10 nasvetov za izgubo telesne mase, da se izognemo prehitri | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 nasvetov za izgubo telesne mase, da se izognemo prehitri

10 nasvetov za izgubo telesne mase, da se izognemo prehitri

1. Popijte kozarec vode 10 minut pred jedjo. To vam bo pomagalo, delno zmanjšati apetit in boste jedli manj hrane.

2. Poskusite uporabiti manjše plošče za hrano, nato pa bo del zdijo večji, zato bo občutek "ne jeste dovolj" izginejo.

3. Tukaj je en zanimiv pregovor o prehranjevanju, pa pravi: "Medtem ko sem jedel - sem popolnoma gluh". To preprosto pomeni, da je pomembno, da se osredotoči svojo pozornost popolnoma na obrok, poskusite ne mudi, pa se ne moti, samo uživati, skrbno žvečenje hrane, občutek okus in neverjetno vonj.

load...

4. Ne samo velikost vašem krožniku je pomembna, ampak tudi barva! Nekatere barve lahko res, stimulira apetit, drugi pa pomaga, da se zmanjša vsaj psihologi tako pravijo. Na primer, svetle barve, kot so rdeče in svetlo oranžne barve, lahko spodbudi, da bi jedli več, medtem ko modri ali črni odtenki boste izognili prenajedanje. Ampak, če vam ni všeč, da bi jedli iz modro ploščo, bi priporočal uporabo nevtralne barve plošče - belo, na primer.

5. Aromaterapija lahko pomaga tudi zmerno apetit. Če ne morete čakati pred predvidenim obrokom - poskusite vonj nekaj aromatičnih olj. Občutek lakote in vonj so blizu drug drugemu, zato diši lahko pomaga dolgočasno vaš občutek lakote.

6. Druga stvar, da bi se izognili, je začinjeno hrano. To lahko poveča apetit. Če lahko, znebiti tako za sol in poper, ali jih uporabljajo le zmerno.

7. Ko boste to storili nakupih - tja v celoti. Na ta način boste sami osvobodili skušnjavi, da kupiti vse in še več.

8. Poskusite preskočite ven na kadrovsko svoj hladilnik z izdelki z visoko kalorij. To vam bo pomagal izogniti skušnjavi, da bi jih jedli. To je kot oseba, ki je pravkar nehal kaditi, kaj bi se zgodilo, če bi izvedla cigaret v žepu ves čas? 😀

load...

9. Verjetno, vsi vedo, da je bolje, da bi se izognili jedo najmanj 3 - 4 ure pred spanjem. Ampak, če ste lačni, v večernih urah, jedo jogurt, nato pa umila zobe še enkrat. Ponavadi smo oprati zobe po obroku, da je želja, da bi jedli, mora posledično izginejo.

10. Še en preprost trik, da bi se izognili prenajedanje: če je možno, da na skinny jeans, na ta način dodatno hrano preprosto ne boste našli mesto v tebi, litterally. 😀

In končno, najbolj pomembna stvar je: hrana mora biti uravnotežena. Vse potrebne vitamine, minerale, maščobe, vlakna, itd, bi morala biti prisotna v vaše obroke, in potem, preprosto ne bo imel nobenih težav apetit več, saj bo vaše telo prejme vse potrebne stvari.

Upam, da si ugotovila, da ti namigi koristili. Katere so vaše najljubše nasveti hujšanje in kako ste se izognili prenajedanje? Prosimo, delite svoje misli z menoj v oddelku komentarji spodaj.

Ostanite lepi in zdravi!

load...