10 makeup nasvetov za vaše najboljše selfies kdaj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 makeup nasvetov za vaše najboljše selfies kdaj

10 makeup nasvetov za vaše najboljše selfies kdaj

Jih imajo radi, ali pa jih sovražijo, Samoportreti so tukaj, da ostanejo. Odkar je nekdo odločil, da dajo kamero v telefonu, ljudje so bili ob fotografije sebe poslati prijateljem in objavili na Facebooku, Instagram in podobnih socialno mreženje spletnih strani. Ti close-up posnetkov lahko težavno, da bi dobili pravico, čeprav, in smo vsi videli nekaj katastrofalnih Samoportreti, ki jih imajo v krogih. To ni samo poza, osvetlitev ali kot fotoaparat, ki lahko naredijo ali pa uničijo samoportreta; to je tudi ličila, ki jih nosijo. Telefon Kamera je tako zelo neprizanesljiva. To bo zasvetila in pretiravati vsako malo napako, ki ste jih naredili s svojim ličila in celega sveta bodo lahko videli, da preden ustvarite vaš naslednji samoportreta katastrofo, preberite deset ličila nasvete o tem, kako priti do vaše ličila pravico za najboljše videti Samoportreti ste kdaj sprejeli.

1. Izogibajte se uporabi pred soncem

To ni pogosto boste nas svetuje, da ne nosijo pred soncem, ampak sončenje lahko uniči dober samoportreta. Kemična SPF senčila so v redu, vendar fizikalne popolno zaščito, ki vsebuje titanov oksid ali cinkov oksid, bodo prikazani na kamero. Ne hodi na soncu brez zaščite na vse samo zavoljo dobrega samoportreta, nositi kemijsko zaščito pred soncem, namesto, ali takoj, ko ste posneli fotografijo ponovno uporabiti fizično pred soncem.

2. Wear mat ličila

Mat makeup bo vedno videti bolje v samoportreta, saj ne bo odbijanje svetlobe in povzroči bleščanje. Ker so Samoportreti običajno jemlje zelo blizu, lahko bleščanje odražajo nazaj v leče kamere in poudarjajo značilnosti obraza zaradi česar so videti večji, kot so v resnici. Vse vrste sijajem na obrazu lahko videti tudi kot imate mastno obraz, da se držijo mat ličila, in boste dobili veliko boljšo sliko.

load...

3. Uporaba premaz

Uporaba premaz bo tudi iz svoje kože in skriti vse pomanjkljivosti, ki bo fotoaparat poberem. To bo tudi pomagalo, da bi svoj temelj videti veliko bolj gladko in naravno, in to vam bo dala naravni sijaj kože.

4. Ne spreglejte korektor

Če imate temne kolobarje pod vašimi očmi, se prepričajte, da uporabite korektor, saj bo fotoaparat pretiravati temne lise na koži. Ko uporabite korektor, se prepričajte, da je umestitev v dobro, ali pa se bo prikazal namesto temne kolobarje in jo lahko ličila videti debela in cakey okoli oči.

5. Preverite ličila v naravni svetlobi

Še eden od dobrih nasvetov ličila je, da preveri, kako izgledaš v naravni svetlobi. Notranja razsvetljava je zelo oster, tako da, ko se uporabljajo ličila pod umetno razsvetljavo, ki jih lahko uporablja veliko več, kot si v resnici potrebujejo. Če veste, da gredo ven in jih bo sprejela Samoportreti na prostem, uporabljajo ličila v naravni svetlobi, ali pa pojdite na okno, da preveri, preden greš domov.

load...

6. Uporaba rumeno obarvano obraz v prahu, da konča svoje ličila

Veliko zaključna praški imajo šimer v njih in povzroči svetloba, ki se odbija od obrazu, in to lahko pogledaš izprane na fotografiji. Najboljša vrsta prahu za uporabo, ko veš, da bo ob Samoportreti, je tista, ki ima rumen odtenek.

7. Poudarite lepoto vaših oči

Si želite, da vaše oči osrednja točka fotografijo, tako da curl svoje trepalnice in uporabljati maskaro za zgostitev in jih podaljšali. To bo odprlo oči in pripraviti ljudi, da pogled na njih. Dodajanje svetlobe shimmery senčilo za veke v notranje kotičke vaših oči in desno pod obrvi, in to vam bo pomagal jih odprli, in to bo tudi kaj več svetlobe pride v stik z očmi, in da bo dodal, da iskrico, ki so jim, da so vsi želi v samoportreta. Ko boste vzeli samoportreta, zaprite oči in tik preden pritisnete na gumb, jih ponovno odpreti. To bo zagotovilo, da ne boste utripati ravno ob nepravem trenutku.

8. Preverite obrvi

Vaši obrvi lahko velika razlika v tem, kako dobro ste videti tudi na fotografiji. Torej, naš naslednji ličila nasvet za izdelavo popolne Samoportreti je zagotoviti, da so vaše obrvi dobro obrezuje in izpolniti vseh redkih območjih z za obrvi svinčnik. Kamera kaže, da osvetlite funkcije na obrazu, tako da z uporabo nekoliko temnejši odtenek obrvi svinčnik, kot bi običajno uporabljate, je lahko dobra ideja preveč.

9. Izogibajte se uporabi pastelne barve

Pastelne barve so preveč tame za samoportreta; bodo samo poglej izprane na fotografiji. Da bo vaše oči pop uporabite drzne, temnejše barve na vaših očeh. Ličila za oči lahko dramatično spremenijo vaš pogled, zato poskrbite, da boste 100% zadovoljni z karkoli narediti z očmi, tako da niste razočarani s končnega rezultata.

10. Uporaba blush, bronzer in označevalnik opredeliti svoj obraz

Ker kamere oprala obraz, ste izgubili nekaj opredelitev svojih funkcij. Uporabite bronzer, rdečico in označevalnik poudariti obrisi obraza, in to bo pomagalo določiti obliko vašega obraza. Najboljši ličila za samoportreta je naravna ličila, tako da bo svetloba roko pri uporabi rdečico in bronzer, uporabite malo proizvod v času, preverjanje rezultatov med vsako aplikacijo. Preveč blush ali bronzer bo videti ravno tako slabo kot premalo.

Kateri so vaši najljubši make-up nasvetov za popolno Samoportreti?

load...