10 iphone nasveti in triki, za katere verjetno nisi vedel | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 iphone nasveti in triki, za katere verjetno nisi vedel

10 iphone nasveti in triki, za katere verjetno nisi vedel

IPhone je precej impresivno del kompleta z dobesedno na tisoče funkcije in lastnosti. Ima toliko funkcij, da večina ljudi nikoli ne bi dobili, da bi sprostili telefone celoten potencial. Za vse uporabnike iPhone, tukaj je izbor iPhone nasveti in triki, ki vam pomaga dobiti več iz vašega telefona:

1. Nastavite glasba ustavi na uro.

Poslušanje glasbe v postelji je super, potem pa zaspal in je še vedno igral. Lahko nastavite svojo glasbo, da se ustavi samodejno igranje z dotikanjem na uro, nato pa izberite "Timer", "Ko Timer Ends". Pomaknite se navzdol in izberite "Stop Playing« in nato nastavite časovnik na čas, ki ga želite.

2. Format vaše e-pošte

Če želite oblikovati vsebino vaše e-pošte, označite besedilo in nato na opcijske puščice najti B in gumb U. Dotik in lahko krepko, podčrtano ali ležeče besedilo.

load...

3. Napolnite vaš iPhone hitreje

Preklop vaš iPhone na način za letalo bo pomagal, da se hitreje polnil. Ko to storite, se izklopi sprejem omrežja Wi-Fi in Bluetooth, tako da se ne zapravlja nobenih pooblastil, telefon, medtem ko se polni.

4. Uporabite slušalke za fotografiranje

Ko imate app fotoaparat vklopljen, lahko posnamete fotografijo s pritiskom na sredinski gumb na slušalki. Če nimate slušalke priključen na električno omrežje, lahko uporabite glasnosti tipko, da posnamete fotografijo preveč.

5. Bodite počil fotografije

Če držite gumb za zajem na iPhonu, ko posnamete fotografijo, se bo samodejno zagnal v počil način in se celo serijo posnetkov.

load...

6. Uporabite svoj iPhone kot vodno tehtnico

Poskus, da dajo polico in se ne more znebiti to raven? Če greste v načinu kompasa na iPhonu in potegnite v levo, boste našli veliko ravni aplikacijo, ki je zelo enostaven za uporabo.

7. Možnosti za dostopnost

V okviru možnosti dostopnosti lahko obrnemo barve vaš iPhone, zaradi česar je veliko lažje videti, ko ste ven ponoči in svetloba ni zelo dobra. Najdete to možnost pod "Nastavitve", "General", "dostopnost", nato pa se pomaknite navzdol do dna in se dotaknite "dostopnost Bližnjica".

8. Get your iPhone utripati, ko prejmete sporočilo

Če se vam zdi, da tresljaje ali zvok ne vedno dobili vašo pozornost, lahko tudi bliskavico v vašo spletno utripala, ko prejmete sporočilo. Pojdite v "Settings", "General", "dostopnost" in se pomaknite do razdelka sluha in lahko vključite "LED bliskavico opozoril".

9. Stop si, da bi lahko stvari na vaš iPhone

Lahko izklopite možnost, da kupijo stvari od znotraj aplikacije, ki je odličen način, da nadzor nad svojo porabo, ali če ste naslonila telefon za nekoga, za igranje iger na. Pojdite v "Settings", "General", "Omejitve", "Omogoči Omejitve", in se pomaknite navzdol, dokler ne boste videli "v aplikacijah nakupov", in ga onemogočiti.

10. Izklopite iMessage potrdilo o branju

Če ne želite, da stiki, da ugotovite, ali imate svoje sporočilo, poslano na vas na iMessgae, nato pa pojdite na "Nastavitve", "Sporočila", "Pošlji prebrana prejemkov", in jo lahko izklopite.

Katere so vaše najljubše iPhone nasveti in triki?

load...