10 neverjetnih popravkov za nadležne probleme ličenja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 neverjetnih popravkov za nadležne probleme ličenja

10 neverjetnih popravkov za nadležne probleme ličenja

Samo, če mislite, da ste pripravljeni, da gredo ven, si daste končno prah prahu, in ste ugotovili, da imate šminko na zobe ali nekaj lis za senčilo v licih. To sta le dva od zelo nadležnih težav ličila, ki lahko vozi si nor. To so stvari, ki niso velike težave, in jih je mogoče določiti, vendar se vedno zdi, da se zgodi ravno ob nepravem času. Tako, da vam pomaga izogniti nekatere od teh ličila draženje, tukaj je deset presenetljivo preprostih trikov, ki jih lahko uporabite, da bi dobili okrog teh nadležnih težav ličila.

1. Zaustavite senčilo za veke iz mečkanje

Vse, kar morate storiti, da ustavite senčilo za veke iz mečkanje je uporaba neke vrste bazo, preden uporabite senčilo za veke. Lahko uporabite premaz za oči, ki je bil narejen posebej za to delo, ali pa lahko uporabite podlago ali korektor. Če imate nobena od teh pri roki, poskusite z uporabo gel eyeliner iste barve kot vaš senčilo za oči kot osnovo.

2. Stop dobili šminke na zobe

Če pogledamo v ogledalo in ugotovila, da ste šminka na zobe, je zelo pogost problem, ki ima enostavno rešitev. Ko ste končali z uporabo svojo šminko, pop svoj kazalec v usta in zaviti svoje ustnice okoli njega. Ko izvlečete prst, bo presežek šminka odlepi na prst.

load...

3. Znamka ličila ščetke trajajo dlje

Če se vam zdi, da je treba nenehno nakup novih ličila ščetke, potem je lahko samo, da jih morate očistiti pogosteje. Ličila ščetke je treba oprati, vsaj enkrat na mesec, ali pa boste dobili kopičenje izdelka v njih, ki bi lahko poškodovali ščetine. Še pomembneje je, lahko bakterije razmnožujejo v neumitimi ličila ščetke.

4. Uporabite lepilni trak odstraniti lise senčilo

Če ste opazili, da so nekateri madeži iz senčilo padla na licih, ne moreš jih obrišite, saj boste bris svoje temelje. Najlažji način za njihovo odstranitev je, da jih nežno dvignite z majhnim kosom lepilni trak.

5. Kako uporabljati bronzer, ki je videti naravna?

Bronzer lahko ogledate super, ko se uporablja tudi, če dobiš narobe, boste videti bolj kot opekline od sonca oranžno kot pa Bronzan lepoto. Da bi bronzer naraven videz, ga uporablja zelo zmerno, in veljajo za samo območjih obrazu, da bi sonce dotikajo naravno. Potrebujete le majhno količino bronzer za dosego tega soncu poljubila videz.

load...

6. Kako se prepričajte, da vse svoje ličila odlepi?

Če imate težave z odstranjevanjem vse svoje make-up ponoči, potem verjetno samo morali spremeniti svoje čistilo. Poskusite z uporabo čistil na osnovi olja, ki jih učinkoviteje razgradijo ličila in, če imate še vedno težave, bo vaš make-up off enostavno, poskusite odstraniti še zadnje ostanke svojega ličila z žogo vate, namočeno v tonerja.

7. Stop šminka Perje

Šminka lahko naredite neverjetne stvari, kot so, polepšajo celoten obraz, in se boste počutili bolj samozavestni, vendar ne izgleda tako velik, ko je krvavitev na kožo ali perje. Odgovor je enak kot je bil za zgibanje senčilo za veke; morate najprej uporabiti bazo. Uporabite premaz za ustnice, preden uporabite šminko, in da bo vaš šminko točno tam, kjer si ga želite, in to bo trajalo veliko dlje preveč.

8. Kako narediti obrvi naraven videz?

Ko izpolnite redkih predelih vaših obrvi s svinčnikom, je cilj, da jih videti v celoti, vendar naravno. Če se vam zdi, da ste vedno pretiravanje vaše obrvi in ​​so videti preveč izrazita, poskusite z zelo hitrih, kratkih udarcev s svinčnikom, ki se gibljejo v isti smeri, kot so lasje rastejo. Vaši očrtana v območjih bo potem videti enako kot naravne dlake.

9. Znamka oblikovne videti bolj naravno

Oblikovne lahko velike razlike na obrazu. To lahko tanek nos, skriti podbradka in uravnotežiti svoje funkcije. Napaka, da je veliko ljudi, da s konture, čeprav je, da so linije med označevalnik in oblikovne senci preveč očitna. Da bi bilo videti bolj naravno, je odgovor, da preživijo več časa mešanje temne in svetle odtenke, tako da ne boste dobili nobene vidne linije.

10. Stop temelj videti cakey

Fundacija je treba videti svetlobo in brezhibno, tako da tukaj je velik namig, da bo ustavil svoje temelje videti težka in cakey. Ko uporabite svoj temelj, začnite na sredini obraza in postopno delo, svojo pot na prosto. Začnite z uporabo odklon plasti in nato dodamo več, če boste morali. Vedno je lažje dodati malo več, kot je za vzlet preveč.

load...