10 neverjetnih nasvetov o tem, kako narediti življenje veliko srečnejše in preprostejše | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 neverjetnih nasvetov o tem, kako narediti življenje veliko srečnejše in preprostejše

10 neverjetnih nasvetov o tem, kako narediti življenje veliko srečnejše in preprostejše

Kako srečni bi rekli, da ste? Res in resnično?

Nekaj ​​let nazaj, sem mislil, da sem srečna. Za vse outsider videti, sem imel skoraj vse, kar ženska lahko morda želijo in potrebujejo, da bi bili srečni.

Toda kljub vsem tem, sem imel trenutek eno megleno jutro, ko sem obrisal kondenzacijo iz okna avtobusa, pokukal ven in se vprašal, zakaj nisem srečni. "Kaj želim od življenja?« Sem se moral sam vprašati. Kaj hočem? Kaj sem manjka? Kaj me je ustavil pred srečen?

load...

Za naslednjih nekaj dni, sem naredil to moj cilj razklati srečo, in kako lahko še več od tega. Odkril sem eno stvar, še posebej pa: biti srečnejši, moraš živeti preprostejše življenje. Tukaj je nekaj nasvetov o tem, kako narediti življenje srečnejši...

Let The Sun Go Down On Anger

Ljudje pravijo, da je jeza energija, in da je katarzičen. Rekli so nam, da je to dobra ideja, da duška, ko smo jezni, in da ne smemo pustiti stvari steklenico v notranjosti nas.

Toda, ali je to, da nas veseli? Zagotovo ne!

Sem ugotovila, da je bolje, če nekatere stvari gredo, še posebej manjših stvari. Če bomo seethed in divjala na vsako posamezno draženja, da smo še vedno obupno grenko in nesrečen. Namesto tega se naučijo odpuščati in čim prej pozabiti.

load...

Fake It Do You Can Feel It

To je še en neverjeten skrivnost o tem, kako narediti življenje srečnejši. Ko sem bil na osebno prizadevanje, da bi srečnejši, Posvetoval sem moj prijatelj, ki je vedno zdelo, da se smehlja. "Kaj je tvoja skrivnost?« Sem vprašal.

Povedala mi je, da je polovica časa ji je ponaredkov. Sčasoma, ona počuti.

Bil sem presenečen. Je bilo res mogoče umetno narediti sami počutijo srečnejši, dokler ne bomo resnično počutili srečnejše? Veš da!

Poskušal sem - in je delal. Zdaj, ko se počutim malo, sem namenoma deluje srečen. Ni dolgo, ko sem dejansko začeli čutiti veliko srečnejši.

Popraviti svojo prehrano

Če vaša prehrana je bogata s hitro hrano an sladke dobrote, bi se lahko številka ena razlog, da se počutite zdaj navzdol in navzven. Dodajanje več mikrohranil iz sadja in zelenjave bo imel čistilni učinek tako na tvoji glavi in ​​telesu.

Izogibanje Zdravljenje Blues z darilom

Kos slab nasvet sem dobil, ko sem poskušal ugotoviti, kako narediti življenje srečnejši je bil, ko mi je dobro, kar pomeni, prijatelj je povedal, da vedno zdravljenje sebe, ko imam slab čas za to.

"Vedno sem šel po nakupih, ali pa grem na večer," mi je povedala. "Včasih sem stvari moj obraz s čokolado."

Vzel sem ta nasvet na krovu in se potrudil. Kot nekdo, ki se le redko zdravi, sem bil prepričan, da bo delovalo.

To ni. Hitro sem se naučil, da so bile te obravnava le začasna rešitev, in da sem se počutila še slabše, ko sem končal z njimi!

Če imate občutek, modra, izogibati se zdravljenje z začasnimi hitrih rešitev. Lahko samo da se počutiš krivega kasneje.

