10 napotkov za ličenje, kako narediti oči izstopati in videti večje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 napotkov za ličenje, kako narediti oči izstopati in videti večje

10 napotkov za ličenje, kako narediti oči izstopati in videti večje

Ni vsakdo lahko blagoslovljeni z velikimi, lepimi očmi, čeprav smo vsi jih želijo, vendar pa obstaja veliko načinov, ki jih lahko naredite vaše oči videti večje in bi jih izstopajo več. Tukaj smo, da vam naše top deset preprostih nasvetov o tem, kako da večina vaših peepers in kako bodo vaše oči videti večji, svetlejši in še lepši:

1. Uporabite svoje obrvi

Kako, da vaše oči videti večje s ličila? Bodite pogumni s svojimi obrvi! Krepko obrvi poudarite svojo kožo okrog oči in dati vaše oči videz, da so večje, zato se ne bojte uporabiti gel, prašek ali tako, da bi temo in globino vaših obrvi.

2. Linija spodnjega pokrovi

Eden izmed najlažjih načinov, da bi vaše oči izstopajo in videti večji, uporablja obloga na spodnjem delu veke (vendar ne uporabljajo črno črtalo za oči tam, saj kaže, da bo vaše oči videti manjši), uporabite belo ali svetlo shimmery učinek podlogo bo shimmer odprla oči in jih izstopajo. Ne pozabite dodati svetle barve shimmery na notranje kotičke oči, bo, da boste videti bolj budni, sveža in bodo vaše oči videti večje.

load...

3. Kako bo vaše oči videti večje? Curl svoje trepalnice

Odprite oči in da so videti večji, ki ga curling trepalnic; če so ravne ali točko navzdol, bodo le pomagali, da bo vaše oči videti, kot so delno zaprta.

4. Izpolnite vrzeli

Ko zvit svoje trepalnice in uporablja svojo maskaro, pika tekoče črtalo za oči v med svoje trepalnice zapolniti morebitne vrzeli, bo to pomagalo, da bi trepalnice videti temnejše in da linijo za vaše oči videti dlje.

5. Kako bi vaše oči videti večje? Pospraviti svoje oči!

Vsi smo dobili utrujeni in včasih je to lahko pokaže v naših očeh, uporabite kapljice za oko, da se zmanjša rdečico, da belci beločnic izstopajo in prinese nazaj, da iskrico.

load...

6. Blue je velik!

Ne glede na barvo vaših oči je, modra, zelena, siva ali rjava, dotik kul modro eyeliner bo beločnice vaših oči izstopajo in se zdi precej svetlejši.

7. Kako bi vaše oči videti večje? Izogibajte se uporabi temne barve

Karkoli narediš, se izogibajte temnih barv na vaših očeh, saj je to skoraj zagotovljeno tako, da jih videti manjši. Jarku temno in odpluli proti luči za večje iščejo oči.

8. Poudarjanje manjše oči

Naredite svojo manjše oči izstopajo in videti večji z malo ustvarjalno risbo. Line svoj top linije trepalnic s središčno točko svojega očesa na zunanjem robu in da filma; in nato, tudi linijo spodnjega linije trepalnic četrtino poti v. Ta mali trik bo opozoril na zunanji strani vaših oči in jih izstopajo in videti večji.

9. Kako uporabljati senčilo za veke, da vaše oči izstopajo?

Ustvarjanje večje, svetlejše, lepe oči, z uporabo dveh različnih odtenkov senčil iste barve in dodati novo dimenzijo za vaš videz. Na primer, uporabite svetlo rjava kot barva je osnova gub in poudarjajo zunanje kotičke vaših oči s temno rjavim odtenkom.

10. Naj bodo vaše obrvi gladka

Bodite prepričani, da drobovja ali vosek svoje obrvi, da jih čisto in urejeno, da se prepričajte, da so vaše oči v središču pozornosti in ne vaše obrvi!

Upamo, da boste našli te ličila nasvete o tem, kako da bo vaše oči videti večje koristno.

Vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako uporabljati ličila za oči in kako se bo vaše oči izstopajo in videti večji v komentar oddelku spodaj.

load...