10 čudovitih načinov življenja, ki bodo izboljšali vaše življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 čudovitih načinov življenja, ki bodo izboljšali vaše življenje

10 čudovitih načinov življenja, ki bodo izboljšali vaše življenje

Mi bi vsi raje, če bi lahko bolj učinkovito vodja naše vsakdanje izkušnje. Ali ne bi bilo super, če bi lahko optimizirali svoje življenje tako, da smo dobili več storiti hitreje?

To ni vedno enostavno. Konec koncev, če si mi dal na izbiro, da nekaj narediti na hiter način ali v napačno smer, mnogi od nas so malo krivi izbiri hiter način, ki pogosto vključuje rezanje vogali. Kot rezultat, naše življenje ni res izboljšalo. Dobili smo tam, kjer smo želeli, da bi dobili malo hitreje - vendar z nekoliko manj kakovostno.

To je, če življenjskega sloga žaga pridejo v: življenjski slog, kramp predstavlja res dobra rešitev za zelo siten problem. Lifestyle hacks so namenjeni za vas nagradi, ki vam pomaga narediti stvari hitro pot in na pravi način.

load...

Glejte, to je malo stvari, ki nas nagajati in nas upočasni, kot so izgubili svoje ključe ali pa niso dobili dovolj spanja ponoči. Iz tega razloga so se lepota in nasveti odločila, da vas pustil na 10 čudovito žaga življenjskega sloga, ki bodo izboljšale vaše življenje brez konca. Oglejmo si oglejte!

Pridobite več iz vaše Mikrovalovne

Mikrovalovi so res super na segrevanje hrane zelo hitro. Ampak kje so razočarali v njihovo velikost; lahko fit samo eno posodo v naenkrat. To vam upočasnjuje, kar pomeni, da ste dejansko porabili veliko preveč časa za ogrevanje hrane gor, še posebej, če imaš otroke in partnerja za krmo.

Ne več. Namesto ogrevanje za eno posodo v času, kot so to storili v starih časih, lahko sedaj segreva dva do hkrati z dajanjem enega od vaših skodelic na vrhu skodelice.

load...

Nasvet: Poskrbite, da bo pokal in skledo kompliment seboj. Zadnja stvar, ki jo želite, je zelo premeten uravnoteženje akt, ki pristane v solzah.

Lose majico Gube

Če so vaša oblačila nagubana, bi lahko dobili likalno desko ven, počakajte, da se likalnik segreje in slave čez nekaj hardcore likanje za 10 minut.

Ali pa si samo vrgel svoje gube obleke v sušilniku za 5 minut z nekaj ledenimi kockami.

Samo pravim.

Lego Butler

Vsakdo ljubil Lego kot otrok.

Stop dvig roko me preglasuje: VSI ljubil Lego kot otrok. Tudi ti. Ja, si.

V redu? Dobro.

No, zdaj boš ljubezen Lego še več.

Ker je bil velik, saj Lego, ko smo bili otroci, smo precej samo sledili navodilom polje zgraditi nekaj z njim. Redko sva se uprem in razmislite o uporabi Lego kot naš osebni butler.

Ampak, če ste kavelj lego postaja vse do kamorkoli opravljate svoje delo, lahko dejansko priključite ključe do nje. Te majhne luknje so kot nalašč za vlečenje svoje ključe skozi, kar dokazuje, da je mrtev uporabna, ko boste morali za zatiranje ven hitro. Poleg tega je malo Lego človek s svojimi majhnimi Lego orožja dokazuje enako spretni pri držite vaših kablov za vas, kot vaš telefon polnilnik in karkoli si lahko zamislite!

Sveča Vžigalnik

Fed do opeklin konicami prstov, kot si prižgal težko dostopnih svečo? Potem pa ga na enostaven način z razsvetljavo palico špagetov in svetlost stenj z njim.

Udoben Cat Box na vašo delovno postajo

Če imaš mačko in delate od doma (ali igrajo video igre), saj veš, kako nadležno je, ko se nenadoma odloči, da želite, da vas motijo. Medtem ko ste poskušali dokončanje zelo pomemben dokument, samo stride čez vašo delovno postajo brez skrbi na svetu, ki zahteva, da ste pozorni na njih. Konec koncev, oni središče vesolja.

Ni nujno, da bo na ta način. Če želite odpraviti to večno težavo, da tudi Isaac Newton boril s, lahko naredite malo prostora na vaši mizi za majhne kartonske škatle in čakati na vaša mačka na Udobno se namestite v njej, kjer bo tabor ur. Briljantno!

Hladilnik Slika

Sovražim svojo tedensko trgovina. Ga ljubiti. Zakaj sem ga ljubiti? Ker sem vedno nekaj pozabila.

In, ja, sovražim pisanje seznamov. Zavzema veliko preveč časa.

Torej, kaj naj storim namesto tega? Vzamem foto-je moj hladilnik in omare šele potem, ko sem jih opravili trgovino, neumno. S tem postane nakupovalnih seznamov zastarela, in zagotavlja, da vam ne bo pozabil ničesar.

Razen hrane mačka, seveda.

Popolna BLT

Slanino Solata Tomato sendvič v resnici ne deluje, če je toast naredil narobe. Če toast je težko na zunaj in znotraj, vaš BLT le ne bo tako dober, kot je mogoče. Seveda, to je všečno, a le nekaj. Ste jo jedla, vendar si ne res uživa. Vse, kar lahko misliš, da je, "Oups. To bi moralo biti bolje. Tako sem zamudil sem. "

Da bi dobili zmuzljive popoln BLT, morate notranjost toast biti mehka. Da bi se to zgodilo, morate režo dve rezini kruha, skupaj v eno režo v vašem toaster.

Sliši se tako očitno, da si zdaj grumping in rekel, da boš za to vseeno. Ja seveda …

Zaustavitev sladoled pri taljenju

Popsicles je eden od mojih vseh časov najljubši poletnih stvari. Sem jih imel rad kot otrok, kot najstnik, in še vedno jih imam zdaj, da sem popolnoma zrasla za odrasle.

Toda nadležno stvar popsicles je, da je talina zelo hitro, predvsem na 35 stopinj vročine. Kaj se zgodi potem, je, da se s prsti prevlečeni v lepljivih sadnih sokov. To ni kul.

Da bi to preprečili zgodilo nikoli več, samo izvajanje tega zelo enostavna rešitev: Stick cupcake folijo skozi dnu palico, tako da sedi na dnu vašega popsicle. Potem, ko je popsicle začne topiti, bo cupcake linijskih ujeti vse kaplja!

Da, lahko mi zahvalili sedaj.

Popolna Iced Coffee

Ledeni kava običajno zanič zato, ker je vedno tako omiljen. Da bi to preprečili zgodilo, poskusite dajanje kavo na pladnju ledu. To je tako očitno!

Make Your Kitchen Bigger

Če je vaša kuhinja je zelo majhna, bo lahko kuhanje bolečino. Ob malo prostora, je vsekakor ena od stvari, ki postavlja mnoge od nas off od eksperimentiranja s hrano, ker enostavno ni dovolj prostora, da rezina to, sekanje, da pečemo to, in prepražimo, da.

Če ste ni prostora za sekljanje krovu, zakaj ne potegnite kuhinjske predale ven in postavite ploščo na vrhu? Magic.

Katere so vaše najljubše načinov za izboljšanje vaše življenje?

load...