10 napotkov za ličenje o konturi in poudarjanju obraza | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 napotkov za ličenje o konturi in poudarjanju obraza

10 napotkov za ličenje o konturi in poudarjanju obraza

Če ste že kdaj pogledal zvezdnikov in se spraševal, kako je to, da si tako različni, ko imajo ličila na, nato pa, da je učinek, ki oblikovne in poudarjanje lahko. Veliko žensk se izogibali oblikovne in izpostaviti, ker mislijo, da je nekaj, kar je najbolje prepustiti strokovnjakom, vendar je proces dejansko veliko lažje, kot ste morda mislili. Z uporabo obris odtenek skupaj z označevalnik, lahko pretentati oko v razmišljanju, da je vaš obraz veliko tanjša kot je v resnici, in usmeriti pozornost na področju obraza, ki si želijo ljudje gledati. Tukaj je deset osnovnih ličila nasvetov o tem, kako CONTOUR in poudari vaš obraz.

1. Kako deluje?

Preprosto, nekaj, kar je temnejše barve odmika v ozadje, medtem ko je nekaj, kar je lažji, prihaja v ospredje. Z uporabo kontrastnih odtenkov obrisa ličila in označevalnik lahko zmanjša velikost nos, da bo vaše lica videti tanjša, ali odvrnejo pozornost od povešanje brado. Berite naprej, mi pa vam bomo povedali, kako lahko uporabite tehnike, da bi dobili videz, ki ga želite.

2. Slim navzdol licih

Da bi iluzijo, da so vaši lica vitkejši, morate ustvariti nekaj sence, tako da so videti manj zaobljen. Če želite to narediti, velja diagonalno črto obrisa sence od srede lic navzgor, v smeri ušesu. Potem, če se uporablja označevalnik na samem vrhu vaše ličnice, kar bo še dodatno okrepila izoblikovanje licih.

load...

3. Tanka nos

To je eden izmed najboljših nasvetov o tem, kako CONTOUR in poudari vaš obraz: da bo vaš nos videti tanjša, uporabite označevalnik dol mostu nos in temnejše konture senci ob straneh, ki ustavi tik nad nosnice. Kot pri vseh oblikovne in poudarjanje tehnike, je pomembno, da vas mešanica ličila dobro, tako da ne boste dobili progasto učinek.

4. Thin obraz

Če želite celoten obraz videti tanjša kot je v resnici, bo isti trik z uporabo svetlobe in sence delo. To lahko storite s poudarjanjem značilnosti v središče vašega obraza in temnenje zunanjima. Uporabite označevalnik za posvetlitev območje med vašimi očmi, dol mostu nos, v središču brado in čez čelo; uporabite bronzer ali druge oblikovne senco okoli oboda obrazu.

5. Koža dvojno brado

Lahko naredite dvojno brado videti manj izrazit s temnenje površine s konture senci in poudarjajo svojo čeljust. To bo pojavilo območje pod brado umikati, in to je zelo učinkovit način za zmanjšanje videza podbradka.

load...

6. Kako CONTOUR in vrhunec v obliki srca obraz?

Uporabite lahko tudi oblikovne in poudarja, da celo do obliko vašega obraza in da večina vaših naravnih danosti. Če imate v obliki srca obraz, lahko označite pod očmi, čez čelo in brado za zmanjšanje kotov vašega obraza. Prav tako bi z uporabo obris senco na vašem jawline zmehča vidno čeljust.

7. Kako CONTOUR in označite trikotni obraz?

Da bi trikotni obraz videti bolj ovalne, poudarjajo templje in obris jawline in to bo tudi iz deležev obrazu. Lahko označite tudi pod očmi, da bo vaše ličnice videti bolj izrazit.

8. Kako CONTOUR in označite okroglo obraz?

Če imate okrogel obraz, potem boste morda želeli uporabiti oblikovne in poudarja, da bi vaš obraz bolj strukturo. Da bo vaš obraz videti bolj ovalne oblike, uporabite obris senco na ličnice, templji in straneh jawline. Nato lahko prinese brado in čelo naprej z označevalnik.

9. Kako CONTOUR in označite s peto ali podolgovate obraz?

Za nemoteno off kotno obliko kvadratne ali podolgovat obraz, lahko začnete z uporabo obris senco na zunanjih robovih obrazu zmanjšati njihov videz. Nato uporabite označevalnik na brado in čelo, da bi te funkcije v ospredje in jim dati več opredelitev.

10. Ne pozabi na svoje oči in ustnic

Ko prvič začnete igrati z oblikovne in poudarjanja, boste morda želeli, da eksperimentirate z ustnicami in oči ličila preveč, saj imajo lahko velik vpliv na to, kako ljudje dojemajo obliko vašega obraza preveč. Velike oči, na primer, bo obraz videti manjši, medtem ko je krepko, polne ustnice, lahko obraz videz vsestranski je. Ko uporabljate rezkanja in senčenje lahko vaš obraz videti povsem drugačna in to res ni tako težko narediti. Samo pomislite, svetlobo in senco, in mu go!

Kakšne so vaše najboljše nasvete o tem, kako CONTOUR in poudari vaš obraz?

load...