10 nasvetov o tem, kako učinkovito upravljate svoj čas in naredite več dela v enem dnevu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 nasvetov o tem, kako učinkovito upravljate svoj čas in naredite več dela v enem dnevu

10 nasvetov o tem, kako učinkovito upravljate svoj čas in naredite več dela v enem dnevu

Po Parkinsonovo zakona, bomo odlašali, ker ste nam dali preveč časa, da se nekaj naredi. Če je pisarniški delavec dal 8 ur za dokončanje naloge, ki naj bi ga samo 4 ure, se vedno traja 8 ur za dokončanje naloge. So podaljša tako, si vzamejo čas, in se moti.

Predstavljajte si, če bi bila naša roki skrajšali in smo dejansko morali delati hitreje kot kdaj koli prej? Posledica tega bi bila, da bi bili bolj produktivni!

Če bi le.

Res, mnogi od nas želijo biti bolj produktivni, in smo želeli uporabiti svoj čas bolj pametno. Ampak zato, ker menimo, da je takšna obilo časa, smo se vsede, se sprostite in naš čas.

load...

Če ste iskali, da gremo ven iz te slabosti, pa si oglejte 10 najboljših nasvetov o tem, kako učinkovito upravljati svoj čas in se več narediti v enem dnevu.

1. Skrajša Roki

Kot že omenjeno, smo bolj verjetno, da bo svoj čas, odlašajo in dal stvari off, če damo podaljšanih rokov.

Če imaš gospodinjska opravila, ki jih je treba izpolniti, dal malo več pritiska na sebi, da se jim opravljeno hitreje.

Seveda, da ne želijo biti nerealno in skrajšati svoje roke do točke, ko si dobesedno bo razneslo od izčrpanosti, vendar če si obrije nekaj časa na vaši roki, boste nagnjeni delati hitreje in močneje. Boste dobili več storiti.

load...

2. Bodite realistični

Še en dober namig o tem, kako učinkovito upravljati svoj čas je preprosto biti realni. Kaj mislimo s tem se ne overcommit. Če ste precenili svoje sposobnosti, da multitask, boste morda našli sami gori ven. Ja, boste morali nastaviti velike cilje, in da si želijo doseči več v enem dnevu. Toda s pomočjo svoj čas pametno pomeni biti realistični in logični.

Na primer, lahko nastavite majhne, ​​a dosegljive cilje za začetek. Razčleniti velike projekte v manjše naloge. Z začetkom majhnih projektov, ste bolj verjetno, da bi jih končali, ki služi kot dobro motivacijo.

3. Recite "ne"

Rekel ja, je vse lepo in prav. Tam je bil tudi film starring Jim Carey, v kateri je njegov skromen značaj odločila, da bo rekel "da" za vse, kar je kdo kdaj vprašal od njega v želji, da bi iz pustolovski duh v sebi.

Ampak, če ste iskali, da bi dobili več storiti v enem dnevu, kar morate vedeti, kdaj reči "ne". To ne pomeni samo rekel ne za ljudi; to pomeni tudi učenje reči ne za sebe. Če obstaja nekaj, kar želite storiti, vendar jih dejansko ne potrebujejo storiti - naučiti reči ne!

4. Čas Yourself

Če ste že kdaj bili časovno pri delu, boste vedeli, kako grozno je. Lahko, da vaš šef pazila nate, in si preprosto ne more pomagati, je videti na uro. Vendar ne vodi do več napak, ali pa je dejansko pomaga, da hitreje delati in posledično bolj produktivni?

Poskusite časovni sebe in videli, kako se počutite o tem. Morda boste le ugotovili, da tako dolgo, e-pošta ste mislili, da vam bo 2 uri, da se dejansko dokončanje vam traja le eno uro. To je zato, ker je tvoj um bolj osredotočena, in ste manj, namenjena motenj.

