10 nasvetov, ki vam bodo pomagali učiti veliko hitreje in bolje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 nasvetov, ki vam bodo pomagali učiti veliko hitreje in bolje

10 nasvetov, ki vam bodo pomagali učiti veliko hitreje in bolje

Hitro pomikanje skozi vaše socialnih medijev roki običajno pove, da ljudje v letu 2017 res uživajo usposabljanje njihovo telo je tako, da si fizično bolje kot kdajkoli prej.

Toda koliko od nas treniramo naše možgane?

Obstaja veliko koristi za usposabljanje možgane, vključno bi mogli misliti na nogah, kot tudi učenje hitreje in bolje. In koristi učenja hitreje in bolje je, da dobiš pametnejši hitreje. Tvoje življenje postane veliko bolj učinkovito.

load...

Poleg tega, da ste sposobni, da imajo na vsem znanjem, ki ste ga pridobil.

In to je res bistvo stvari. To je ena stvar, da se naučijo nekaj novega, ampak to je nekaj povsem drugega pa obdrži to znanje. Kako pogosto ste se nekaj naučili, le da je v celoti pa teden dni kasneje pozabil? Včasih smo celo pozabili, le nekaj ur kasneje. To je frustrirajoče.

Če iščete za rast vašega bazo znanja in razširiti svoje znanje sklop, pa si oglejte na 10 nasvetov, ki vam bodo pomagale, da se naučijo veliko hitreje in veliko bolje.

load...

Ali nekaj Večkrat

Einstein je dejal, da moramo prebrati nekaj več kot trikrat, preden smo ga popolnoma razumejo (čeprav sem prebral njegovo teorijo relativnosti 150-krat in še vedno ne dojeli !!).

Prav tako, ko gre za učenje nekaj novega, ponavljanje je ključnega pomena.

Pomisli nazaj, ko ste se učili voziti kolo kot otrok. Bilo je težko na prvi. Toda zdaj, ko ste osvojili umetnost vožnja s kolesom, si ne more predstavljati, kako težko je bilo včasih. To je druga narava za vas zdaj!

To je druga narava, ker si prekvalificirati možgane na tak način, da bodo vaši nevronske poti dobil boljše. Pred dobil na kolesu, niso imeli pojma, kaj storiti! Toda po nekaj poskusih - ponovitev - so razumeli in dobili s programom.

Enako je bilo, ko ste prvič izvedeli, kako jesti z nožem in vilicami, ali ko čarovnik najprej naučili, kako manipulirati. Skozi ponavljanje, lahko prekvalifikaciji svoje možgane.

Bodite Curious

Pravijo, da je radovednost ubila mačko. Toda radovednost razkriva tudi odgovore.

Če želite, da se naučijo bolje, morate najprej imeti strast za učenje. Moraš uživati. In približuje učenje s radoveden, sprašujete um lahko zagotovo povečal užitek.

Bodite radovedni absolutno vse. Uživajte v reševanju ugank. Vprašati, zakaj so stvari, kot so. Razviti žeja izvedeti več. Uživajte v uresničevanju skrivnost. Bodite kot detektiv.

Izogibajte Večopravilnost

"Tisti, ki lovi dva zajce lovi nič."

     - Konfucij 

Ženske naj bi bile ace multitaskers, kajne? Narobe!

V nasprotju s splošnim prepričanjem, večopravilnost ne izboljšali svoje učenje sploh. Samo naredi stvari še slabše.

Seveda, boste morda dobili nekaj storiti hitreje. Toda kako dobro? In ti še spomniš, kaj si naredil?

Vaši možgani ne morejo plačati vse, da veliko pozornosti, ko ste ji dala narediti naenkrat dve stvari. To je fantastično procesor, vendar to ni tako dobra.

To je veliko bolje, da se posveti svojo energijo na eno nalogo naenkrat. Na ta način boste dobili popolno in celovito razumevanje, kaj je to poskušate naučiti - v nasprotju z delnim razumevanjem.

