10 makeup nasveti in triki za blondinke, ki vam bo bomba | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 makeup nasveti in triki za blondinke, ki vam bo bomba

10 makeup nasveti in triki za blondinke, ki vam bo bomba

"Blondinke imajo bolj zabavno", in da je tisto, kar pravijo. Od Marilyn Monroe do Pamela Anderson, je blondinka Senzacija slika bil temelj za film in televizijo že desetletja, in je še vedno slika, da mnogi ljudje pravijo, da so ocenili visoko, ampak seveda vsak ima svoj okus! Kljub tej očitni popularnosti, obstaja presenetljivo malo ličila nasveti okrog izdelani posebej za blondinke, zato smo ta problem z našimi 10 ličila nasveti in triki samo za blondinke:

1. Izboljšajte svoje trepalnice

Večina naravnih blondinke imajo svetle trepalnice, tako da poskus z maskaro, dokler ne boste našli enega, ki vam ustreza. Ponavadi je najboljša možnost za blondinke je temno rjava, črna ali temno modra. Hitro in relativno poceni način, da bi dobili več trajno barvo za vaše trepalnice je, da se jim obarvano.

2. Definirajte obrvi

Da bi boljšo opredelitev na obraz, vendar ne da bi pojavlja nenaravna, izbral obrvi izdelke, ki so le en do dva odtenka temnejši od vaše barve las, ampak nič več.

load...

3. Tone navzdol sence za oči

Imate nevtralno barvo las, bo tako težka toni na vaših očeh izstopa in bo videti nenaravno. Mehki rjava in zlate videti čudovito na blondinke, ali, če se počutite malo bolj barvita, bi lahka pasteli deluje najbolje.

4. Šminka izbire

Kot blondinka, imate veliko možnosti, ko gre za šminko, vendar stran od rumene barve, ki temeljijo, kot da le ne deluje z blond lasmi. Naravna izbira za blondinke je ponavadi roza, če pa želite, da se premaknete iz Barbie videz, da bolj Marilyn Monroe slike, svetlo rdeča naredil čudeže za Marilyn!

5. Golden temelj

Naravne blondinke imajo ponavadi svetlo polti, kar bi povečalo svojo barvo kože, še vedno ostanejo videti naravno, uporabite zlato obarvano tekočo podlago, da se ogreje na kožo, ali uporabite svetlo odtenek bronzer dodati toplino vaše polti.

load...

6. Mehka rdečilo na licih

Laskati tiste lepe blond ključavnice, uporabite marelice ali bledo breskev blush; to velja na jabolka licih in mešanica malo na sence. In ja, ne pozabite, da uporablja označevalnik na vaše ličnice za brezplačen sijaj.

7. Smokey oči

Rekli smo, da so blondinke najbolje svetoval, naj omilijo ličila za oči, vendar lahko še vedno gre za pogled na smokey eye, če želite, lahko izgledaš z blond lasmi preveč; samo odločijo za temno sive namesto črne.

8. Platine blondinka

Obstaja več kot ena vrsta blond... Tako imeti v mislih kakšno blond si, preden jo izberete ličila. Platinum blondinke morajo voditi barve ohladi, da se ujemajo svoje lase, ker bo svetle barve izstopajo preveč.

9. Golden blond

Kompliment svoje zlate ključavnice z roza in breskve za ustnice in lica, in zlate, rjava, temnejše vijoličnega ali mauves bo dobro delo za vaše oči.

Blondinke 10. Beach

Karamela ali medu barve bo dodatno sonce na vaši plaži blond videz, vendar ne potepuške v terra-cotta odtenki, saj niso dovolj sončno.

Upamo, da boste našli naše ličila nasveti in triki za blondinke koristnosti.

Vas prosimo, da delite svoje ličila ideje v komentar oddelku spodaj.

Ostani lepa in biti srečen!

load...