10 neverjetnih nasvetov za ženske, ki želijo postati boljši kuharji | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 neverjetnih nasvetov za ženske, ki želijo postati boljši kuharji

10 neverjetnih nasvetov za ženske, ki želijo postati boljši kuharji

Pravijo, da je najboljši način, da gre ljubezen po njegovem želodcu. In čeprav ne želim, da se usede v vlogi gospodinje, ki kuha in očisti vsako minuto vsak dan, sem si vedno želel, da postane neke vrste domače boginje, ki lahko zadovolji moje človeka apetit kot nihče drug.

Pred enim letom, sem bil dobesedno najhujša svetovna kuharica. Povabil sem datume zaokrožiti v moje stanovanje na obljubo, ki sem jih kuhamo do pojedino, in sem celo predlagal, da to, kar sem bil, da bi za njih bi bilo bolje kot karkoli restavracijo lahko ponudi.

Ne bi bilo moje narobe. Moje kuharske veščine so bile tako slabe, da je moški pobegnil iz mojega stanovanja kričati (no, skoraj) in vodi naravnost do najbližjega fast food joint, nedvomno preklinja svoje ime (in moj narastek).

load...

Bil sem dol na petah in vedel sem pregorela še eno priložnost, da stopijo v razmerju z nekom, ki ga resnično všeč. Če nisem mogel kuhati človeku krepko zdravljenje po napornem dnevu v službi, kaj se sem?

Ampak potem sem imel žarnica trenutek: Zakaj ne bom naučiti, kako postati boljši kuhar?

V naslednjih dvanajstih mesecih, sem osla svoje sposobnosti v kuhinji in postal domači boginja sem vedno želeli biti. In danes bom naučil, kako postati boljši kuhar, tudi z nekaj neverjetno, a preprostih nasvetov in trikov.

load...

Cook Pogosto

Najlažji način, da se naučijo, kako narediti ničesar v življenju je, da samo to, da je - in potem še enkrat in še enkrat.

In še enkrat!

Najboljši kuharji so tisti, ki so preživeli vse življenje mulling več receptov, potenje nad vrelo ponev in rezanje ter kocke zelenjave. Edini način, da bi dobili boljši pri kuhanju je, da toliko, kot si lahko kuhamo. Poskus, poskusiti nove stvari in ven iz svoje cone udobja. Naučiti novih tehnik vsak teden, in stati pred pečice vsaj štiri dni na teden.

Organizirajte svoje delo postaja

Nered kuhinja vodi v nered mislih -, ki vodi do grdo obroku.

Organiziranje kuhinjo, tako da je vse, kar je logično določeno, je bistvenega pomena, preden začnete kuhati. Pomembno je, da veš, kje je vse, tako da ne boste dobili pod stresom, ki bo samo negativno vpliva na vaše kuhanje.

Naj bo vaš um opozorilo in življenju, ki ga držimo vaša kuhinja pospravljena.

Naredite nekaj, kar dejansko uživajo

Izdelava kaznovanja zdrav obrok, ki vas popelje cel dan lahko pustil občutek še toliko bolj izčrpana, če ne boste dejansko zdi, da je vse to okusno. Dejstvo je, da se bo pustil tako razočaran, da si verjetno ne bodo želeli še kdaj videti pečico.

To je popolnoma napačen način za pristop kuhanje. Če ste začetnik, je pomembno, da začnete z obroki, ki jih poznate, da boste uživali. Bolj okusen obrok, bolj boste spodbujali, da znova in znova kuhamo.

Če imate radi čokoladne torte, kuhamo čokoladne torte.

Če imate radi enolončnice, kuhamo enolončnice.

Če imate radi strojar... Dobiš sliko.

Imejte shramba polne in bogate

Ali bi radi kar nekaj bolj eksperimentalno danes, vendar ne zato, ker si jih ni dobil vse prave sestavine? Škoda, včasih pa lahko nadomestite sestavino za nekaj drugega.

Razen, če nimate nadomestek niti.

Da bi zagotovili, da ste vedno eksperimentirajo in pripravljena na nove izzive, imejte shramba polna z različnimi sestavinami.

Vlagati v pravo Orodja

Spomnim se dni, ko se mi umešana jajca niso bili zelo umešana sploh. Sem bil z uporabo staro, plastično žogo mešalna metlica, da le ni storil zelo dobro delo. Ampak sem bila trmasta in zavrnil, da vlagajo v novo.

Če ne kuhamo s pravimi orodji, boste vedno borijo za izboljšanje kot kuharica. Tako kot ne moreš popraviti avto brez pravih orodij, ki jih prav tako ni mogoče kuhati brez pravih orodij, preveč.

Z uporabo pravo orodje vam bo prihranilo vraga veliko časa, in večina od njih se ni drag če sploh. Če potrebujete novo posodo za vaše omlete ali zajemalko za vaše strojar, kupite kar potrebujete.

Ne pretiravajte s tekočimi

Če želite, da bi čim več okus iz vaših jedi, kot je mogoče, da je pomembno, da jih ne uporabljate preveč tekočine. To vključuje omaka, zaloge in vodo.

Ne bojte se, zelišč in začimb

Zelišča in začimbe res imajo pooblastila, da sprejme vaše kuhanje na naslednjo stopnjo. Oni so zdravi in ​​jim okus božanski.

Ne bojte se jih dodate v svoje jedi. Vaši gostje bodo zagotovo hvala!

Tvegaj

Kuhar pogosto pozna pravil - ampak oni bojijo kršenja pravil.

In če ne kršijo pravila, ste verjetno nikoli ne bo bolje, kot ste sedaj.

Na primer, veliko kuharji premikajo meje in tvegati. Namesto da bi dodali ščepec soli, kot vi ali jaz bi, bodo dodali kanček več. Ne preveč - ampak ravno dovolj, da dodate še več okusa.

Upoštevanju pravil lahko pustite vaš kuhanje malo vljudno. Uporabite svojo domišljijo in razmišljati zunaj polja.

Cook za drugi

Ko kuhamo samo sebe, si seveda želeli hrana za okus super (sicer, kaj je smisel?). Težava je v tem, da je kuhanje sami pomeni, da ste v resnici ne odgovarjajo nikomur, in to pomeni, da ste pogosto ni tako prisiljeni za potiskanje vzeti kuhanje na najvišji ravni.

Kuhanje za druge res potisne sami narediti bolje. Ti so prisiljeni delati težje in narediti več, tako da je vsak zadovoljen s svojim ustvarjanjem. Lahko kuhamo svoj dan (morda ni tako dobra ideja, če ste na ravni sem bil lani), vašo družino ali prijatelje.

Use Your Hands

Tvoje roke naj bi bilo neprecenljivo orodje, ko gre za kuhanje, še toliko začetnike izogibali njihovo uporabo.

Kot tudi z rokami, da se pomešajo sestavine skupaj v sklede, jih lahko uporabite tudi za test, ko so storili jedi. Na primer, meso mehka, ko redki in podjetje, kadar dobro opravljeno.

Bolj se dotaknete hrano, bolj boste lahko zazna, kdaj je nekaj pripravljen, da bo super.

load...