10 domov dekor nasveti za ustvarjanje bolj navdihujoče življenjski prostor | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 domov dekor nasveti za ustvarjanje bolj navdihujoče življenjski prostor

10 domov dekor nasveti za ustvarjanje bolj navdihujoče življenjski prostor

Po napornem delovnem dnevu, vaš dom, kjer si lahko kick off svoje čevlje in se sprostite. Tam, kjer se lahko počutite stoodstotno udobno in kje se lahko svobodno izražajo. Kako si okrasite vaš dom lahko pove o osebi, ki ste. Vaš dom je lahko tudi prostor, ki vas motivira tako; Tukaj so deset nasvetov za ustvarjanje navdihujoča življenjski prostor, samo za vas:

1. Pospraviti nered

Če je vaš življenjski prostor je nered, ne bodo nasveti dom dekor pomaga. To je razlog, da počistite svoj delovni prostor in svoj življenjski prostor in potem bo veliko lažje motivirati sebe. Ni važno, kaj si naredil za dekor vašega bivalnega prostora, če ne ostane čista in organizirana, nikoli ne bodo mogli videti lesa za drevesa.

2. Prikažite svoje dosežke

Ne bodi sramežljiv o vaših dosežkov, prikaže jih bodo lahko videli vsi. Dobili nekaj lepih okviri za svojo višjo izobrazbo, fotografijo vas zaključuje maraton ali si zaposleni potrdila meseca in jih vse prikaže na steni na vidnem mestu.

load...

3. Razmislite o razsvetljavo in ne pozabite sveče 

Kako si prižgati vaš dom lahko zelo pomembno, ko gre za ustvarjanje razpoloženja. Medtem ko je jasno, svetla osvetlitev je ključnega pomena za delovna področja, namizne svetilke, sveče in talne svetilke iz bolj sproščujoče vzdušje za bivalne prostore.

4. Slike družine

Še eden od velikih nasvetov notranjo opremo je, da srečni slike vaše družine na zaslonu. Slike otroci lahko velik navdih, še posebej, če se trudimo, da bi jim zagotovili vse stvari, ki jih potrebujejo, da bi bili uspešni sami. Jih prikaže nekje, da jih težko razumeti, in potem dobiš dodatno povečanje motivacije, ko ga potrebujete.

5. Prinesite na prostem v notranjosti

Ena od največjih nasvetov notranjo opremo je, da bi lepoto narave v svoj dom. Ne glede na sezono, bo sveže rezano cvetje ali nekaj lončnice vedno dvignite razpoloženje in prinašajo malo svetlost v prostoru. Prinaša delček narave v svoj življenjski prostor, je preprost način, da dodate nekaj barve in svežino in jih lahko hitro spreminjajo, da se ujemajo z menjavo letnih časov.

load...

6. Pustite si nekaj motivacijskih sporočil

Saj ni treba, da Redekorirati, da bo vaš življenjski prostor več motivacijsko. Lahko pustite nekaj malo beležke okoli doma. Post opomba na ogledalu, da se spomnim, kako krasen ste ali "lahko to storite" sporočilo, da si zaupanje in povečati, da bi bilo vse, kar potrebujete za vas navdihuje v dopoldanskem času.

7. Člen, ki govori, da vas

Gole stene so preprosto navdušujoča, zato še ena od dobrih nasvetov notranjo opremo je tvoje okrasite z nekaterimi izvirnimi umetniškimi deli. To bi lahko bila slika na mestu, da imate zelo vesele spomine ali kraj, ki bi si radi, da gredo. To bo vaš dom občutek cozier in služi kot opomin, kje ste bili in kje vam bo šlo.

8. Pripnite svoje sanje na steno

Kaj je boljši način je tam, da se spomni, zakaj si vstal zgodaj zjutraj, kot da so vse vaše sanje in želje jasno navedena na oglasni deski v vaši dnevni prostor. Ustvarite svoj motivacijski desko in pin up inspirativno slogane in seznam svojih sanj. Že bežen pogled na to bo kmalu spravil v razpoloženje za uspeh.

9. Imajo dobro organizirano knjižno polico

Dobra zbirka knjig je lahko navdih tudi, še posebej, če so razporejeni lepo v vaši dnevni sobi na polici. Lahko ga napolnimo s knjigami, ki navdihujejo in vas motivirajo, saj branje vam tako znanje in volja do uspeha.

10. Odprite okno

Najenostavnejša in najcenejša stvar, ki jo lahko naredite, da bo vaš dom bolj navdihujoče je, da se odpre okno! Naj svež zrak in naravno svetlobo v svoj življenjski prostor in ga bo takoj dvignite razpoloženje in svojega duha.

Kateri so vaši najboljši nasveti notranjo opremo?

load...