10 neverjetnih prednosti, ki jih jemljejo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 neverjetnih prednosti, ki jih jemljejo

10 neverjetnih prednosti, ki jih jemljejo

Kot otrok, pri čemer dremež je dobesedno zadnja stvar, ki jo je želel storiti. Bili smo drobne kroglice energije, ki ne želijo, da ustavi počne stvari, dokler ni bil čas za spanje. Ampak kot boš starejši, želja, da bi na hitro mačka nap popoldne ali zgodaj zvečer je močna.

Vendar pa bi res to naredil?

Odrasli dobili slab rep za sprejemanje spal. Redno bi spal, ampak imam prijatelje, ki ne more razumeti. Mislijo, da me leni, ali pa, da moram obiskati zdravnika o moji "utrujenost problem."

load...

Toda, ko si mi povedal, da nekateri od naših najbolj produktivnih genijev je spal, so se hitro cev navzdol. Leonardo, na primer, je bil napper, kot so Albert Einstein in Thomas Edison. Dremal, ne pomeni, da ste leni - to dejansko pomeni, da si pameten.

Tukaj je 10 neverjetno koristi ob dremež:

Ob dremeži lahko Boost Your budnost

Naši energije pogosto bitja potopite v popoldanskih urah, in je lahko zelo neprijetno, ko se to zgodi. Si Še vedno imam nekaj ur ostalo brez dela, vendar lahko občutite sami raste zaspani in izgublja ostrino.

load...

To se zgodi, da mnogi od nas, vendar obstaja enostavna rešitev - hitro mačka nap.

Po The National Sleep Foundation, lahko kratek dvajset minut nap pospešil zmogljivosti in pozornost, ne da bi to grozno Pijan občutek, da prihaja iz daljšega spanca ali spanja.

Ob dremeži lahko boljši spomin in sposobnost za učenje

Nobenega dvoma ni o tem - naps lahko izboljšajo svoj delovni spomin. Vaš delovni spomin je vključevala dan za dnem na zapletene naloge, ki zahtevajo posebno pozornost in se osredotočajo na eno stvar, medtem ko poskuša shraniti cel kup drugih stvari v spominu. To ni enostavno - in to ti mora pomagati ven.

To lahko storite s dremal. To je med spanjem, ko naši spomini privijte skupaj, in dremal takoj po tem, ko sem se naučil nekaj bo povečala možnosti za vas spomnimo, da novo znanje.

Ob dremeži mogoče preprečiti izgorelost

Ali ste nenehno na poti? Če ste, boste morda našli sami gori ven. Dejansko, izvršni izgorelosti je več kot samo modna muha - to je zelo realna stvar, ki lahko povzroči stres, frustracije in celo depresije.

Nihče ne more delati 50 + ur na teden, ne da bi pri tem svoj davek na njihovo zdravje in produktivnost. Na teh dolgih 12 + ur dni, je pomembno, da si vzamete odmor v obliki nap, da napolni baterije.

Ob dremež vam nov začetek in blaži stres. Vaš kognitivno delovanje gre gor, in se lahko izognete izčrpanost.

Ob dremeži lahko izboljša vaše zdravje

Brez dovolj spanja, bo vaše telo proizvaja preveč kortizola, stresni hormon, ki se ukvarja z našim poletom ali boj odzive. Preveč kortizola je slaba stvar, saj krepi trebušne maščobe in nestrpnosti glukoze, hkrati pa slabi naš imunski sistem. Prav tako ogroža naš spomin, in upočasni našo sposobnost za učenje.

Protistrup za kortizol je rastni hormon, ki ga spustite, ko spiš. Ta hormon krepi imunski sistem, zmanjšuje stres in tesnobo, ter povečuje popravilo mišic.

Ob dremeži lahko Povečujejo svoje čutne percepcije

Glede na knjigo zadremal, spremenijo svoje življenje z dr Sara C. Mednick, lahko dremal povečujejo svojo čutno dojemanje, obnavljanju občutljivost sluha, vida in Rase.

Toda dremal sprošča tudi svoj um tako, da krepi ustvarjalne in omogoča povsem nove združenja za razvoj v njem.

In ko gre za vzpostavitev nove povezave, nappers imajo to prednost, da folk, ki ne želi sprejeti popoldanski dremež.

Ob dremeži lahko izboljšate svoje volje

Kako težko je ostati močne volje, ko ste utrujeni? Zelo težko. NNR vam pomaga preusmeriti in sprejemanje boljših odločitev, ki vam ustrezajo.

Ob dremeži lahko zmanjša tveganje za nastanek bolezni srca

Primerov bolezni srca, so v porastu po vsem svetu, še posebej v ZDA, kjer se je vodilni vzrok smrti. In stvar z bolezni srca je, da so preventivni ukrepi, ki jih lahko sprejme, da zmanjša svojo tveganje jo razvija.

In dremal je, ki jih je najlažje in najbolj priročen način za zmanjšanje naše tveganje.

Ljudje, ki se odločajo za opoldansko nap okoli 3-krat na teden zmanjša tveganje za razvoj bolezni srca za okoli 40%. Delovni ljudje lahko zmanjša tveganje za do 64%!

Glede na raziskave, ki jih izvajajo na Harvard School of Public Health v Bostonu, "spi lahko izkaže, da je pomembno orožje v boju proti koronarno umrljivost."

Ob dremeži lahko pomiri živce

S tako veliko dogaja v naših življenjih v letu 2017, to je čudno, da mnogi od nas ima Pohaban živce. Delovni več ur in uravnoteženje naših Grozničav socialno življenje z določeno Grozničav delovnih življenju povzroča veliko ljudi, ki trpijo zaradi izgorelosti in stresa, kar lahko povzroči snappiness, tesnobo in celo strah.

Dremal je odličen način za vas umirja. Ko se počutite sami dobili napeto čez dan, vzemite odmor z lahkim nap.

Ob dremeži Can Make You bolj produktivni

Ena stvar, mnogi od nas borijo s je produktivnost. Biti bolj produktivni, je cilj, da bomo vsi želeli izpolniti, vendar s tako veliko motenj dogaja, je težko doseči ta cilj.

In to postaja vedno težje, ko smo začeli utrujeni.

Upravljanje z energijo, je zelo pomembno, če ste dobili povsod v življenju. In dremal je fantastičen način počne prav to. Študije so pokazale, da delavci upočasni kot dan gre naprej. Samo pomislite nase in kako vaš produktivnost wanes skozi popoldne.

Hitro dvajset minut nap je vse, kar je potrebno za povečanje zmogljivosti in boste dobili nazaj v coni.

Ob dremeži lahko prihranite denar

Lahko dremal prihranite denar? Stavim, da lahko.

Pomislite na to takole: Mnogi od nas rečemo, da preprosto ne more priti skozi dan, ne da bi nekaj skodelic kave. Toda koliko je to kava vas to stane na dolgi rok? Za cenejši način za povečanje vaše energije ravni, spi tu in tam naredi veliko smisla.

Ali veste, druge ugodnosti ob spal?

load...