10 čudovitih nasvetov o uporabi bronzerja in rdečega kot pro | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 čudovitih nasvetov o uporabi bronzerja in rdečega kot pro

10 čudovitih nasvetov o uporabi bronzerja in rdečega kot pro

S tako veliko odtenki ličila na voljo, je težko vedeti, kaj vam bo ustrezala najboljši. Različne barve in teksture so bolj primerni za različne ljudi, različnih las in oči barv in različnih obrvi tonov. Tukaj je deset nasvetov, ki vam bodo pomagali izbrati pravo Rdečkasta mušnica in bronzer, in kako jo uporabiti, tako da lahko da večina vaših naravnih lepot:

1. Odtenki Rdečkasta mušnica za svetlo polt

Z Rdečkasta mušnica, ste s ciljem ustvariti zdravo in sijaj na licih. Preprosto pravilo, da se spomnimo, da je vžigalnik mora biti pravičnejši vaša koža je seveda, da je barva vaših zardevati. S pošteno kožo, če ste izbrali odtenek Rdečkasta mušnica, ki je pretemen, boste videti kot pobarvane lutke ali klovn!

2. Odtenki Rdečkasta mušnica za temnejšo kožo

Za toplejše, temnejše polti, lahko poskusite z Rdečkasta mušnica s toplimi podtoni, kot so breskve, koral in pomaranče ustvariti naravno videti sijaj. Če se počutite nekoliko bolj drzni, potem lahko poskusite tudi bronaste ali bakrenih odtenkov, z malo sijajem.

load...

3. Bronzer za svetlo polt

Bronzer prinaša toplino za vse polti, vendar s poštenimi kožo, še enkrat, morate biti zelo previdni, da ne gre preveč temno. Učinek bi moral biti svež sijaj in da ne bi bilo videti preveč temna v primerjavi s preostalim vaše kože.

4. Bronzer za srednje polti

Za tiste, ki imajo srednje polti, lahko bronzer z malo pridihom sijajem videti zelo dobro. Toplo barve z rahlim sijajem lahko videti fantastično v poletnem soncu. Ampak, je treba opozoriti, lahko shimmer poglej malo na pravem mestu, na dan mrzlo zimo.

5. Bronzer za temnejše polti

Če imate naravno temne polti ali pa imajo tan, potem lahko poskusite nekaj kovinskih zlato, bron ali bakrenih odtenkov brona. Iskrico bo videti fantastično v vaši temnejšo kožo in jih lahko uporabite nekaj na ramenih in ključnico preveč.

load...

6. Prašek rdečilo vs kremo ali gel Rdečkasta mušnica

Prašek rdečilo osnovi je bolje za mastno ali normalno kožo, medtem ko so geli in kreme bolje za suho kožo. Uporabi prahu Rdečkasta mušnica s kratkim in puhasto krtačo in pri uporabi gela s prstom ali gobo. V obeh primerih mešanje dobro, je pomembno, da je vse videti naravno.

7. Kaj storiti, če premočno Rdečkasta mušnica?

Preveč rdečilo in ne bo videti naravno, ampak ni panike, vam ni treba, da bi izbrisala vse skupaj in začeti znova. Popivnamo nekaj tkiva nad Rdečkasta mušnica, da odstranite presežek in nato prah več, z nekaj obraza prahu omiliti barvo.

8. Pri uporabi bronzer, pomislite na soncu

Da bi bronasto videz kot naravno, kot je mogoče, razmišljati o tem, kako bo sonce sijalo na obrazu. Bronzer izgleda najbolje, če se uporablja rahlo na čelo, nos, lica in brado; vsa mesta, kjer bi sonce vas ujamejo na sončen dan.

9. Pull sooča pri uporabi Rdečkasta mušnica in bronzer

Prvič, pri uporabi Rdečkasta mušnica, poskrbite, da boste prah presežek off krtačo, preden ga dobi nikjer v bližini svojega obraza, da bi se izognili padavine na napačnih mestih. Potem, nasmeh in uporabljati rdečico na jabolka licih, ščetkanje navzgor proti ušesih. Nato potegnite obraz ribe in se uporabljajo bronzer za kotanjah licih poudariti naravne sence obrazu, kar daje večjo strukturo in opredelitev.

10. Manj je najboljši

Pustite drzne izjave za vaše oči in ustnice. Oba bronzer in blush je treba uporabljati zmerno; uporabljajte le odtenki, ki polepšajo z vašo naravno barvo kože.

Kako uporabljati bronzer in blush kot profesionalec? Ali imate druge nasvete?

load...