10 nasvetov o tem, kako narediti pot do višje produktivnosti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 nasvetov o tem, kako narediti pot do višje produktivnosti

10 nasvetov o tem, kako narediti pot do višje produktivnosti

Za večino ljudi, vsak dan vozi na delo ni nič drugega kot dolgočasno zapravljanje časa. Ali ste voziti na delo, ali pa z vlakom, je še vedno isto staro neprijetno pot dan za dnem. Tista dobra stvar, ki se je zgodilo, da se dnevno vozi v zadnjih letih je pojav pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, kar pomeni, da je zdaj več možnosti so na voljo za vas, da zasedajo svoj čas. Vozniki so še vedno nekoliko omejena, kaj lahko storijo, vendar vsaj če potovanje z javnim prevozom, lahko dobite na spletu in dobili nekaj produktivnega storiti. Torej, namesto da zrem skozi okno vso pot na delo, da si na teh deset načinov, ki jih lahko naredite svoj prevoz na delo, ko so bolj produktivni.

1. Dobili nekaj zaporni oči

Kako spat ne sliši produktiven način, da preživijo svoj čas, vendar, če ste eden izmed mnogih, ki ima priti v zgodnjih urah ujeti prvi vlak, boste vedeli, kako odvajanje te dolge dni lahko. Ne bojte se, da se napihljivo blazino na poti v službo in dobili štirideset mežikov na poti v službo, če jo potrebujete.

2. Ustvarite svoj seznam opravil na dan

Z ali brez elektronske naprave, ki jih lahko naredite seznam, kaj morate storiti čez dan. Naj bo več kot le seznam nalog, čeprav bi to seznam, kaj si prizadeva doseči. Stvari, kot so; kaj boste storili, da boste korak bližje k tej promociji, ali kaj boste povedati na tem sestanku, da se sami opazili.

load...

3. Catch up na novice

Bivanje na tekočem z aktualnimi problemi se lahko izvede, da je več kot le časa polnila. Poišči najnovejše novice v vaši industriji, ali se naročite na strokovnih časopisov, tako da lahko očarati svoje šefi z vsem na tekočem info. To vam bo pomagalo, da bo korak pred svojimi kolegi pri delu.

4. Pojdite skozi vaš poštni predal

Ali ne bi bilo lepo, da bi dobili delo in bi lahko dobili naravnost do dela. Morda ne boste pri volji, da se ukvarjajo z zapleteno korespondenco 5.00am, ampak vsaj lahko izločijo vse smeti v nabiralnik in se stvari, ki jih ravni prednostne organizirani. To vam bo prihranilo, da pol ure izgubljenega časa, ko ste prvič sedli za mizo.

5. Naučite se nekaj novega

Če se res ne počutim kot boj proti delu na vaši poti, kako učenje novih spretnosti zvok? Lahko se učijo jezika, sledijo dopisni tečaj, ali pa samo brati knjigo. Če vozite v službo, potem so zvočne knjige in poddaje, ki bi lahko prisluhnejo.

load...

6. Posodobitev svojih socialnih omrežij

Čas, ki ga porabite prevoz na delo, je idealen čas, da dohitijo na svojih spletnih straneh za socialno mreženje. Možnosti so, da bodo vaši prijatelji in delovni kolegi počne isto stvar, tako da lahko imate spletno klepet z njimi. To bi lahko bil čas, da naredite nekaj produktivnega spletnega mreženja preveč, in preverite, kaj se je zgodilo dogaja v vašem profilu LinkedIn.

7. Preverite, kako delate proti svojim ciljem

Če še niste naredili seznam vaših ciljev in ambicij, potem je zdaj pravi čas, da to storite. Bodite ambiciozni in nastavite znamenitosti visoko in nato uporabite čas vožnji oceniti, kako blizu sta si za doseganje teh ciljev. Nobenega smisla nima, ki sestavljajo seznam sanj, nato pa samo vložitvijo stran. Oglejte si to v času našega vozi, kaj napredek ste jih naredili, in odloči o tem, kaj je treba storiti zraven, da bi te sanje bližje prihaja res.

8. Poskrbite, nove prijatelje

Ali ste eden od mnogih ljudi, ki vidi iste obraze na vlak vsak dan, vendar nikoli ne govori z nikomer? Začetek pozdravljala ljudi in poskušali dobiti pogovora. Boste nove prijatelje, se bo zmanjšalo dolgčas, in morda bo nekaj uporabnih novih poslovnih stikov preveč.

9. Naredite nekaj telefonskih klicev

To je ena od redkih stvari, ki lahko gredo na seznamu, ki je lažje delati, ko se boste vozili. Dokler imate proste roke telefon v avtu, lahko naredite nekaj zgodnje klicev. Tudi, če je oseba, ki ni na voljo, lahko pustijo sporočilo za njih, da poberem kasneje.

10. Naj vaše misli tavajo

Saj ni treba biti izjemno učinkovita na vaši poti od vas ne želite. Lahko samo vsede, poslušali glasbo in pustite vaš um Tumarat. Če lahko blokirate vse motenj okoli vas, lahko vaše vozi čas je idealen čas, da le dobili nekaj časa zase.

load...