10 lepotnih nasvetov za dolgotrajno šminko | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 lepotnih nasvetov za dolgotrajno šminko

10 lepotnih nasvetov za dolgotrajno šminko

Ko vidite modelov v revijah, je njihova šminka vedno videti brezhibno, potem pa, da imajo ličila pro da jo zaprosi za njih in jih je potrebno le skrbeti, da traja eno uro ali tako. Za preostali del nas, šminka je trajalo tako dolgo, kot je mogoče, in nimamo enega, da ga dotik za nas, tako da vse, kar bo šminko zadnje dlje je dobil, da je dobra novica. Šminka je eden izmed najtežjih elementov ličila, da vodijo videti dobro, ves dan. Vaše ustnice so vedno gibljejo, jeste in pijete, zato ni čudno, da šminka redko traja dolgo. Če želite, da vaš šminko malo bolj vztrajnost, preberite deset veliko lepotnih nasvetov za dolgotrajno šminko.

1. Naj ustnice gladke in jih piling

Luščenje ustnic redno, da jih bo mehka in sop kosmiči za suho kožo, uničuje svojo šminko. Lahko kupite pilingu grmičevja ustnic, ali si lahko samo nežno umila ustnice z zobno ščetko. Vodenje vaše ustnice listasti bo pomagalo vaše šminka iti na gladko in da bo ostal videti veliko dlje.

2. Začnite s čistimi ustnice

Da bi dobili dolgotrajne šminko, morate se prepričajte, da so vaše ustnice popolnoma čista, preden začnete. Vsaka mast ali olje iz hrane, na primer, ali mastno vlažilno od obraza, bodo prenehali šminko drži vaših ustnic. Umijte ustnice temeljito pred nanosom šminke in jih popivnamo, da se prepričajte, da ni vlage leva, ki lahko uniči učinek šminke in nehaj dogaja gladko.

load...

3. Naj bo vaše ustnice dobro hidrirani

Uporaba balzam za ustnice redno bo tudi pomagalo, da bo vaše ustnice gladke in kosmičev zastonj, ampak to je tudi dobra ideja, da jo uporabljajo pod vašo šminko preveč. Nanesite balzam za ustnice, za približno deset minut, preden uporabite šminko in bo vlaži vaše ustnice in ustaviti šminka vsrka vaših ustnic. Najboljši način za to je, da najprej uporabiti balzam za ustnice, nato pa naredite svoj obraz in ličila za oči in pustite šminko do zadnjega.

4. Uporaba šminka premaz

Prvo osnovno pravilo slediti, če želite več trajno šminka je uporaba šminka premaz. Ta majhen dodaten korak bo zagotavljal nemoteno podlago, na katerem naj bi se svojo šminko in da bo naredila šminka palico do vaših ustnic je veliko boljši preveč. Presenetljivo je, da ni vsaka trgovina prodaja šminke premaz, ampak poglej okoli za to, ker bo vredno truda. Primerji ima voskaste teksturo, ki pomaga šminka držati in bivanje je videti super za veliko dlje.

5. Spoznajte najboljše blagovne znamke

Zelo poceni šminke bo zelo hitro zbledi, zato je vredno porabi malo ekstra, da bi dobili visoko kakovostne znamke šminke, če si res želite, da bi trajalo. Šminka je en element ličila, da boste res dobili kar ste plačali za, tako da gre za znamko kakovosti, dolgotrajna šminko, kadar koli lahko.

load...

6. Izberite pravi odtenek

Odtenek šminke, ki ga uporabljate, bo tudi ugotoviti, kako dolgo tvoja šminka traja. Na splošno, svetlejši odtenek šminke, hitreje se bo izzveni. Temnejše barve vsebujejo več pigmenta, tako da lahko ohranijo svojo barvo dlje in je manj verjetno, da se podrgnete ko pijete in jeste ali samo ko lizal ustnice.

7. Kako ustaviti nož

Kot tudi obloge ustnice, lahko tudi ustavi nož, ali krvavitve, ki jih uporabljajo majhno količino jasno čelo gela ali jasno maskaro po zunanji strani ustnic linije. To bo zagotovilo in nevidna pregrada okrog ustnic, da bodo prenehali šminka spiranja na kožo.

8. Uporabi dva nanosa

Ko uporabite šminko, vedno uporablja en nanos, popivnamo z nekaj papirja in nato nanesite še eno plast. Zdi se malo zamudno, da to stori, ampak da eno dodatno plašč res ne bi vse razlike. Kakor tudi zaradi šminka traja veliko dlje, prav tako naredi barva videti veliko bolj jasne.

9. Uporaba v prahu, da svojo šminko

Kot končni dotik bi ohranila svoj šminko na mestu dalj časa, ko ste se prijavili svojo šminko, postavite enoplastnih tkiva nad ustnicami in nato prah nad, da se z globo, prosojno prahu. To bo pomagalo vaše šminka pravilno nastavljen in da bo še naprej, da je videti kot nalašč za ur.

10. Preskoči sijaj

Lip glos pogosto vsebujejo olja in druge sestavine, ki lahko razpadle barvo ustnic in oslabijo učinkovitost šminke. Lip gloss preko šminke lahko videti super, ampak ga preskočite, če si res želite, šminka, da traja dlje časa.

Kaj so Vaše najljubše dolgotrajno šminka?

load...