5. Bolj organizirani

Naslednja preprost nasvet o tem, kako upravljati svoj čas učinkovito je, da postane bolj organizirano. Vi preprosto ne more zaslužiti več narediti v enem dnevu, če ste organizirana oseba. Svoje spretnosti upravljanja časa so ključnega pomena tukaj, in bolje se lahko vodja tvoj dan, bolj produktivni boste.

Vsako jutro, lahko uporabite prvih petnajst minut, da organizirajo svoj dan. Načrtujte, kaj boš naredil, in napisati seznam "storiti".

6. Izogibajte Day wasters

Kako učinkovito upravljati svoj čas? Reci NE dan wasters. Saj veste, kako to gre. Hočeš, da dejansko dobili stvari narediti, vendar si ne morem pomagati, da se prijavite na Facebook in pomikanjem gor in dol vaših obvestilih. Potem dobiš raztresen, ko vidite nekaj srčkan fant fotografij, in boste dobili v navezi v pogovoru na nekoga steni.

Deset minut kasneje, se pomikate po vaših obvestilih znova. Morda je nekdo objavil nekaj novega! Mogoče je kdo celo spremenila svojo sliko profila. Ooo!

Brskanje po internetu je res neproduktivno in pravzaprav nikamor ne. Socialni medijskih omrežij, kot sta Facebook in Instagram, lahko postane zasvojenost in to je strašljivo, da misliš, koliko ur na leto izgubimo z njimi. Čas je, da skriti svoj profil in korak naprej s svojim življenjem!

7. Wake Up Prejšnja

Naslednji namig o tem, kako učinkovito upravljati svoj čas in opravite več v enem dnevu, je, da se zbudiš prej. Ja, imamo vsi radi ležijo v. Obstaja samo ni boljšega občutka kot vstajanje ob 9h, pred ambling dol za nekaj zajtrk in skodelico kave.

Toda v resnici, pa je boljši občutek. Vstajanje ob 7h se lahko sliši celota veliko slabše, kot leži v, vendar pa prihaja z več ključnih prednosti za kako preostanek dneva gre. Ne samo, da boste imeli več časa za več stvari, ampak se boste tudi počutili precej darn veliko vedo, da ste dejavni in produktivni, medtem ko se svet še vedno leno dremež.

8. Obnovite svojo energijo

Še en koristen nasvet o tem, kako upravljati svoj čas učinkovito je, da traja nekaj časa, da napolni baterije. Vi preprosto ne more delovati dela dela ves dan. To je naporno, in na koncu boste spali ven.

Namesto tega bi morali si dovolite nekaj premora. Ti kratki odmori ne bo ovirala svojo produktivnost z uživanjem v svoj čas, vendar pa vam bo omogočilo, da novo energijo, preden se je vrnil z osveženo mislih.

9. Sleep

Kot tudi zbujam prej, boste morali, da bi dobili dovolj spanja. Zaradi tega je priporočljivo, da greš tudi v posteljo malo prej, tako da se še vedno pojavi med 7. - 8. Ure počitka vsako noč.

Pomen spanja se ne sme podcenjevati, in dober spanec igra ključno vlogo v bolj produktivno življenje. Zbujam Krmeljiv oči, ker imaš le nekaj ur noč, preden se ne dogaja, da bi dobili več storiti. Namesto tega boste preživeli dan sanjarila o svojem vzmetnice!

10. Bolj zdravo

Zdravi ljudje so serviser ljudje. Imajo več energije in lahko s tem dobili več storiti v enem dnevu.

Morda boste videti kot slika zdravja, vendar to ne pomeni nujno, da se počutite kot slika zdravja. Kaj vam morda ne veste, da predelana hrana, kot so slanina vas upočasni s shranjevanjem nezdravih maščob v možganih. Zagon dan z zdravim zajtrkom je bistvenega pomena, da delajo hitreje in močneje.

Kako učinkovito upravljati svoj čas? Kakšni so vaši nasveti?

load...