Reward Yourself

Nekateri ljudje vam bo povedal, da je učenje samo po sebi nagrada. Ampak, če se ne počutite na ta način, da je pomembno, da si, da si nagrado na koncu vsakega dneva trdnih učenja.

To je motivacijski trik, ki vedno deluje.

Zapišite

Recimo, da ste prebrali 200 strani debelo knjigo ta vikend na politiko. To pušča počutiš precej darn izpolnjeni in se počutite, kot ste se veliko naučili.

Teden dni kasneje, vas prosim, da govori mi o nekaterih ključnih točkah. Ali nazaj sami?

Večina ljudi ne bi. Imajo, da ponovno odpre knjigo in odbirati skozi to, da bi našli informacije, ki jih želijo. To je res neprijetno, ker ste bili visoko na novega znanja pred tednom dni, zdaj pa je vse več!

Iz tega razloga, to je dobra ideja, da zapiske, ko gredo skupaj. Če vas določen prehod v knjigi res udari, ga vnesite v Wordov dokument. Na ta način lahko enostavno sklicuje na to kadarkoli hočeš (na primer med delovnim odmorom), tako da postane bolje utrdili v tvoji glavi.

Povej Kaj ste se naučili

Najboljši način, da se ohrani znanje, ki ste ga pravkar naučil je, da ga razložiti nekomu drugemu. Ne samo, da bo to okrepilo svoj spomin, vendar pa lahko tudi vam pomaga, da rešiti vse težave, ki ste jih imeli s konceptom.

Poleg tega lahko tvoj prijatelj dodate tudi svoje mnenje, ki bodo še dodatno okrepili svoje razumevanje.

Uporabite Napake v vašo korist

Nekateri od nas se vrže divje seveda vsakič, ko naredimo napako. Ravnamo napak kot ogromen posel, da zavre naše zaupanje in morda nas ustavi učenje karkoli drugega za nekaj časa.

Toda zakaj smo dobili tako potrt čez nekaj napak? Je to zato, ker ste bili smo pripravljeni, da verjamemo, da so napake nekako odsev naših lastnih omejitev?

Ne glede na razlog, da je čas, da spremenite način prikaza napake.

Vsakdo si jih, ampak tiste, ki so dobri učenci vedno učijo hitro iz svojih napak in korak naprej. Ti si oglejte, kjer so narobe, in se prepričajte, da nikoli ne bo isto napako dvakrat.

Vizualizirajte It

Če ste bolj za slike, kot pa besede osebe, bi bilo goo ideja, da bi našli načine za prikaz nove podatke, ki jih poskušate naučiti.

Lahko pripravi diagramov, ustvarjajo mentalne asociacije, ali pa bi celo obrniti koncept v vizualno privlačno zgodbo v svoji glavi!

Bodi optimističen

"OMG jaz nikoli ne bom, da se naučijo vse to. Jaz sem samo ni dovolj dobro! "

Zveni znano? Negativnost pasem negativnosti. Kot je Nietzsche enkrat poudaril, če stare dovolj dolgo v brezno, bo stare nazaj. Z drugimi besedami, če si povedal, da ne more storiti nekaj, res ne bodo mogli storiti.

Anksioznost o učenju je lahko usodna. Lahko nam preprečujejo absorbcijo znanja in izboljšanje našega znanja in spretnosti.

To je res primer prilagajanje svoje miselnosti. Če ste pristop učenja s pozitivno, "kar lahko naredim to" odnos, boste presenečeni nad vašim boljšim rezultatom.

Izklopi vse Distractions

Neprekinjeno učenje je najboljše vrste. Če se znajdete potepuške iz svojih knjig vsakih pet minut, da preverite svoj Facebook časovnico, bodo vse informacije, ki jih absorbirajo se absorbira v bitih in Bobi. To ne bo veliko smisla. To bo kot film z bitov parceli manjka.

To je dobra ideja, da izklopite vse motenj v svojih učnih obdobjih, vključno s telefoni, prenosni računalniki in televizorji.

load...