10 najboljših skrivnosti skritih deklet, ki jih morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 najboljših skrivnosti skritih deklet, ki jih morate vedeti

10 najboljših skrivnosti skritih deklet, ki jih morate vedeti

Znanost ne razumem, zakaj nekateri ljudje se zdi, da na teži lažje, kot drugi, ker so tako veliko dejavnikov, ki sodelujejo. Nekateri, čeprav ni veliko, se lahko odloži za genetiko, ampak ostalo je do mešanice različnih dejavnikov, vključno s prehrano, vadbo, vrsto dela in splošnih navad, da je oseba, ki jih sprejme v vsakdanje izbire življenjskega sloga. Čeprav ni mogoče ugotoviti natančne razloge, obstaja nekaj stvari, kot pa so suha dekleta v skupno in tukaj so deset izmed njih:

1. Oni dobijo zadostno količino spanja

Ena od bolj presenetljivih stvari, ki lahko vplivajo na vašo težo je količina spanja, da boste dobili. Pomanjkanje spanja lahko povzroči, da telo reagira s popuščanjem hormon kortizol, ki se boste počutili bolj lačna kot običajno, tako da pridobivanje spanja redno, lahko noč je pomembno, če želite ohraniti svojo težo stabilna.

2. Ne morejo sedeti pri miru za dolgo

Običajno boste ugotovili, da tanke dekleta so tisti, ki ne zdi, da še vedno sedi za zelo dolgo. Študija je pokazala, da debeli ljudje sedijo v povprečju dve uri na dan več, kot tanke ljudje. To ni samo delajo, da vam lahko pomaga shujšati, le da so bolj aktivni ves dan dela preveč, in ljudje, ki ne morejo sedeti pri miru se lahko gori 350 več kalorij na dan, kot tisti, ki preživijo veliko časa nič ne delaš.

load...

3. Vedo, ko so imeli dovolj hrane

Mnogi otroci so odraščali s pravilom, da bi morali počistiti ploščo ob obrokih. Suha dekleta, pa ne vidim smisla v sami polnjenje do porušitve točke samo biti vljudni in so povsem pripravljeni, da pravijo, da so v celoti in pustite nekaj hrane na krožnik.

4. Ti tehtajo sami

Slim ljudje tehtajo redno, da pazi na svojo težo. Ne panike nad unčo ali dve tu in tam, vendar se zavedajo njihove teže. Z sami tehtajo pogosto, je lažje shed dodatne unčo ali dve, kot da ga pustijo, dokler ne more meriti problem v funtih.

5. Ti pazi, kaj piti, pa tudi, kaj jedo

V povprečju, Američani pijejo 400 kalorij na dan in te kalorije so v glavnem prihajajo iz sladkorja. Skinny dekleta vedo, da je enostaven za vkrcanje odvečnih kalorij s pitjem stvari, kot so polno maščob, mlečno kavnih napitkov ali sodo, in sledenje kalorij, ki jih dobijo od pijač tesno, kot to počnejo kalorije v hrani.

load...

6. Ne panike nad lakoto

Skinny dekleta vedo, da lačni ne sili, ki ga je treba obravnavati takoj. Ne dosežejo za najbližje užitnih stvari, trenutek, ki po njihovem mnenju prvi občutek lakote, ker vedo, da jih ne delajo nobene škode, jo zapusti šele kasneje, da bi jedli.

7. Jedo počasi in so uživajte hrano

Skinny dekleta redko jedli na poti, si vzamejo čas s hrano in uživajte hrano. To je dobro znano dejstvo, da če jeste, medtem ko se moti, potem boste jedli več, kot jih res potrebujejo. Če se osredotočite na to, kaj jeste, žvečiti hrano dobro in uživajte v okus, ste bolj verjetno, da prenehati jesti, ko ste imeli dovolj.

8. Jedo le, kadar so lačni

Tanke ljudje jedo samo takrat, ko jih potrebujejo, da in ne jesti za udobje ali za čisti užitek. Tudi na obroke, če niso zelo lačni, nato pa bo imel zelo lahek obrok ali prigrizek, in ne jedo zaradi prehranjevanja.

9. Jedo hrano visoko vsebnostjo vode

Skinny dekleta jedo več veliko vlaknin, živila visoko vsebnostjo vode, kot ljudje, ki so prekomerno telesno težo do, z drugimi besedami, sadja in zelenjave. Bodo pogosto jedo solato pred glavnim obrokom ali imajo malo juhe, ki jih navdaja z nizko kalorično hrano; Vse to pomaga, da jih ustaviti od več kot prehranjevanja.

10. Ne postavljajte prevelik pomen za hrano

Za skinny dekleta, prehrana je le sredstvo za dosego cilja, ne konec sama. Če nič drugega, prehrana je chore, ki ga je treba obravnavati, in pride na način delovanja bolj zanimive stvari, tako da samo jesti, ko je treba.

Ali imate druge nasvete za upravljanje teže deliti?

load...