10 napak v eyelinerju se morate izogniti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 napak v eyelinerju se morate izogniti

10 napak v eyelinerju se morate izogniti

Uporaba eyeliner je verjetno najzahtevnejše del ličila rutine. Potrebujete mirno roko in veliko potrpežljivosti, da se je ravno prav. Ko boste to storili dobro delo z eyeliner, lahko odprejo oči in da razlika v vaš celoten obraz. Get it narobe, čeprav, in bi lahko na koncu videti kot Racoon! Če želite, da vaše oči izstopajo in se naučite, kako uporabljati eyeliner kot profesionalec, potem berite teh deset skupnih eyeliner napake, ki jih je treba poskušali izogniti.

1. Ga Uporaba neenakomerno

Zahtevna bit za uporabo eyeliner je, da se gladke, neprekinjenih črt, ki ne videti nazobčani. Ne hitite uporabo eyeliner, ali pa boste morali samo začeti znova, in ne vlecite na vogalov vašimi očmi, saj to lahko povzroči, da koža nagubata. Da bi bilo lažje, da bi dobili gladke linije, kažejo svojo brado in pogledati v ogledalo navzdol, tako da izgleda nekako tako, kot tvoje oči so pol zaprta. Tudi drugi super eyeliner nasvet je, da diha, preden začnete podloga svoje oči z eyeliner, bo to pomagalo izogniti madeže in bo lažje za vas, da pripravi gladke in kontinuirane linije.

2. Podloga celotno oko

Ni vam treba na linijo vso pot okoli oči, še posebej, če imate majhne oči. To bo videti veliko bolj naravno, če ste line le zunanji rob zgornje linije trepalnic in pustite trepalnic linijo spodnjega gola. Če vam linijo vso pot okoli oči, se bo majhna oči videti še manjši in preveč eyeliner lahko videti zelo nenaravno. Če vam linijo spodnjega pokrova, nato pa gredo lahko z oblogo.

load...

3. Uporaba topi oči svinčnik

Nikoli ne poskušajte linijo oči s topim oči svinčnik, to je samo ne bo šlo. Vedno izostriti svoj svinčnik, preden jo uporabite, da boste imeli čisto, fino točko. Začnite z zgornjim linije trepalnic in sestaviti najdebelejši del linije na zunanjem kotu, in ne pozabite, da nežno packa linije, tako da je ostalo med trepalnic ni vrzeli.

4. Uporaba napačne vrste obloge

Ni vse eyeliners so enaki in bi bilo res treba eksperimentirati z različnimi vrstami. Svinčnik obloge so najlažji za uporabo in super za takrat, ko ste v naglici, ampak gel obloge vam bo dala bolj dramatičen videz, in so najbolj primerni za zvečer obrabe. Če želite ustvariti krilati mačka oči, nato pa tekoči liner je najboljša možnost, vendar je veliko težje uporabiti.

5. Le kdaj pomočjo rjavo ali črno črtalo za oči

Obstaja več odtenki eyeliner od tradicionalne črne in rjave barve. Uporablja zmerno, lahko obarvan eyeliner res prinese ven barvo oči, in ne pozabite, bele in smetana svinčnikov za oči preveč. Dotik bele oči svinčnik v notranjih kotičkih oči, ali pa na spodnjo veko, lahko resnično odprli oči in da boste videti buden.

load...

6. Uporaba tekočega folijo na spodnji linije trepalnic

Tekoči liner je zelo drzna in bo dal natančen, dobro definirano linijo, ki je kot nalašč za nošenje na zvečer ven. To je lahko preveč, čeprav, če ga uporablja za svoj dno trepalnice linije, kot tudi vrh in je verjetno, da se packa na spodnjem linije trepalnic preveč. Če bi želeli na linijo spodnje veke, potem bi bilo bolje, da uporabite tekoče črtalo za oči samo na vrhu, in svinčnik na spodnji linije trepalnic.

7. Curling trepalnic po nanosu eyeliner

Kaj je na prvem mestu, curling trepalnice ali uporabo eyeliner? Če uporabite črtalo za oči in potem curl svoje trepalnice, bo podloga, ki je v bližini vaše trepalnice sname in pusti vrzel. Vedno najprej curl svoje trepalnice in jim dovoliti, da se usede. Potem, ko se uporabljajo za eyeliner, bo ostal videti tako, kot si ga želite, in vam ne bo packa.

8. Ne določitvi eyeliner

Druga pogosta ličila napaka je, da ni ustrezno popraviti eyeliner, tako da madeže preveč zlahka. Samo malo dodatnega dela, in jih lahko obdržite svoj eyeliner packa brez dlje. Uporabi oči ličila premaz, pred katero koli ličila in potem, ko ste končali z uporabo eyeliner, nastavite ličila z brisanje prahu v prahu v istem odtenku.

9. Dajanje svinčniki izsuši

Eyeliner svinčniki ne trajajo večno, in če boste pustili, da se posušijo, jih bo nič oči in potegnite na vaši koži, kot jih uporablja. Eyeliner svinčnik mora biti kremasto teksturo in če je ni, kupiti novega, ali pa jih lahko shranite staro s segrevanjem konico z vžigalnikom za nekaj sekund. Samo se prepričajte, da je kul na dotik, preden ga uporabijo za oči.

10. Uporaba odtenki rdeče, ko so utrujeni

Če ste se zbudili utrujeni po dolgi noči ven, potem ne uporabite črtalo za oči, ki ima rdeče podtonom, kot so rjavi ali vijolično. Vse, kar ima pridih rdeče bo samo bi vaše oči videti še bolj utrujena, tako da uporabite črno črtalo za oči, ter dodate malo belo v notranjih kotih, da se zbudiš oči znova.

Tukaj 40 čudovito eyeliner izgleda za vas, da bi dobili nekaj navdih. Prepričajte se, da preizkusite vse!

Ali ste vedeli, druge eyeliner napak, da bi morali vsi izogniti?

load...