10 napotkov za ličenje, kako narediti obraz tanjši | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 napotkov za ličenje, kako narediti obraz tanjši

10 napotkov za ličenje, kako narediti obraz tanjši

To lahko storite nekaj neverjetno stvari z ličila, če veš kako. Saj je le, da pogled na nekatere znane osebnosti brez njihovega ličila za videti, koliko ličila lahko spremenite videz vašega obraza. Z malo oblikovne skupaj z nekaj drugih majhnih trikov, ki jih lahko pretentati oko v razmišljanje, tvoj obraz je veliko tanjši kot je v resnici. Tukaj je deset ličila nasveti in triki o tem, kako bo vaš obraz videti tanjša.

1. Kontur

Oblikovne pa traja nekaj časa, da to, da si ne bi želeli, da ga uporabljate vsak dan, ampak ko se navadiš, da to počne, oblikovne je eden izmed najbolj učinkovitih nasvetov ličila o tem, kako bo vaš obraz videti tanjša. Oblikovne ni tako težko narediti, kot ste morda mislili; to je vse o ustvarjanju kontrast med svetlobo in senco. Lahko naredite stranice obrazu umaknili v ozadje, tako da jim temnejša in da funkcije, ki jih želite poudariti pridejo v ospredje, tako da jih lažje.

2. Zgostimo svoje obrvi

Drug velik namig o tem, kako vaš obraz videti tanjši uporabljajo ličila je, da druge funkcije bolj izrazit. Tanka, preveč brenkalna obrvi, na primer, bo v obraz videti vsestranski. Če so vaše obrvi malo na tanko strani, uporabite obrvi svinčnik za zapolnitev vrzeli, in da bo pomagalo slim navzdol videz vašega obraza.

load...

3. Poudarite oči

Da vaše oči videti večje in bolj opazna bo vaš obraz videti vitkejši. Lahko uporabite vse običajne triki, ki bodo vaše oči pop, kot so dodajanje svetlo barvo notranjega kotička vaših oči in odpira vaše oči z uporabo Vikler trepalnic in veliko maskare. Mačji oko videz bo tanek obraz preveč, saj elongates oči, zaradi česar so videti večje.

4. Označite kostno strukturo s sijajem

Naslednja dobra ličila namig o tem, kako bo vaš obraz videti tanjša je, da bi več opredelitev na obrazu s poudarjanjem svoje kosti strukturo. Malo lahkega shimmery prahu, ki se uporablja po liniji svojih ličnice, bo vaše kosti struktura bolj opazen in zato bo vaš obraz videti tanjša.

5. Poudarite centra obraza z označevalnik

Zelo hiter in enostaven način, da bi dobili vitkejši obraz je uporaba označevalcev navzdol središče vašega obraza. Začnite na vrhu na mestu med obrvi in ​​potem dela svojo pot navzdol, čez most iz nosu, nad zgornjo ustnico in dol centru brado. Ta tehnika se bo osredotočila pozornost stran od licih na sredini obraza.

load...

6. Thin vaš brado z bronzer

Naš naslednji nasvet o tem, kako vaš obraz videti tanjši uporabljajo ličila, še posebej, če je to vaš brado, ki je nekoliko bolj izrazit, kot bi si želeli biti, je zmanjšati velikost brado z bronzer. Uporabi bronzer na svoj jawline in to bo vaš brado videti vitkejši. Bodite varčujejo, ko uporabite bronzer in ga tudi umestitev v, ali boste na koncu z opaznimi črtami na obrazu.

7. Thin nos s konture v prahu

Da bo vaš nos videti tanjša kot je v resnici, boste potrebovali nekaj obrisa prahu in označevalcev. Uporabi obris v prahu, ki je eden ali dva odtenka temnejši od vas kože ton navzdol straneh nosu, od vrha do tik pred nosnici. Nato uporablja označevalnik navzdol središče svojega nosu v linijo in to bo dala vtis tanjše nos.

8. Pustite vaše ustnice videti naravno

Morate hraniti vaše ustnice videti naravne, saj bo zelo polno in vidno ustnice vaš obraz videti večji. Samo uporabite sijaj, ali tonirana balzam za ustnice in da se stvari nevtralen in podcenjeni, nato pa bo v središču pozornosti bodo na vaših očeh, ki je, kot smo že omenili, kaj bi bilo treba s poudarkom z ličila.

9. Uporaba mat prah na tankem obrazu

Naslednja ličila namig o tem, kako bo vaš obraz videti tanjša je uporaba mat v prahu, ki je en odtenek temnejši od vaše lastne kože tonu vitek videz vašega obraza. Uporaba le zelo stemnilo praška, senco straneh nosu, sence in jawline, in to bo pomagalo tanek profil obrazu. Kot vse te metode, trik je, da je neopazna in brezhibno, zato uporabljajte le majhen namig praška.

10. Poudarite obliko čelu

In končno; Ne pozabite, da se poudari strukturo kosti v čelo, kar bo pripomoglo tudi tanke navzdol videz vašega obraza. Če želite to narediti, uporabljati in umestitev v nekaterih konture prahu ob lasišča in v templjih. To bo prineslo iz kotov vaše kosti strukture.

Kako bo vaš obraz videti tanjša uporabo ličila? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...