10 mora vedeti poročne lutke za ličenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 mora vedeti poročne lutke za ličenje

10 mora vedeti poročne lutke za ličenje

Vedno si želite, ličila, da izgleda dobro, vendar na svoj poročni dan, da se bo veliko fotografij in veliko ljudi, ki zrejo na vas, tako da je tisti dan res želite, da bi bilo idealno. Upoštevajte teh 10 poročne nasvetov ličila za vaš poseben dan:

1. Pred poroko poskusi

Morda že veste, kakšen videz si želite za vašo poroko, vendar je pomembno, da se v celoti oblečena vajo, da se prepričajte, da se ujema z vašo obleko in frizuro. Seveda vam ni treba narediti popolno frizuro, še posebej, če se dogaja, da je drago, ampak ga na podoben način, tako da lahko dobite celoten učinek. Na ta način, da ne bo nobenih freak out na dan o vaši ličila pa narobe.

2. Zabuhle oči

Če se zbudiš z zabuhle, utrujenimi iščejo oči na vaš poročni dan (in sprijaznimo se, boste morda imeli težave priti do pred spati ponoči, če ste živčni), dal dve kovinski žlički v zamrzovalnik za 2 - 5 minut. Nato jih uporabljajo za vekah za nekaj minut. To bo izboljšalo videz vaših oči hitro.

load...

3. Vodotesno maskara

Vaš poročni dan morda dobili čustveno in uniči maskaro. Tudi če niste ponavadi tip jok, je bolje, da je varno, kot žal.

4. Presenetite mozolji

Če se zbudiš na dan poroke z mozolj, poskusite, da ne bo znorel in ga ne pop! Morda bi se vrnil z maščevanjem do konca dneva. Prva stvar zjutraj, imajo nekaj ledu nad prostora za 30 sekund, nato pa namažete z zobno pasto za njo. Dlje ga lahko pustite na, bolje, vendar poskusite za vsaj pol ure. To je najhitrejši način za izboljšanje videza mozolj. Potem, korektor je vaš najboljši prijatelj.

5. Uporaba začetnih oligonukleotidov

Tudi če to ni običajni del vašega polka, nanašanje premaza, preden je tvoj temelj bo zagotovila vašo kožo gladko in da svoj temelj bo trajala ves dan.

load...

6. Poskrbite, da bo temelj ujema z vašo kožo

Medtem ko je dobra osnova tekma je vedno pomembna, to je dvakrat tako na svoj poročni dan, saj boste porabili veliko časa v naravnih luči in pod bliskavico kamer. Nanesite ga z dobro temelj krtačo in se prepričajte, da se dobro zlijejo vratu preveč.

7. Uporabi blush

Z vsemi težka ličila za vas bo nosil, je pomembno, da poskrbite, da boste vedno videti svež in ne boste videti preveč izprane na fotografijah. Uporabi subtilno rdečico na licih, da bi bili prepričani, da še vedno videti rožnata, in mešanica, mešanica, mešanica!

8. Trepalnic važno

Za res videti vaš najboljši na vseh fotografijah, oči so eden izmed najbolj pomembnih stvari, da razmišljajo o tem. Curl trepalnice z rahlo ogrevano Vikler trepalnic, tako da učinek traja ves dan in velja dve velikodušno plasti črne maskare; ali če se počutite, kot to, gre za falsies.

9. Beautiful veke

Druga polovica na lepe oči, je to, da vaši veke videti neverjetno. Uporabi belo senco na vsaki veki, tako da so se izkazale več na fotografijah. Nato lahko uporabite barvo senčilo po vaši izbiri v gubo, ampak to je verjetno najbolje, da se držijo z rjavimi za bolj naraven videz na svoj veliki dan.

10. Poročni dan popravite komplet sili

Kot previdni, saj ste s svojim ličila, lahko nekaj postane zabrisan ves dan v vseh kaos pripravljajo, pozdravljajo svoje goste in jesti in piti. Prepričajte se, da bi komplet za klic v sili s šminko, v prahu krtačo, majhno ogledalo, lak za nohte, Bobby zatiči, zobotrebci in ko smo že pri tem, vrgel v nekaterih varnostne zaponke. Nikoli ne more biti preveč pripravljeni!

Ali imate druge poročne ličila nasvete deliti?

load...