10 napak za ličenje oči, ki jih verjetno izdelujete | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 napak za ličenje oči, ki jih verjetno izdelujete

10 napak za ličenje oči, ki jih verjetno izdelujete

Razen če ste profesionalni make-up umetnik, ste verjetno naredili napake s ličila. Praksa kaže, da bi odlično, če pa ne veš, da delaš nekaj narobe, ne boste mogli začeti početje prav. Pogosto je nevednost, da je razlog za izdelavo ličila napake, tako da tukaj je nekaj koristnih informacij, ko gre za vaše oči:

1. Uporabite ličila ščetke

Večina senčila prihajajo z aplikatorji, ki izgledajo enostaven za uporabo in daje dobre rezultate, a misliš, da samo zato, ker še niste poskusili s čopičem. Nanašanje, na primer, ne mešanica barv zelo dobro in mešanje je treba, ko gre za lepe ličila (glej spodaj). Torej, vlagati v čopičem ali, še bolje, nekaj ščetke.

load...

2. Redno čistite svoje ščetke

Čiščenje krtače, ki jih uporabljate, naj senčilo za veke redno, bodisi s posebno krtačo za prah ali z blagim šamponom. Če ne more ukvarjati s čiščenjem, samo zamenjajte jih redno. Da se zagotovi, da ličila videti svež in vam bo pomagal izogniti grdo stranske učinke, kot so draženje oči in rdečica. Ja, stari, umazani ščetke lahko to storite.

3. Blend

Izbrali ste pravo kombinacijo barv, upajmo, in ste jih uporabljajo, ampak nekaj, kar izgleda zelo narobe. To je ostra meja med odtenki. Za popoln, krasen pogled, morate mešanica te barve in najboljši način za to, da je s tem čopičem smo govorili. Ko dobiš ta gladek videz boste nas hvala.

load...

4. Bodite drznejši z barvami

Ne, to ne pomeni kombinacijo svetlo roza z vanilijo in kobaltno modre barve za podjetja božično zabavo. To pomeni, da se prepogosto smo izbrali senčilo za veke, da nosijo temelji na naših barvo oči. Pogosto mislimo, da rjave oči gredo dobro z rjavimi odtenki, zelene oči gredo z zelenimi odtenki, itd To je pravzaprav ni najboljša kombinacija. Najboljši je z barvami, ki so iz različnih barvni lestvici, ampak dopolnjujejo barvo vaših oči. Zelena gre tudi s čokolado, sivih ali vijoličnih odtenkih, na primer.

5. Ne pretiravajte

Vijolična senca od osnove vaših trepalnic do obrvi? Ton iskrico, da bo vaše oči izstopajo? Ne delaj tega. Senčilo je treba uporabiti v določenih mejah, še posebej, ko gre za nekaj svetlejših odtenkih. To velja dvojno za iskrico - uporablja bleščeča senčilo za veke zmerno, da ne želite videti iskrico Monster. In, seveda, samo uporabljati, ko se ujema priložnost, ne pa na povprečen delovni dan, ne glede na to, kako krepko se počutiš.

6. Stanje v primerjavi s preostalim obrazu

Poudarjale en del vašega obraza najbolj je vedno pametnejši, kot kopičenje ličila vsepovsod. Če želite izpostavljeno pasivnemu oči, gredo lahko na rdečila in šminke. In obratno, če ste dajanje intenzivno obarvanega šminko in veliko blush, pozabi zakajenih oči, da bi bilo preveč. To je enostavno dovolj pravilo, vendar mnogi od nas želijo, da poudarijo vse, še posebej, za posebne priložnosti. Uprite se skušnjavi.

7. Bodite previdni z eyeliner

Eyeliner je treba uporabiti glede na obliko vaših oči in njihovega položaja na obrazu. Po ličila prednosti, če so vaše oči daleč narazen, bi morala najdebelejši del eyeliner v notranjem kotičku. Nasprotno, če ste pozorno pogledal, bi eyeliner najdebelejša na zunanjem kotu. Tudi debelejši celotno linijo, manjše oči bo videti, imeti to v mislih, če ne želite videti smešno.

8. Curl najprej čaka maskara sekundo

Nekateri izmed nas najprej dal maskara na svojih trepalnic, nato pa dosegli za Vikler. To lahko uniči samo vaš dober izgled - da bi Zrno svoje trepalnice in potem boste morali očistiti Vikler preveč. Torej, prvi stvari prvi: curl trepalnic, nato pa maskaro. In ne pozabite, tako naj bi to potekalo, ko ste postavili vašo senčilo za veke, sicer dobra barva mešanje bo nemogoče. Pravica vrstni red: senca, kodralnik, maskara.

9. Ne vse porabijo

Maskara, da je. Včasih se zdi, da ko enkrat začneš, si ne more ustaviti dajanje sloj po plašč po plašč, da bi dobili gosto-trepalnico videz. Kaj boste verjetno na koncu z bo težka, Klasast trepalnice s strdki v maskara tu in tam. Namesto tega, se usede za največ tri plašče, in da to je absolutni maksimum. Če želite debelejši, dobili nekaj lažne trepalnice.

10. Pozabite modra

Žal mi je, da vas razočarati, ampak to je tisto, kar se make-up umetniki pravijo. Dejstvo je, pravijo, da če si model, ali se bo retro stranka z 60-ih ali 70-ih let teme, ne dosežejo za modre senčil. Vsak odtenek modre. So res vztrajen, glede tega, žal. In ne, to ni važno, kakšne barve oči so. Se spomniš, kaj smo že povedali: ne izberete senčilo barve glede na vašo barvo oči. Torej, tudi če imate modri z modrimi očmi, ni modro senčilo za vas.

Katere so vaše najljubše nasveti oči ličila?

load...