10 nasvetov za povečanje produktivnosti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 nasvetov za povečanje produktivnosti

10 nasvetov za povečanje produktivnosti

Vsi smo imeli te dni, ko se zdi, kot da si bil zaposlen, vendar ste zelo malo dosegel. Prav tako smo imeli vsi dnevi, ko nismo mogli niti najti motivacijo, da bi začeli. To bi bilo super, če bi lahko našli način za pridobivanje več ur od dneva, vendar je žal, da se le ne bo zgodilo. Kaj lahko storite, pa je, si oglejte, kako bi lahko delo in mislim, če je mogoče, da bi lahko delo nekoliko pametnejši. Če želite, da bi dobili več iz vsak dan in postali bolj produktivni, preberite deset veliko nasvetov o tem, kako povečati produktivnost.

1. Zbudite prej

Ne pravimo zbudi prej, samo zato, da lahko preživijo več časa. Zbujam prej lahko dejansko pomaga opravite več v krajšem času. Če vstati malo prej v dopoldanskem času boste imeli več časa za jesti pravilno zajtrk in več časa, da se pripravijo na nov dan. Boste ugotovili, da ste veliko bolj produktivni, če si miren, tako da bi se izognili noro paniko in hitenja zjutraj in začeti dan off na pravi način.

2. Naredite načrt

To je eden izmed najbolj koristnih nasvetov o tem, kako povečati produktivnost. Če prideš do malo prej, boste prav tako lahko preživeli deset minut načrtovanje ven dan naprej in da bodo pomagali, da ste osredotočeni skozi ves dan. Večina ljudi so bolj produktivni v dopoldanskem času, tako da načrtujejo, da opravljate svoje tri najpomembnejše naloge pred kosilom. Pusti si malo manevrskega prostora v vašem čase preveč, tako da če ena naloga zdrsne malo, ostalo pa je še vedno mogoče izpolniti.

load...

3. Bodite redne premore

Obstajajo številne študije, ki so pokazale, da so ljudje bolj produktivni, ko so vzeli odmor. Če boste poskušali delati svojo pot skozi ves dan, ne da bi pri tem prekinitvam sploh, boste postopoma postali bolj in bolj utrujeni in manj in manj produktivni. Poskusite Ob deset minut odmora vsake pol ure ali tako. To je vse, kar je potrebno, da bo vaše produktivnosti up.

4. Block iz motečega

Naslednji dober nasvet o tem, kako povečati produktivnost, je, da blokira določene motnje. Nekateri motenj so neizogibne, vendar obstaja veliko, da bi lahko odločijo, da ne dovolite, dobili na poti vaše produktivnosti in deskanje po spletu, je verjetno ena izmed najbolj pogost tistih. Začnete tako, da hitro pokukati na Facebooku, vendar pa, preden se zaveš, si porabil celo uro preverjanje ven vse svoje prijatelje. Če želite naložiti malo deskanje disciplino v sebi, obstajajo aplikacije, ki jih lahko prenesete brezplačno, da bodo blokirali strani, kot sta Facebook in Twitter za določen čas vsak dan, ali celo ustaviti gredo na spletu sploh.

5. Ne pozabite, da jedo in pijejo

Vendar zaposlen dobiš, ne odvrne kosilo in ne pozabite, da ostanejo hidrirani. Ne morete pričakovati, da zelo produktivni, če ste lačni, in če niste pili dovolj tekočine. Če veš, da se dogaja, da je vročičen dan, da steklenico vode s seboj, tako da lahko vedno dobili pijačo, ko ga potrebuješ. Če postanete dehidrirani, boste zelo hitro izgubijo energijo in ne boste mogli pravilno zbrati.

load...

6. Poslušajte nekaj glasbo v ozadju

Nekateri ljudje menijo, da imajo neko majhno prostornino glasbo predvaja v ozadju, zaradi česar so bolj produktivni. Zdi se, da je najboljša izbira, vendar je poskus in videli, kaj mislite, da klasična glasba. Ni vsakdo lahko poslušate glasbo in delo ob istem času, čeprav, ker nekateri ljudje menijo, da se bolj osredotoči na glasbo, kot svoje delo.

7. Ne multitask

Še en dober namig o tem, kako povečati produktivnost, je, da bi se izognili večopravilnost. To je skupno mit, da se lahko več storili, če bi več opravil hkrati, tako da niti ne poskusite. Če se osredotočijo vse svoje napore na eno nalogo naenkrat, boste dobili veliko več naredili v teku na dan in se boste počutili veliko manj utrujen, ko prideš domov preveč.

8. Razporejeni so vsakdanje naloge

Ko imate mešanico zanimivo delo, ki ga radi opravljate in dolgočasno nalog, ki jih sovražim, ki so razporejeni tako skozi dan, tako da boste porabili izmenjujejo obdobja časa za oboje. Ureditev obremenitev v koščkih dobro in slabo, če bi z njim dolgočasno delo zdijo manj dolgočasno, in to vam bo dala nekaj, da se veselim, da vsako uro ali tako, kot delate svojo pot skozi dan.

9. Naredite zapiske in vodi sezname

Naslednji velik namig o tem, kako povečati produktivnost, je, da napišete stvari navzdol. Ne pustite, da vaš um dobili nered z milijon in enim misli, napišite vse svoje ideje in sezname, tako da jih lahko pozabite za zdaj in se osredotočiti na trenutnem opravilu na roki. Če poskusite, da je vse v glavi, boste na koncu večopravilnost in, kot vemo, da le ne deluje.

10. Nenehno ponovno oceniti, kaj počnete

Morate se zavedati, če posamezna naloga traja veliko dlje, kot bi moralo, in, če je to, lahko potem morali odločiti, ali je treba to nalogo prednost pred vsemi drugimi tiste na prav. Če ena naloga Izgleda da bo trajalo ves dan, boste morda morali prednostnemu svojo delovno obremenitev ali prenesejo nekatere naloge, tako da boste morali biti prilagodljivi z vašo dnevno seznamu opravil včasih.

Kako povečati produktivnost? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...