10 genijevih nasvetov, kako se počutite bolj budni zjutraj, če niste jutranja oseba | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 genijevih nasvetov, kako se počutite bolj budni zjutraj, če niste jutranja oseba

10 genijevih nasvetov, kako se počutite bolj budni zjutraj, če niste jutranja oseba

Ste eden tistih ljudi, ki preprosto ne morejo prebuditi zgodaj zjutraj? Ali hodiš okrog kot zombi za prvih nekaj urah utrujeni in počasen? No, mnogi ljudje so tako in mislim, da nikoli ne bo jutro oseba, ampak, če želite, da bi morali biti bolj zgodnje ptice, nato pa preberite 10 nasvetov Genius za občutek bolj budni, če niste jutranja oseba.

1. Pojdite v posteljo prej!

To mora biti številka ena na našem seznamu, čeprav je tako očitna. Če ne boste sami dati dovolj časa, da bi dobili dober spanec je, potem, seveda, ti se še vedno dogaja, da je utrujen, ko se zbudiš. Privoščite si dovolj časa, v večernih urah na veter, potem pa spat dovolj zgodaj, tako da boste dobili, vsaj osem ur spanja in se boste počutili veliko bolj sveža in svetlejše zjutraj.

2. Priti v rutino

Boste spali bolje in zbudil lažje, če ste sami dobili v rednem vzorec spanja. Vaše telo je všeč, da imajo dosleden vzorec spanja, tako da dobite v posteljo ob istem času vsak večer in vstati ob istem času vsako jutro. Naj na to rutino ob vikendih, pa tudi, ali vaše telo bo dobil sinhronizirane znova.

load...

3. Vstani, ko se zbudiš

Še en nasvet o tem, kako se počutijo bolj budni v jutro, ko budilka zazvoni, vstati in iz postelje takoj, in ne laži dremež še pol ure. Ko ležiš v postelji za nekaj dodatnih minut, lahko vaše telo začne odneslo nazaj dol v globlji spanec in bo še težje, da se zbudiš spet naslednjič.

4. Naj bo luč v

Naslednji namig o tem, kako se počutijo bolj budni zjutraj je to: takoj, ko vstanete iz postelje, dobili nekaj svetlobe v vašem domu. Če je svetlo zunaj, odprite zavese in pustite v dnevni svetlobi, če ne preklopite svoje električne luči takoj. Vaš um poveže temno s spanjem, tako da se ve, da je čas, da se zbudiš ga odvezala nekaj svetlobe na tem področju.

5. Zbudite nežen način

Nekateri ljudje ne morejo gole nenaden sunek, ki zbujam z budilko ti lahko dam. Sedaj lahko kupite budilke, ki vas zbudi postopoma s simulacijo vzhajajočega sonca. Ti alarmi postopoma zasveti, da vas pripravi počasi iz svojega spanja in so lahko super za ljudi, ki sovražijo dobili v dopoldanskem času.

load...

6. Osredotočite svoje misli na dobre stvari, da pridejo

Kako se počutite bolj buden zjutraj? Ko prvič zbudil, poskusite, da ne bo videti dan kot breme, iskati stvari na dan, ki jih imate, da se veselim. Pozabiti, da moraš delati in se spomnim, da ste s prijateljem za kosilo. Dajte si motivacijo, da vstati in se bodo počutili bolj pozorni hitreje.

7. Oprhajte

Stuširati in bi bilo tako mrzlo, kot ga lahko nosi. To vas bo zbudil in dobil kri kroži zagotovo! Kupite lahko tudi poživljajoče tuš geli, ki so namenjeni za vas prebudil zjutraj, tako da jim poskusite in videli, če to pomaga preveč.

8. Daj nekaj glasbe na radiu

Nekateri hrup v ozadju, da se osredotoči na bo tudi pomagalo dobili bo v dopoldanskem času. Optimistično zajtrk kažejo na radiu bo naredil trik s svojimi šali gostitelji in glasbe. Če to ni vaša scena, nato pa na svoji najbolj všeč glasba in ples za vaše najljubše melodije, ali vklopite televizor in preverite, kaj se dogaja v svetu. Ali ena se bo začel, da bi dobili svoje možgane v prestavo, kot ste poslušali, kaj je bilo rečeno.

9. Razgibajte

Getting vaše telo premika, je še en velik namig o tem, kako se počutijo bolj budni zjutraj. Hiter zjutraj vaja vas bo zbudil in se boste počutili bolj pozorni. Tudi če ni mogoče vgraditi na obisku v telovadnici, obstaja veliko vaj, ki jih lahko naredite doma. Le nekaj sedi in zvezda skokov bo spodbujala pretok krvi skozi telo, in to bo pomagalo zbudi vaš um, kot tudi svoje telo.

10. Jejte veliko beljakovin zajtrk

Preskakovanje zajtrka sploh ne bo le oteži, da se zbudiš, ampak se boste počutili počasen celo jutro, dokler ne boste dobili nekaj hrane v tebi. Najboljša vrsta zajtrk je veliko beljakovin eden od jajc ali jogurta, vendar ne z visoko vsebnostjo maščobe ali visoke ogljikovih hidratov enega, ki se boste počutili spet utrujeni.

Ste zjutraj oseba? Kako se počutite bolj buden zjutraj? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...