10 nasvetov za ličenje, ki vam bodo izgledale kot slavna oseba na seznamu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 nasvetov za ličenje, ki vam bodo izgledale kot slavna oseba na seznamu

10 nasvetov za ličenje, ki vam bodo izgledale kot slavna oseba na seznamu

Morda imajo denar in ekipo umetnike ličenja po njihovi vsako potezo, vendar lahko še vedno uporabite nekaj ličila nasvetov, ki ti zvezdniki na rdeči preprogi poznate. Tukaj smo ukradli nekaj trikov, ki so znane osebnosti uporabljajo in oni ne drago ali zapletena, zato berite naprej, in našli 10 ličila nasvetov za pomoč pri doseganju tega A-seznam slaven videz:

1. Kako so zvezdniki obdržati svoj make-up, v mestu

Saj ne more iti v filmski premieri videti super, in pridi ven je videti utrujena in razmazan! Da bi se ličila Ostani dlje in lepše, vedno uporabite premaz. Če ste v naglici, potem pozabite na temelj, pojdite za obarvano premaz namesto. In ko ste končali uporabi vse svoje make-up, ne pozabite, da dajo tudi določitvi sprej v uporabi, za "neprebojno" dolgotrajen ličila videz.

2. Uporaba šminka

Da bi dobili popoln A-seznama Pout, uporablja odklon, svetlo šminko na sredinski del le ustnice. Nato mešanico šminko navzven z balzamom za ustnice ali nude barve šminke naravnega videza in lepe barve.

load...

3. Nevtralno za dnevno obleke

Ko paparazzi ulov A-seznam celeb out na nakupovalni izlet, še vedno izgleda dobro, vendar nimajo veliko ličila naprej. Splošna dan, ko iščejo zvezdniki je naravni obraz z malo temelj, nevtralno oči v senci in le dotik eyeliner in maskaro.

4. Glammed za noč

Nočni čas je, ko zvezde pridejo ven, da igrajo! To ponavadi pomeni, rdeče ustnice in lahke oči ali Smokey oči in naravne ustnice. To je način, kako se pripraviti na morebitne srečanja z fotografov, kjer koli že so naleteli na njih. Opazili boste, čeprav je, da se le redko združujejo krepko ustnice in drznih oči.

5. Nikoli las na pravem mestu

Nikoli ne bomo videli A-seznama zvezdo z nediscipliniranih obrvi je. Vaši obrvi so okvir za vaše oči in tudi če ste preživeli čas na vaši oči ličila, če so vaše obrvi ni v redu, potem pa se opozori na njih in ne z očmi, tako da jim obrezani, brušena in pogojena.

load...

6. Contour

Znane osebnosti imeti nekoga, da naredi za njih, vendar oblikovne ni tako težko, kot si morda mislite. Uporabite označevalnik na področju obraza, ki bi seveda ujamejo svetlobo in poudarjajo naravne sence obrazu z bronzer ali oblikovne prahu, in to vam bo, da je dobro definiran pogled na obrazu. Ne pozabite, temnejša območje obrazu je, se bo pojavilo manj izrazit izoblikovanje.

7. Izkoristite vaše oči

Znane osebnosti radi zapeljati kamero, ki je videti naravnost v objektiv, tako da dobro skrbim zagotoviti, da njihove oči izgledaš. Curl svoje trepalnice in nanesite debelo, dvojno ali celo trojno prevleko maskara za to slaven plapola vek videz.

8. Dva tonov ustnice

Uporaba dveh različnih, laskav odtenki za ustnice, da bi dobili ta Našobljen kissable videz. Najprej nanesite temnejšo barvo po vsem ustnicami in nato svetlejšo barvo v centru in mešanica skupaj. Ta deluje na enak način kot označevalnik in bronzer na obrazu, in to ličila trik bo pomagalo obris in dodamo dimenzijo ustnic, tako da so videti bolj polne.

9. Get sijočo kožo

Pred veliko noč, bodo znane osebnosti uporabite piling za obraz, da bi dobili pretok dogaja in jim daje zdrav sijaj. Potem, na dan, ki jih uporabljajo označevalnik, rdečico in bronzer za CONTOUR in končati zdrav in mladosten videz.

10. Naredite si oči pop

Poudariti oči, uporabite črno črtalo za oči ob vodno gladino, zgoraj in spodaj, in nato vzemite majhno ščetko in jo packa navzven. Nato uporabi spiranje senčil, mešanje navzven. Za svetlejše oči, dodamo majhno količino belega eyeliner na notranje kotičke oči, blizu trganje kanal.

Katere so vaše najljubše ličila nasveti in triki?

load...