Sleep Več

Študije so nam že pokazali, da, ko spimo, naše telo se popravi in ​​si opomore od bolezni, rane, odrgnine in tako naprej. Ampak to tudi izkaže, da je spanje nam pomaga biti srečnejši.

Po Nutureshock:

Negativne spodbude se obdela amigdala; pozitivne ali nevtralne spomini dobi obdeluje hipokampusu. Pomanjkanje spanja zadetkov hipokampus težje kot amigdala. Posledica tega je, da primanjkuje spanca ljudje ne spomni lepih spominov, še opozarjajo, mračne spomine čisto v redu.

V enem poskusu, ki ga Walker,-spanja odvzeta študenti skušali zapomniti seznam besed. Lahko se spomnite 81% besed, z negativno konotacijo, kot je "rak". Toda, da bi lahko spomnim le 31% besed s pozitivno ali nevtralno konotacijo, kot je "sonce" ali "košarico".

Stop Čaka Best

Ali ste tip osebe, ki pravi, da "nikoli ne usede za drugi najboljši"? Če je tako, boste morda želeli razmisliti to mantro.

V mojem prizadevanju, da bi našli srečo, sem ugotovil, da sem perfekcionist, ki ne bi bila rešitev za vse kaj drugega kot najboljše. Kot se je izkazalo, je bilo to kar moj nesrečen.

Sem, ker srečal ljudi, ki so enaki. Imam prijatelja, ki ne bi bil datum vsakega moškega, ki ni izpolnjevala določene velike standarde. Kot taka je bila klavrno enoten za dolgo časa.

Če ste tip osebe, ki ne bo ukrepala, dokler se izpolnjeni vsi vaši kriteriji, boste morda ugotovili, da nikoli ne ukrepajo. In to je lahko kar si nesrečen. Namesto tega, da je dobra ideja, da postane MaxiMiserja, ki je oseba, ki omogoča najboljšo možno odločitev v tistem času.

Približati delo

Delam od doma, tako da je ta mali namig je bil tisti, ki sem si sam ne uporablja. Toda to je odličen način za poenostavitev svoje življenje in povečanje svojo srečo.

V bistvu, dolge commutes za nazaj z dela lahko resnično nas možganov, in nam lahko vplivajo zelo. Iz tega razloga, zakaj ne bi vaše življenje malo lažje, ki ga približuje delo? Če je mogoče, seveda!

Stop godrnjav

Še en dober namig o tem, kako narediti življenje srečnejši je ustaviti godrnjav. Ženske so predstavljena kot trajnice naggers v televizijske pogovorne in filmov. Vendar je stereotip drži? Večinoma pa je!

Bil sem nagger. Včasih sem slediti moža okoli hiše, mu povedal, da se to in to naredil. To me je nosil, in ja, je bilo kar me nesrečna.

Vedno sem Predpostavlja se, da če bom nehal godrnjav, da ne bi naredil ničesar. Kot se je izkazalo, je bilo ravno nasprotno. Brezplačna od mene zahteva, da je to in to naredil, je dejansko dobil na delo!

Bil sem tudi bolj zadovoljen, ker mi ni bilo več sitnosti. To je win-win situacijo.

Bodite prijazni do ljudi

"Praksa prijaznost vsak dan in boste spoznali, da ste že v nebesih."

     - Jack Kerouac 

Morda si mislite, da zveni kontraproduktivno, da bi nekoga drugega zato, da bi si pomagali ven - ampak res deluje.

Narediti stvari za druge povečuje svojo duševno počutje. Pomoč ljudem ni težko narediti, in obstaja veliko stvari, ki jih lahko naredite za ljudi.

Bodite hvaležni za kaj že imate

Mnogi od nas preživijo toliko časa želijo smo imeli stvari, drugi imajo. Ampak to je zdaj čas, da začnete biti hvaležni za stvari, ki jih že imajo, kot so zdravje, družino in modro nebo, pod glavo.

Kako narediti življenje srečnejši? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...