10 makeup nasvetov o tem, kako narediti lepe dima oči | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 makeup nasvetov o tem, kako narediti lepe dima oči

10 makeup nasvetov o tem, kako narediti lepe dima oči

Videti smokey eye je dramatična in obračajo glave ličila pogled, ki res naredi izjavo, ko hodiš v sobo. Poglej v vsakem revije v trenutku in ste prepričani, da vidite model ali slaven športno lepo Smokey oči pogled, tako da, če želite, da se jim pridružijo na ta trend, preberite deset nasvetov o tem, kako narediti Smokey oči:

1. Začnite s preostalim obrazu najprej

Naš prvi namig o tem, kako narediti smokey eyes make-up je - začeti z vašega obraza. Tvoje oči bodo, da je vrhunec, tako da jih pusti do zadnje. Uporabi temelj, blush itd, vendar ne pozabite, da vaše lica in ustnice na svetlo stran, to je tvoje oči, ki jim bo zagotovila vso dramo.

2. Pripravite vaše oči

Naslednji namig o tem, kako narediti Smokey oči je - najprej pripraviti oči z nanašanjem premaza oči, ali svetlo odtenek korektorjem ali temelj za delo kot primer. Veljajo za vašo pod okoli oči in veke in nato, da ga nekaj časa, da se posuši in bo deloval kot osnova za senco, ki prepreči mečkanje in bi vaš ličila trajajo dlje.

load...

3. Line vaše oči

Nato linijo oči, tako od zgoraj in od spodaj, s črnim eyeliner svinčnik, kota v kot, držimo tako, da kar se da blizu linije trepalnic, kot lahko. Da se je bližje vaše trepalnice, s prstom, da ga nežno premikanje desno do črte.

4. Uporabi črno senčilo za veke

Uporabi črn eyeshadow s čopičem ali aplikator goba konico, neposredno nad očrtana območju; packa in mešanica s čistim čopičem, prstom ali Q-tip.

5. Uporabi svetlejše barve senčilo

Zdaj ste dodali črno senčilo za veke, lahko dodate svetlejši odtenek rjave ali sive senčilo nad veko za to precej Smokey učinkom oči, tako da bo črno postopoma spremeni v svetlo siv ali svetlo rjave barve. Zagon na linije trepalnic in se gibljejo v smeri pregib veko, gladka in mešanica ven za mehkejši, lepa in postopno Smokey oči; nato dodamo belo ali svetlo barvo šampanjca na notranjih kotih ali vašimi očmi in pod obrvi, da ustvarite to večdimenzionalno, lepa ličila videz.

load...

6. Curl svoje trepalnice

Curling trepalnic je še en pomemben skrivnost tistih, ki vedo, kako narediti Smokey oči lepo. Vi ste plačani vse, da pozornost opravil veliko dela na senčil, tako dokončati videz z malo dela na trepalnice. Curling svoje trepalnice bodo najprej oči izstopajo in vam dal, da "široko odprte oči" videz.

7. Dodajte veliko maskare

Ko ste zvit svoje trepalnice, jim velikodušno plast maskare; počakajte malo, in jim nato dati še eno plast ali dve, da ustvarite to lepo, smoldery dramski učinek. Če želite, da curl v vaših trepalnic dlje, poskusite z vodoodporno maskaro, se zdi, da imajo kodre za veliko dlje, kot je običajno ena.

8. Dodajte malo voh na svoj Smokey videz oči

Popestrite svoj smokey ustvarjanje oči z barvanjem konice trepalnic z neko zlato, srebrno ali drugo barvno maskaro ali pa dodate malo sijajem centra veko. Ni obvezna uporaba samo črne, sive in rjave barve za lep Smokey oči, uporabljajo kakršne koli barve vam je všeč, da je tvoja stvaritev, tako divje in se umetniško!

9. Uredite

Skoraj storiti, ampak preden greš, tukaj je še en pomemben nasvet o tem, kako narediti Smokey oči - ne pozabite, da počistiti, preverite, ali so padavine ali madeži, je bilo veliko ličila dogaja tukaj! Krtačo proč vse padle senčilo za veke s čopičem ventilatorja in čiščenje madežev z bombažno blazinico.

10. Stand nazaj in občudovali!

Zadnje delo, stopijo korak nazaj in občudovali svoje ročno delo. Prepričajte se, da niste zamudili vse madeže, dodamo vse dokončano, in ste pripravljeni iti, si smokey eye zapeljivka!

Kakšne so vaše lastne ličila nasvetov o tem, kako narediti Smokey oči? Prosimo, delite svoje ličila nasveti in triki v komentar oddelku spodaj.

load...