10 nasvetov za ličenje, da bodo vaše oči videti večje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 nasvetov za ličenje, da bodo vaše oči videti večje

10 nasvetov za ličenje, da bodo vaše oči videti večje

Ali želite, da vaše majhne oči videti večje, ali želite, da vaše oči res pop, je število ličila tehnik, ki bo naredil za vas. Nihče od njih so še posebej zaključena, vendar tako kot vse dobre make-up, lahko traja nekaj prakse, da jih izpopolniti. Nič ne morete storiti ničesar o dejanskem obsegu oči ste bili rojeni s, vendar lahko veliko storimo, da jih videti večje. Tukaj je deset ličila nasvetov, ki bodo pokazali, kako se bo vaše oči videti buden in veliko večja.

1. Naj bodo vaše obrvi po obliki

Redno vzdrževanje obrvi bodo pomagali, da se osredotočite na svoje oči, in da bo vaše oči izstopajo več. Imate lahko krepko obrvi in ​​še vedno tvoje oči v središču pozornosti, samo poskrbite, da boste obdržali vaše obrvi tudi obrezani, in jih bomo imeli naravno videti obliko. Če boste pustili, da bi dobili nemirni, bodo lahko vaše oči videti manjši in bodo ljudje opazili vaši obrvi več, kot so opazili oči.

2. Curl svoje trepalnice

Lahko odpreti oči in jih videti večji, ki jih plačuje nekaj pozornosti na vaše trepalnice preveč. Curl trepalnice z Vikler trepalnic in uporabljati maskaro, da resnično vam, da je budna videz. Lahko naredite vaše trepalnice curl bolje, če segrevajo trepalnic navijalke gor malo s fenom, preden jih uporabite. Ukrivljanje bo trajala dlje preveč, če vam to.

load...

3. Prikriti temne kolobarje

Temne kolobarje pod očmi vas bo videti utrujen in se bodo vaše oči videti manjši, zato uporabite korektor, da polepšala to mesto na koži. Najboljši odtenek korektor za pokrivanje podočnjake bo tista, ki ima pridih nasprotne barve na barve. Za večino ljudi, ki bo pomenilo odtenek oranžne barve, kot so losos, breskev, ali koral.

4. Uporaba eyeliner le na polovici svoje linije trepalnic 

Obstaja kar nekaj načinov, ki jih lahko uporabite eyeliner, da bo vaše oči videti večje in boste morali poskus, da bi našli, katera tehnika deluje najbolje za vas. Ena stvar, poskusiti je uporaba eyeliner samo na zunanji polovici svoje linije trepalnic. To je mogoče storiti na zgornjem in spodnjem linije trepalnic ali samo nižje. Kaj deluje najbolje bo odvisna od oblike vašega očesa.

5. Bela eyeliner

To je ena izmed najstarejših trikov, kako bo vaše oči videti večje, in tisti, ki boste videli veliko modelov na vzletno-pristajalne steze, ki uporabljajo. Uporaba majhno količino belega eyeliner na notranje kotičke vaše oči bodo beločnice vaših oči videti bolj beli in vaše oči videti večje.

load...

6. Poudarki sredi tvojih očeh

Lahko, da vaše oči videti širše z razmišljanjem o tem, kako se vaš senčilo za veke. Trik, da ličila umetnikov uporabite je, da se osredotoči senčilo za veke v srednjem delu veke in jih nato mešanica navzven do robov. To ima za posledico poudarjanje oči in jih pogledati širše.

7. Dodajte šimer na notranje kotičke vaše oči

Dodate lahko tudi več svetlobe na notranje kotičke vaših oči z malo sijajem in da bo opozoril na tem območju, če oči in da bo vaše oči videti večje. Vi ne potrebujete veliko sijajem, da bi to delo, ravno dovolj, da se ujame svetlobo in nato vsakih zdaj.

8. Uporaba senčilo za njeno učinkovito

Razmislite o tem, kako se vaš senčilo za veke toliko, kot si misliš o senci, ki ga uporabljate. Na primer, če bi vaš senčilo gredo vse do zunanjih robovih gubo v na vekah, se bo oči videti veliko večji. Poskus z postavitev senčilo za oči, kot tudi druge nasvete smo vam danih tukaj.

9. Naj barve pop več

Izprane barve imajo videz sence in tako bodo lahko oči videti manjši. Da bi dobili najboljšo barvo iz vašega oči ličila, uporablja mat gola senčilo za oči in šele nato uporabijo barvne senčilo za veke na vrhu je. Gola senčilo bo ustvarilo odlično izhodišče in da barve senčilo izstopa, ki bodo vaše oči videti bolj budni.

10. Poskus z mešalnimi barvami senčilo

Lahko odprete oči in da so videti večji z uporabo svetlejši odtenek senčilo v notranjih kotih vekah. Ta deluje na enak način kot z uporabo bele eyeliner v notranjih kotih. Izberite barvo, ki kompliment naravno barvo oči in izberite svetlejše odtenke. Lahko poskusite tudi majhen dab belo senčilo v notranjih kotih in videli tega naredi vaše oči videti večje.

Kako, da vaše oči videti večje? Kateri so vaši najboljši nasveti ličila?

load...