10 nasvetov o tem, kako narediti ličila za slike | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 nasvetov o tem, kako narediti ličila za slike

10 nasvetov o tem, kako narediti ličila za slike

Kamera je lahko kruta in neprizanesljiva, včasih v samo enem trenutku je mogoče posneti eno najbolj grozljivih podob sebe, da si nikoli mislil, mogoče! Naj gre za strokovno photoshoot, poroko ali celo dekliščina, če se dogaja, da se kamero okoli, tukaj je deset nasvetov o tem, kako narediti ličila za slike, da se zavedajo:

1. Ne uporabljajte preveč ličila

Čeprav se bomo, da vam nasvete ličila v nadaljevanju o tem, kako ga uporabiti, da vam ni treba pretiravati! Ko je ličila zdelan, da pokaže na kamero, kot tudi resničnem življenju. Razen, če se bo pojavil po svetli luči v fazi, naj bo lahka. Nanesite tanko plast HD temelj, da bi zabrisali vse nepravilnosti, vendar bi se izognili uporabi temelje in obraz v prahu s SPF v njih, kot tistih, ki težijo k temu, da vaš obraz videti belo na fotografijah.

2. Začnite s primerjem

Kamera lahko pogosto povečavo gubice in madeže, tako da začnete z dobro premaz za izravnavo te drobne gubice ter kritje manjše pomanjkljivosti.

load...

3. Ne pozabite na vrat

Kamera bo izločiti barvno razliko med obrazu in vratu je, če ste prenehali svoje temelje v vašem jawline. Bliskavica bo poudarjajo razliko v barvi, tudi če ga ne vidim v ogledalu.

4. Podaljšajte svoje trepalnice

Kamera bo izločiti vsako najmanjšo podrobnost, zato se prepričajte, da bodite pozorni na vaše trepalnice. Vaše trepalnice se lahko pojavi malo redka na kamero, tako podaljšalo in zgostitev trepalnic z maskaro (uporablja nekaj nanosih), vendar se prepričajte, da ni kepe, pa bo pokazal na fotografiji. Lažni trepalnice običajno tudi izgledaš na kamero. Če niste zadovoljni z nošenje celoten sklop umetne trepalnice, poskusite uporabi pol trepalnice ali singla, kot so naleteli videti bolj naravno.

5. Označite vaše obrvi

Obrvi so še ena značilnost obraza, ki kaže, da izgine pod kruto soju kamero, tako da jim, kot tudi vaše obrazni kosti označite s smetano ali v prahu označevalnik, da bi iz kostnega strukturo bolje na fotografiji. Izogibajte se uporabi označevalcev po vsem obrazu.

load...

6. Uporaba tekočega eyeliner

Če običajno s svinčnikom, nato nadgraditi na tekoči eyeliner, če veš, da se dogaja, da kamero okoli. Tekoči eyeliner bo opredelil oči veliko bolje, ali, če ste našli tekočina malce težavno za uporabo, bo gel eyeliner deluje preveč dobro.

7. Vzemite si nekaj prahu z vami

Če ste nagnjeni k sijaja T-coni, nato pa ne pozabite vzeti nekaj prahu z vami za hitro dotik do pred klikov na zaklopa objektiv. Izogibajte se prah z ZF v njej, saj se nagibajo k pripravi bele na slikah.

8. Naj stvari mat

Zapomni o bleščanja, ki bo prišel iz bliskavico in ohranila svoj obraz pred videti sijoča ​​z mat ličila (to velja še posebej za svoj temelj, izbral mat konča eno). Poskusi, da bi se izognili ličila, ki vsebuje titanov dioksid, saj bo to odraža svetlobo nazaj in bo vaš obraz videti izprane.

9. Pojdite malo svetlejša z blush

Ali ste vedeli, da lahko fotoaparat izprati do 40% barve? To je razlog, zakaj ne bojte se, da gredo malo svetlejša z blush, vendar ne pretiravajte in se izognili rdečico z iskrice, saj bo res iskrico z bliskavico!

10. Sprostite se in uživajte!

Vedno lahko kriva fotograf! 😉 LOL

Upam, da vam ti nasveti fotografiranje ličila uporabna.

Prosim, vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako narediti ličila za slike v komentar oddelku spodaj.

load...