10 nasvetov o tem, kako narediti pravo odločitev | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 nasvetov o tem, kako narediti pravo odločitev

10 nasvetov o tem, kako narediti pravo odločitev

Sem bi se pravilno odločitev? Odločitve, odločitve, odločitve... Ampak kako vzeti pravega? Sprijaznimo se, je, ki ne sprejme odločitev in jo obžaloval? Ampak, z nekaj preprostih nasvetov, da vas določena v pravo smer, sprejemanje odločitev, lahko postane veliko lažje. Tu so naši top deset nasvetov, ki vam bo pomagal sprejeti pravilne odločitve, naslednjič, ko da ste se soočajo s težko eno:

1. Gut občutek je super, vendar se prepričajte, da imate vsa dejstva najprej

Naša prva reakcija ni vedno najboljša. Da ne bi bilo reči, da je prepozen velika stvar, upoštevati vse možnosti v pred vami skrbno in upoštevati tudi vse možne izide v. Več dejstev, ki jih imajo pred vami, bo lažje odločitev, da boste morali sprejeti.

2. Vedno dobili drugo mnenje

Še en nasvet o tem, kako bi se pravilno odločitev je, da bi dobili drugo ali tretje mnenje. Svoje odločitve bodo vedno pod vplivom svojih lastnih mnenj in lastnih občutkov. Ne pozabite, da imajo drugi ljudje lahko drugačen prevzeti odločitev, ki jih morate narediti in se lahko bolje videti širšo sliko.

load...

3. Razumeti težave, preden boste poskušali najti odgovor

Poskrbite, da boste resnično razumeli, v čem je težava, preden boste poskušali najti odgovor. Pogosto je vzrok problema je pravi problem, ne pa takoj jasno, hitro popraviti.

4. Vzemite si čas...

Rek "dejanje v naglici, se pokesajo v prostem času", je vredno upoštevati. Se ne prisiljeni sprejemati odločitve prehitro, preden ste imeli priložnost, da se ustrezno pretehta vse prednosti in slabosti, kaj je prišlo storiti.

5.... Ampak si določi rok, bo odlašanje rešili ničesar

Ob dejal, da bi morali vzeti čas, še vedno je treba sprejeti odločitev na koncu, in nekateri bi rekli, da je le slaba odločitev ne sprejemanju odločitev na vseh. Nastavite časovni okvir, v katerem naj bi svojo odločitev, saj bo odlašanje rešili ničesar.

load...

6. Naredite seznam prednosti in slabosti

Vzemite list papirja in potegnil črto po sredini. Zdaj pa napišite prednosti vašega sklepa na eni strani, in slabosti, na drugi strani, s stopnjo pomembnosti od desetih poleg vsakega. To je star način gledanja na odločitev, ampak, če ste označili svoje prednosti in slabosti pošteno, da vam bo pomagal priti do odločitve.

7. Bodite prepričani, da ste v pravi um-set za odločitev

Če imate pomembno odločitev, da bo, potem je pomembno, da se prepričajte, da ste osredotočeni na problem, preden vam bo uspelo. Prepričajte se, da ste v mirnem stanju duha in da ni motečih dejavnikov okrog tebe. Na ta način boste lahko, da se osredotoči vso svojo pozornost na odločitve pri roki.

8. Ne jemljite pomembnih odločitev, ko ste utrujeni

Če poskusite in se odloči, če ste utrujeni, potem ste zelo verjetno, da bo napačnega. Počakajte, da se pravilno spočiti ali pa vas bo zamikalo, v čemer je najhitrejši in najlažji odločitev, ne pa najboljša.

9. Preizkusite in razmišljati ustvarjalno o problemu

Ko se soočajo s, kar se zdi, da je, preprosto, eno ali drugo odločitev, ne pozabite poiskati tretjo, alternativno možnost. Bodite ustvarjalni in razmisli, če obstajajo tudi druge možnosti, ki jih niti pomislil ni. Odgovor je lahko ležijo v nepričakovano.

10. Sleep o problemu

Raziskave so pokazale, da lahko spi na problem dejansko pomaga najti rešitev za to. Ko si spal, vaši možgani ima več možnosti za obdelavo informacij in spomine in morda prišli do najboljše rešitve.

Kako narediti pravo odločitev? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...