10 fantastičnih nasvetov za varčevanje z denarjem za pare | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 fantastičnih nasvetov za varčevanje z denarjem za pare

10 fantastičnih nasvetov za varčevanje z denarjem za pare

Proračuna in finančno načrtovanje, je treba za večina parov in odločitve, da se je o tem, kje boste preživeli svoj denar. Ali ste kupili nov avto, šel na sanjske počitnice, ali pa ste Redekorirati hišo? Zdi se, da je vedno nekaj, kar bi radi naredili, vendar ne more povsem privoščiti. Če so ugotovitve, da vaš denar ne bo povsem raztezajo dovolj daleč, potem bi si oglejte, kje bi lahko prihranili na neki račun. Oglejte si teh desetih načinov, da lahko prihranite denar, ki ga morda ne bi razmišljal.

1. Pogovor o tem!

Preden si celo ogledate na določene načine varčevanja denarja, ki jih imata, da se strinjajo, da je tisto, kar ste storili. Boste morali usesti skupaj in razpravljali, kje je denar gre, in videli, če lahko zmanjšati, nima smisla od vas obupal nekaj stvari, ki jih radi porabili svoj denar, če druga pa se bo da nadaljuje kot običajno. To bo samo privede do argumentov.

2. Poglej preklapljanje rednih dobaviteljev

To je še ena od velikih varčevanje denarja nasvetov za pare. Kdaj je bilo zadnjič, ko si pogledal, da vidim, če ste dobili vaše avtomobilsko zavarovanje cenejše nekje drugje, ali pa če si plačal preveč za vaše širokopasovne povezave? Večina dobaviteljev boljšo ponudbo za nove kupce, kot pa za obstoječe stranke, da gredo na spletu in preverite spletne strani za primerjavo cen in bi lahko prihranili denar na vse, od vaših položnic za vaš dom zavarovanja.

load...

3. Plačilo z gotovino

Cilj plačati za vse, z denarjem, tudi če to pomeni, da zavlačevanja nekaj kupi za nekaj mesecev. Pogosto lahko dobite popust za gotovinska plačila na vse vrste izdelkov in obresti, ki se zaračuna na vaše kreditne kartice in shranjevanje kartic je neverjetno visoka. Konec koncev, če boste uporabili kredit, boste kupili več in da bo še vedno treba plačati za v prihodnje.

4. Nakup rabljenega blaga

Ne pa vaš nos na rabljeno blago; so pogosto boljše kakovosti od takrat novimi, ki bi lahko privoščite. Pohištvo je odličen primer tega. Lahko bi kupil čisto nov, slabe kakovosti, poceni, laminiranega kos pohištva, ali pa bi lahko kupili iz druge roke, trdno hrast kos pohištva na dražbi, ki stane veliko manj, vendar vas bo trajala dalj časa.

5. Preverite prek svojih bančnih izpiskov

Ali ste dejansko vedeli, kje je vaš denar gre vsak mesec? Preverite skozi vaše bančne izpiske in delo, kaj so vsa plačila, za. Morda boste presenečeni, kaj ste porabili svoj denar in boste verjetno našli nekaj naročnin ali drugih rednih plačil, ki jih je pozabil in v resnici ne potrebujejo.

load...

6. Go nakupovanje s seznamom

Ena od dobrih varčevanje denarja nasvetov, ko greste v trgovino, se bo nakupovalni seznam z vami in kupiti le tisto, kar res potrebujete. Če greš brez seznama, ste veliko bolj verjetno, da bo zamikalo v impulzno odkup in tiste malo vesti in nepotrebnih nakupov lahko kmalu vzpenjati do znatne količine denarja.

7. Get skupne ponudbe, kjer si lahko

Če vi in ​​vaš partner se porabi denar z različnimi ponudniki mobilni telefon in različnih zavarovalnic, ki jih bo treba zapravljati denar, da preveč. Poglej področjih vašega izdatkov, kjer bi lahko utrdili na enega dobavitelja in našli boste dobili boljše ponudbe na ta način.

8. Pojdite na cenejših datume

Greva ven na dan, s svojim partnerjem, je pomembno, vendar ne vedno biti v fancy restavraciji ali vikend proč v luksuznem letovišču. Piknik v parku, bi bilo veliko ceneje in morda celo ugotovite, da ste bolj zabavno preveč. Obstaja na stotine poceni datume, da boste lahko poskusite, da bo še vedno pomeni, da preživijo čas skupaj, vendar ne boste porabili sreče in boste imeli še veliko časa.

9. Trgovina približno za vse

Nikoli ne bi nakup ničesar brez predhodnega preverjanja ceno na več različnih trgovcev. Pogosto boste našli boljšo ponudbo, če ste prodajalna okrog prvi in ​​ne pozabite, da preverite tudi na spletu. Lahko bi to bolj zabavno, da ga spreminja v tekmovanje med vama, da vidim, kdo lahko najde najboljše ponudbe.

10. Poiščite kuponov

Izkoristite vse kupone in pogostih varovanec poslov, ki jih lahko. Izrežite posebne ponudbe kuponi iz revij in se pridružite spletnih diskontnih in kupon spletne strani, vse to vam bo prihranilo denar na presenetljivo paleto izdelkov in storitev. Bodite pozorni na denarni nazaj ukvarja preveč; obstaja veliko ljudi okoli, da bi lahko prihranili pri kot dobro.

Katere so vaše najljubše nasvetov za varčevanje denarja?

load...