10 nasvetov za produktivnost za tiste, ki imajo radi odlašanje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 nasvetov za produktivnost za tiste, ki imajo radi odlašanje

10 nasvetov za produktivnost za tiste, ki imajo radi odlašanje

To je smešno; čeprav vemo, da smo rok grozila, bomo odsotni mindedly delati stvari, ki jih res ni treba narediti in katere zapravljati časa. Namesto dela na nalogo pri roki, smo se namesto tega odločili, da preleti socialnih medijev, nalaganje fotografij, gledajo smešne posnetke na YouTube, bere revijo ali gledati televizijo. Vemo, da je treba delati, vendar smo ga pomiri in se odloči, da ne bo naredil ničesar.

Kot da bo delo samo skrbeti zase!

Vsi so zavlačevali. Za nekatere, odlašanje je tudi način življenja. To je pojav, ki ga ne more uiti. Ne glede na to, koliko misliš, da boš dobil nekaj dela naslednji dan, boste vedno končali dan, vedoč, da res ni dobil veliko storiti na vseh. Čeprav ne bomo pogledati, kaj povzroča lenarjenja off in ob stvari enostavno v tem članku, bomo poskušali zagotoviti rešitev, če iščete up svojo igro in se narediti stvari. Oglejmo si na 10 nasvetov produktivnosti za tiste, ki samo radi, da neskončno odlašajo v noč.

load...

Bring Your rokov Forward

Ena od glavnih stvari, ki povzroča odlašanje je rok, ki je v daljni prihodnosti. Ko veš, da imaš dovolj časa za dokončanje nekaj, vas bo ves ta čas. Namesto dela na naloge, korak za korakom, boste čakati do zadnjega trenutka, ker veš, da imaš dovolj časa.

Malo trik, kako ustaviti odlašanje je, da osebno bi si rok naprej. Če nekdo daje 2 tedna, da narediš nekaj, daj si na teden. In če si ti, ki postavlja svoje roke, se malo zlobnejša z njimi. Dajte si kratkih rokov; boste presenečeni, koliko se lahko storili.

Uvedba novega delovnega okolja

Pogosto je naše delovno okolje, ki povzroča nam odlašajo. Oglejte si vašo delovno postajo; kako izgleda? Ali obstajajo veliko motenj v bližini? Ali je preveč udobno in snuggly? Morda je preveč vljudno in neosebna?

load...

Odličen način za izboljšanje vaše delovno okolje je za prečenje inspirativno kotacije in plakate na vaši steni. Morate stvari, ki se spominjajo, da je treba tudi storiti. Morate motivacijskih elementov, za razliko od predmetov, ki vas bodo odvrnile le.

Odpraviti Vaš Pit-postanke

Včasih smo odlašali, ker oni smo obdani z odlašanjem pit-postaj. To so stvari, ki nas lahko enostavno motijo ​​in traja do časa. Na primer, lahko tvoj bo Facebook ali vaš mobilni telefon.

Ko določite svoje odlašanje pit-ustavi, je čas, da jih odpravi. Če Facebook je ena od vaših glavnih pit-postanki, morate začasno onemogočiti svoj profil. Če je vaš mobilni telefon, ga izklopite in ga zaklene v sobo, mu iz rok v roke.

Use Your Online čas Več preudarno

To je vse tako enostavno, da pop na zabaven video YouTube ali pecelj Facebook profil nekoga za nekaj ur. Pomaga, da se naš um off stvari, in pogosto se nam daje hihitanje. Boljše kot karkoli drugega, saj pomaga, da mine čas.

Kaj pa bolj produktivno uporabo vaše spletne čas? Namesto, da bi gledal smešno YouTube video, zakaj ne gledam inspirativno YouTube video, kot je TED Talk? Namesto zalezovanje Facebook vašega prijatelja za čenče, zakaj ne bi prebral nekaj navdihujoče ponudbe za malo znanja in motivacije? Poteka časa, vendar bo tudi vam Pritisni dejansko dobili nekaj storiti.

Get Odgovornost Buddy

Kar sami odgovorni za nekaj, kar je v redu, vendar pa ne deluje vedno. Namesto tega bi morali seznaniti z kolega, ki želi tudi izboljšati svojo produktivnost. Ta prijatelj je lahko vaša odgovornost kolega - in boste njihov.

Lahko zastavljene cilje skupaj; kadar se lenarjenja eden od vas, drugi pa lahko opomnim, da morate priti nazaj v igro. Konec koncev, ste v tem skupaj, in če eden od vas se vleče svojo težo, ste tako trpijo.

Pokličite Vaš prijatelj

Torej je veliko časa zapravili na Facebook klepet / sporočil niti.

Da ne omenjam stenske pripombe.

Ko prideš v pogovoru na Facebooku, lahko gre v neskončnost.

Eden izmed najlažjih načinov za premagovanje tega je, da pokličete svoje prijatelje za klepet. Ko si dal telefon dol, se je pogovor končal in se lahko vrnejo na svoje delo.

Vstati zgodaj

Eden od glavnih sovražnikov do produktivnosti je vstajanje iz postelje prepozno. Lenarjenju okrog pod rjuhe za "pet minut" je znak slab odnos. Preden se zaveš, da je 11:00, in imaš nič naredil.

Ko prideš do super zgodaj, boste dejansko počutili tako velik, da si ne more pomagati, ampak dobili nekaj opravljeno delo. Poleg tega vemo, da si, preden se vsi ostali zelo navdihujoče; medtem ko vsi ostali še vedno dremež, da ste dosegli stvari. Ti si pred igro.

Prijetna Do čas

Ste že kdaj prišli do konca dneva in vprašal, "JUST Kje je ves čas GO ?! Imam storjeno nič !! "? vse, kar imamo. Biti zmeden s časom, je znak, da niste Čas je prijatelj.

Predlagamo, da boste spoznali, ko malo bolje. Ugotovite, kako dolgo vas popelje za dosego ciljev, in koliko časa ste porabili za nepomembne stvari. Ugotovite, kje je vaš čas gre pomeni, da bodo sposobni upravljati svoj čas veliko bolje.

Reward Yourself

Težke naloge so pogosto tisti, ki smo samo ne more soočiti z začetkom. Mi jih odloži za toliko časa, kolikor je to mogoče. Če je težka opravila, ki so vaš sovražnik, bi morali razviti sistem nagrajevanja. Po trdo delajo za 30 minut, da si mini nagrado. To je lahko karkoli, kot je kos pogače, kratek sprehod ali kavo.

Uporaba Vaš Jutro preudarno

Če vstati zgodaj, lahko uporabite zjutraj načrtovati preostanek dneva. Eden od glavnih razlogov, da smo odlašali, ker nimamo urnik; mi sploh ne vem, kaj bomo storili skozi ves dan. Vemo, da moramo stvari za početi, ampak smo jim ni prednost in prevzeti moremo pobegniti s tem malo tukaj in malo tam.

Kako ustaviti odlašati? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...