10 nasvetov o tem, kako postati jutranja oseba in jo ljubiti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 nasvetov o tem, kako postati jutranja oseba in jo ljubiti

10 nasvetov o tem, kako postati jutranja oseba in jo ljubiti

Nekateri ljudje vezani naravnost iz postelje in so budni in raring iti. Ampak, veliko ljudi zbudi nataknjen, zaspan in potrebujejo njihovo kofeina spodbudo, preden se sploh lahko začne razmišljati o dan naprej. Če bi radi, da je eden izmed tistih ljudi, ki lahko dobijo zgodaj in da večina zjutraj, potem berite teh deset nasvetov o tem, kako lahko postanete jutro oseba in radi teh prvih nekaj ur na dan:

1. Če želite biti svetle oči in košat rep zjutraj - več spanja!

Naš prvi namig o tem, kako postati jutranji človek, da bi dobili dovolj spanja. Ni načina, da si bo svetle oči in košat rep zjutraj, če ste imeli samo tri ure spanja! Priti v redni rutino spanja, ki vam omogoča, vsaj sedem ur spanja na noč, in se boste počutili veliko bolje v dopoldanskem času.

2. Ne bo spal podnevi

Z vztrajanjem na vaš spanja rutine je pomembno, tudi na dneve off. Dolgo ležijo v nedeljo zjutraj ali nedeljski popoldanski počitek, bo verjetno pomeni, da ne spiš pravilno v nedeljo zvečer, tako da v ponedeljek boste zbudili spet utrujen.

load...

3. Pozabite na gumb za dremež!

Še en dober namig o tem, kako postati jutro oseba, da bi se izognili uporabi gumb za dremež. To je skušnjava, da bi dobili le nekaj minut več v postelji, ampak na splošno, da bodo le ti počutijo bolj utrujeni, če vam na koncu vstati. Vstati ob prvem zvonjenju alarma in se boste počutili celo veliko bolje za njega.

4. Gremo takoj, ko vstanete

Ko si gor, dobil se gibljejo takoj. Splash nekaj hladne vode na obrazu in popijte kozarec vode, da se boš. Prej ko začnete gibljejo, prej ste in vaše telo se bo zbudil.

5. Dobili nekaj naravne svetlobe in svežega zraka, vas napolni s čisto energijo in pozitivnosti

Ne MOPE okoli pol temi, odprite okno in pustite, da svetloba in zrak noter, ali pa gre za deset minut hoje zunaj. Svež zrak in naravna svetloba so super za vas prebujajo; nekaj globokih vdihov in boste stran!

load...

6. Delo vsako jutro

Še en nasvet o tem, kako postati jutro oseba opravljati vsako jutro. Vadba vas bo osvežil in odpravil zadnjo pajčevina spanja. Vadba bo dobil svoje spoji zopet premikati in da bo javnost hormonov v telesu, ki vas bodo zbudi in da se počutite dobro o zjutraj.

7. Naredite seznam zanimivih stvari, ki jih imajo, da se veselim

Vsakdo potrebuje nekaj, da se veselim, če bodo dobili nobenega navdušenja za dan vnaprej, tako da še en koristen nasvet o tem, kako postati jutranji človek, da bi hitro seznam, kaj ste veseli, da danes in bo pomagal da vas spodbujam.

8. Naredite svojo zjutraj in zabaven

Velika napaka, da veliko ljudi, da v dopoldanskem času je, da tega ne vidijo kot čas, da se ničesar storiti. Če se boste zbudili, tuš, dobili oblečen in dol, da nekaj dela, ali si oglejte novice, in ne pozabite, da plesati malo, da se bodo počutili bolj kot se je dan začel.

9. Jejte zdrav zajtrk, ki vam bo dala energijo, ki jih potrebujete

Nikoli ne preskočite zajtrka, saj da je varen način, da bi si utrujeni do konca zjutraj. Jedo zajtrk, da bo svetlobe malo, ki vam bo dala energijo, kar potrebujete prva stvar zjutraj. Stvari, kot so zrna, sadje in napitek, ki vam bo dala energijo, da vas vidim skozi do kosila.

10. Naj bo vaš spalnica prostor za spanje

Če si gledal televizijo v postelji, ali uporaba prenosnih računalnikov in mobilnih telefonov, lahko dejansko vpliva na kakovost vašega spanja. Get vaše telo v rutino vedoč, da je spalnica pomeni spanje, in boste spali trdnejšega in zbudi občutek svež.

Ali imate druge nasvete o tem, kako postati jutro oseba?

load...