10 napak, ki jih verjetno naredite pri odstranjevanju ličila | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 napak, ki jih verjetno naredite pri odstranjevanju ličila

10 napak, ki jih verjetno naredite pri odstranjevanju ličila

Za večino ljudi, odstranjevanje ličila, je zadnja stvar, ki jo storite ponoči in želite, da je treba storiti čim prej. To je, če se spomnite, da to sploh. Odstranjevanje ličil, čeprav je, morda, ni tako enostavno, kot ste mislili. Obstaja nekaj preprostih pravil, da je treba upoštevati, da bodo poskrbeli, da boste dobili vse ličila odstrani in da bi lahko vse razlike za zdravje vaše kože. Če ste eden tistih, ki mislijo, da odstranjevanje ličila je ena minuta delo in ga je mogoče storiti z ličila obrišite sam, potem morate prebrati ta deset ličila odstranitev napake, ki ste verjetno zaradi česar.

1. Zlato pravilo odstranjevanje ličila se to počne!

Mi ne bi imeli seznam za odstranjevanje ličila napak, ne pa tudi največjo napako vseh. Nikoli ne preskočite odstranjevanju ličila ponoči, pa utrujeni ste in kako malo ličila moraš naprej. Ponoči, vaša koža sama regenerira in, če so vaše pore blokirana z ličila, da ne bo mogel to storiti. Če pustite ličila na noč, bo vaša polt trpi in lahko pride do pogosto breakouts.

2. Vi ste le z uporabo ličila krpice

Čeprav se morda zdi, da je hiter in enostaven način, da odstranite ličila ličila robčki, ne počnejo zelo temeljito delo o tem. Makeup robčki ne pravilno očisti kožo; so samo odstraniti vrhnjo plast ličila. So dobri za uporabo za prvi korak odstranjevanje ličila, vendar boste še vedno morali očistiti po tem.

load...

3. Niste vezava lase nazaj

Boste morali dati svoje lase v figo ali konjski rep, ko odstranite ličila. To ni samo za zaustavitev vaši lasje dobili zajeti v gunk, je tudi, da lahko odstranite ličila, vse do linije las.

4. Lahko se obrišete stran maskaro v napačno smer

Moraš biti še posebej previdni pri odstranjevanju maskaro ali pa bo prekinil svoje trepalnice in potegnite nekatere od njih ven. Zaprite oči in nežno odstranite maskaro, ki jih obrišete v smeri, da rastejo.

5. Ti so zapustili svoje ustnice, dokler nazadnje

Vaše ustnice bi morala biti prva stvar, ki jo odstranite ličila in zagotovo ne zadnji. Ali ste bili nosil nude šminko ali krepko dolgotrajno šminko, ko ga odstranili, nekaj pa se zavezuje, da se zamazan na obrazu. Naj bo to prvo delo, ki ga opravljate, ko ste odstranili kozmetične izdelke iz vašega obraza, in vse umazanije, bodo odstranjene kasneje s preostalim vaše ličila.

load...

6. Niste vzeli čas z očmi

Koža okrog oči je zelo občutljiva in če po odstranitvi ličila za oči, lahko prežala na kožo in da bo vaše oči rdeče. Nikoli ne drgnite oči, da odstrani ličila, namakajte bombažno blazinico v oči ličila odstranjevalec in pusti, da bi sedel v zaprte oči za nekaj trenutkov. Nato nežno obrišite ličila stran.

7. Uporabljate bombažne kroglice

Vata je izdelana iz drobnih vlaken. Ta vlakna so lahko še tako rahlo abrazivna na kožo, če ste trdo drgnite z njimi, pa tudi nekatere vlaken se lahko pustil na kožo in pride v stik z očmi. Najboljše stvari uporabiti za odstranjevanje ličil so bombažne blazinice, ki ne puščajo nobenih potepuških vlakna zadaj na kožo.

8. Ne uporabljate krpice sploh

Ob dejal, da obriše sam ne more narediti ustrezno službo za odstranjevanje ličila, niti lahko čiščenje obraza. Uporabite obrišite najprej, da vzlet površinske plasti ličila, nato pa uporabite čistilo za globinsko čiščenje. Če uporabljate čistilo sam, vse kar bo delal, je premikanje ličila okoli na obrazu in ga silijo nižje v vaše pore.

9. Niste dvojno čiščenje

Prav tako morate vedno dvakrat osvoboditi, da se zagotovi, da ste popolnoma pustite vaše pore brezplačno ličila. Odstranite ličila in očisti vaš obraz enkrat, nato operite in nato še enkrat očistite obraz. To bo dobil vaša koža izredno čista, in da bodo dobili prekrvavitev dogaja preveč, ki bo pomagal vam jasno in rožnato polt.

10. Niste s paro

To ni bistvenega pomena za vsakič, ko odstranite ličila, ampak če vam je toliko časa, bo dobil vaše pore res čist. Namočite brisačo v vročo vodo, pustite, da se ohladi za nekaj časa in jo postavite nad obraz za nekaj minut (poskrbite, da je brisača ni prevroče). Para bo odprla pore in zmehča kožo, tako da bo vsak ostanek ličila pridejo zlahka iz vaše pore.

Kakšne so vaše najboljše nasvete o tem, kako pravilno odstraniti ličila?

load...