10 neverjetno napotki za ličenje za modre oči | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 neverjetno napotki za ličenje za modre oči

10 neverjetno napotki za ličenje za modre oči

Izbira prave barve za kompliment svoje modre oči, ni tako enostavno, kot ljudje mislijo. Brilliant modre oči so lepe, pa se o tem ni dvoma, vendar napačne barve lahko vaš krasen modre oči poglej izprane, ker bodo prave da sijaj vaših oči sije, in so ljudje, ustavljanje v svoje skladbe, da sprejme poglej. Če ste iskali, da bi svoje otroške blues pop, potem tukaj je nekaj barv in nasvetov za vas, da eksperimentirate z:

1. Naj se maskara preprosta

Ohranjanje maskara preprosti, ponavadi odloči za osnovno črno, je naš prvi make-up nasvet za modre oči, bo to obdržati pozornost na lepe barve vaših oči. Z modrimi očmi, glavno vodilo je barva senčilo in podlogo. Če želite nekaj drugačnega od črno maskaro, potem najbolje je, da poskusite z temno modro senčilo, maskara ali eyeliner za drznejši videz.

2. Izbira eyeliner

Kako narediti ličila za modre oči? Preprosto pravilo, da se spomnimo z eyeliner in modre oči je temnejši, svetlejši bo pojavila senca podlogo oči. Lahko eksperimentirate s številnimi barvami: blues, siva, rjava, zeleni ali črni barvi, ampak držijo temnejšimi odtenki, če želite, da vaše čudovite modre oči, da zasije.

load...

3. Toplo rjava in koralni tone senčilo

Kaj je najboljša barva senčilo za modre oči? Tople barve bo ven vsak odtenek modre oči in toplo rjave barve, koralni in oranžni toni so odličen primer tega. Če sledite barvno teorijo, potem barve nasproti svojo barvo oči, na barvnem kolesu, bo izvabil najboljše v tvojih očeh, zato toplo rjava in bronzy barve, korale in oranžni odtenki deluje tako dobro z modro.

4. Baker odtenki senčil

Drug ličila namig za modre oči, je odličen primer, kako tople barve lahko izboljša modrino vaših oči, poskusite uporabiti bakrene senčilo tone. Kovinsko mešanica oranžne in rjave barve naredi lep kontrast piercing modre oči, in da je norec dokaz način, da vaše oči izstopajo.

load...

5. Gold tone senčilo

Za bolj dramatičen način, da bi svoje modre oči pop poskusite Svetleč zlato senčilo za veke za spremembo. Zlato in modro so le ustvarjena drug za drugega, in jih dajo na nasprotje, ki je prepričan, da pripravi nekaj občudujočih pogledov na vaše čudovite modre oči.

6. Izogibajte se uporabi enako modre kot vaše oči

Vedno bi se morali izogibati uporabi isto senco ali podoben odtenek modre za senčilo ali podlogo, kot vaše oči. Če boste to storili, boste lahko vaše oči videti bleda in vodena. Kaj ste res iskali je kontrast v barvah, da se osredotoči pozornost na svoje lepe modre oči.

7. Spoznajte svoj odtenek modre

Obstaja veliko različnih odtenkov modre, iz globoko in temno do svetlo modre, in tvoje oči lahko vsebuje namige drugih barv preveč. Moraš razmišljati o teh odtenkih in barvah, ko se odločajo o odtenkih oči ličila, ki bo dopolnila svoj odtenek in spreminjanje modre, tako da ne samo domnevati, da modra pomeni modra.

8. Sparkly in kovinsko senčilo

Izberite senco oči s sijajem in sijaj, in da bo videti fantastično z modrimi očmi. Srebro, baker, zlato ali druge kovinske barve, dodamo malo iskrico za oči, pa naj gre za večer ali dan v pisarni, bo popestrite svoj videz in bi iz krasen modro v tvojih očeh.

9. Preizkusite dimljen oči pogled

Ena od največjih ličila nasvetov za modre oči je - poskusite krasen smokey oči videz. Odlično za zvečer, dimljen oči pogled izgleda absolutno fantastično z modrimi očmi. Temno modra maskara združili in meša z zabrisan ogljem eyeliner vam bo lepo in dramatičen videz za vaš večerni izhod.

10. Winged ali mačka oči eyeliner

Ličila nasveti za modrimi očmi ne more biti popoln brez omembe krilati eyeliner. Cat oči eyeliner izgleda absolutno super z modrimi očmi. Krilati eyeliner videti krajih ves poudarek na modrino vaših oči in si lahko veliko izbiro odtenkov za eksperimentiranje s, ko gre za to osupljivo videz. Lahko poskusite črna, turkizna ali vijolično in, če želite, da gre za bolj subtilen, nekoliko krilatega videz, bo delo tudi za dnevno nošenje kot dobro.

Kako narediti ličila za modre oči? Ali veste, nekatere druge nasvete ličila za modre oči? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...