, saj je lepo sama.

Kateri so vaši najljubši make-up nasvetov za rdečelaske? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...