10 nasveti, ki morajo vedeti, kako napovedati svoje življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 nasveti, ki morajo vedeti, kako napovedati svoje življenje

10 nasveti, ki morajo vedeti, kako napovedati svoje življenje

Smart TV, ki vam gledati predstavo in igranje video iger ob istem času in telefonov, na katerih lahko traja več kot en klic v času, stalne e-poštna sporočila in obvestila ter za vrh je vse dol, nikoli ne moreš najti svoj avto ključi! Če to zveni, kot si ti, potem morda je čas, da poenostavi vaše življenje in declutter. Obstaja samo toliko, da lahko naredite naenkrat tako, če je vaše življenje postalo malo preveč kaotično, berite naprej in našli deset koristnih nasvetov o tem, kako declutter svoje življenje.

1. Stem prihajajoči tok

Preden lahko celo začeli declutter, moraš ustaviti prinaša nove obveznosti in stvari v vašem življenju. Prenehajte kupovati stvari, ki si res ne potrebujete in prenehati z jemanjem na več dela, kot si lahko ročaj. Nereda ne le zaradi nereda okoli sebe, je tudi o organizaciji časa bolje.

2. Zmanjšajte svoje obveznosti

Naslednji velik namig o tem, kako declutter svoje življenje je, da seznam vaših tedenskih obveznosti in potem začeli videti, kako jih lahko zmanjšali. To ne gre samo za delo, čeprav. Oglejte si naklonjenost, ki vam za ljudi in svoj socialni dnevnik, kot tudi. Poskusi, da izločijo stvari, ki jih v resnici ne uživajo ali pa preprosto nimajo časa za.

load...

3. Kako declutter svoje življenje? Začnite z enostavno stvari

Začnite z odstranjevanjem šuma iz svojega življenja, ki je enostaven za vas, da bi živeli. Pusti stvari, ki jih so manj prepričani o tem, dokler je vaša odločenost okrepiti. Decluttering, za nekatere ljudi, ni tako enostavno, kot si morda mislite, zato ne poskušajte in to vse v eni potezi.

4. Donate kot tudi mečejo

Ni potrebe, da mečejo vse proč, bi veliko tega, kar ste nered svoj dom, se drugi ljudje uporabljajo. Knjige, oblačila in stara, neuporabljena elektronsko opremo lahko vsi reciklirati in jih za dobro uporabo nekdo, ki jih res potrebuje.

5. Razvrstite svoje stvari po vrsti

Ne izprazniti eno sobo naenkrat, ampak gredo skozi vaš dom zbiranje vse podobne predmete iz vsake sobe s. To je način, da boste izvedeli le, kolikokrat ste kupili točno isto stvar, če nisi tudi ni treba.

load...

6. Poskusi, da ne bo preveč sentimentalna o tem

To je lahko zelo težko, gredo skozi vse svoje stare stvari in odločanju, kaj ne da, in, seveda, morate imeti stvari, ki so še posebej posebno za vas. Bodite prepričani, čeprav, da jih ne držimo stvari, samo zaradi njega in je malo težko sam s sabo.

7. Očistite tako vaše garderobe

Drug velik namig o tem, kako declutter svoje življenje je declutter vaše garderobe. Ali veste, koliko oblačil imate v vaši garderobi, ki ga nikoli dejansko nosite? Eden od načinov, da ugotovite, je, da visi vse svoje obleke, s katerimi se srečujejo v eno smer. Ko nosiš nekaj, ga nazaj visi v drugo smer. Ob koncu meseca boste točno vedeli, kaj ste bili nošenje in kaj ni bil premaknjen.

8. Očistite tako svoj delovni prostor

Naredite čas, da počistite svoj delovni prostor preveč, in potem boste lahko veliko bolj učinkovito delo. Iti skozi kupe papirologije na vrhu mizo in vrgel stran, kaj vam ni treba. Ne pozabite predale bodisi; mečejo razbito stapler, vse Biroš, ki ne delujejo, in tudi, da je za oskrbo z dvajset let od sponke za papir, ki je rožljanje okoli na dnu predala lahko gredo.

9. Znebite se nezaželenih daril

Še en dober namig o tem, kako declutter svoje življenje, je, da se znebite nezaželenih daril. Vsakdo je bil spoznan za krivega vodenja nezaželenih daril, ker se mu zdi prav, da jih samo dati proč ali jih vrgel ven, ampak omara polna njih ne počne nikomur nič dobrega. Možnosti so, da babica ne bo nikoli opazil, da nikoli ne nosite, da je multi-barvne pleteno vrh te je kupil vseeno.

10. Razmislite o času, ki ga odpadki z vsemi nereda

Vsak posamezni predmet, ki ste lastnik traja nekaj časa. Moraš ga očistiti, da paket ko premaknete doma in razvrščanje skozi njo, ko ste izgubili nekaj drugega. Ti si lahko prihrani veliko časa, ki ga poenostaviti svoje življenje in decluttering, in da se, v zameno, vam lahko prihrani veliko količino stresa.

Kako declutter svoje življenje? Ali imate druge nasvete?

load...