10 lepotnih nasvetov Marilyn Monroe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 lepotnih nasvetov Marilyn Monroe

10 lepotnih nasvetov Marilyn Monroe

1) Če želite ustvariti plumper ustnice ličila umetnik Marilyn Monroe, ki se uporabljajo za uporabo do 5 različnih odtenkih šminko in gloss večplastna eden na drugega, da se doseže večdimenzionalne rezultate: temnejše odtenke rdeče - na zunanjih vogalih in svetlejše odtenke - v sredini njenih ustnic, je dodal nekaj označevalcev na premcu ranila in na sredini spodnje ustnice kot dobro. Večplastna šminka in sijaj na vrhu je na ustnice Marilyn je videti neverjetno in seksapilna.

2) Marilyn uporablja vazelin pod njeno temelj dodati lep sijaj na koži. Ta trik je njena koža videti neverjetno sveže in žareče na kamero, ki ustvarja nekakšno mehko ostrenje videz.

3) Igralka nosil pol niz trepalnic na zunanjih kotičkih oči, da razširitev obliko njenih oči, nato pa - nekaj slojev maskare in njene trepalnice videti odlično!

4) Za izboljšanje funkcije obraz v obliki srca, ličila umetnik Marilyn Monroe uporabiti nekaj trikov: razširiti zgornjo polovico obraza je uporabljal označevalcev, kot tudi poudaril lok obrvi Marilyn je, to je pomagalo, da bi jo razširili čelo; in potem se je družno in senco spodnjo polovico obraza s temnejšim odtenkom v prahu, da dobimo iluzijo ozek čeljusti linije in tanjši obraz.

load...

5) Whitey (ličila umetnik Marilyn Monroe) uporablja zardevati za skrajšanje in oblikovanje Marilyn nos, kakor tudi za krepitev njene ličnice. On bi nanesite malo rdečila na konici nosu, nato pa gredo na vrhu je z vazelinom in prahu, da se doseže pravo mehko teksturo ostrenja in da ji nos videti krajši.

6) Za razširitev Marilyn oči, da bo linijo oči s črno ali rjavo eyeliner, od notranjih kotičkov pa vse do zunanjih kotih, s čimer linijo ven in navzgor.

7) Z mehko rjav svinčnik, ličila umetnik Marilyn uporablja za pripravo majhen ponaredek senco na koncu svojega spodnjega linije trepalnic, črto Ribiška družina navzdol, kot da bi bila senca iz zgornjega trepalnico. To je Marilyn svoj zapeljiv in prepoznaven videz in pomagal odpreti oči. Razlika med dvema črtama (zgornji pokrov eyeliner in črta "ponaredek senci" na spodnjem linije trepalnic) je bila napolnjena z belim svinčnikom za dokončanje Perfect Marilyn podpis oči videz.

load...

8) Poudarite oči vsem. To pomeni, da uporablja označevalnik v notranjih kotičkih oči, na obrvi in ​​pod očmi.

9) Če želite ustvariti mehko senco v gubo na očeh Marilyn, je bilo njeni pokrovi prevlečen s kremasto belo senčilo prvi, po vsem pokrovom do obrvi in ​​nato, mehko dimljen rjave (ali mehko srebrno modra) senci je bila uporabljena na zunanji mečka. To je Njene oči so zelo elegantno in brez napora globino.

10) Marilyn nosil samo roza ali koralne blushes vedno videti sveža.

Upam, da ste našli zanimive stvari za sebe. Kateri od teh nasvetov je vaš najljubši? Delite svoje misli z menoj v razdelku komentarje.

load...