10 novih nasvetov za ličenje, o katerih vam nihče ni povedal | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 novih nasvetov za ličenje, o katerih vam nihče ni povedal

10 novih nasvetov za ličenje, o katerih vam nihče ni povedal

Morda si mislite, da vem vse, kar je, da veš, o ličila, ampak ljudje so vedno prihaja do novih idej, ki omogočajo lažje ličila za uporabo, ali iznajdljiv nove načine, da bi vaša ličila videti še bolj brezhibno in čudovito. Torej, če želite nekaj več ličila trikov in nasvetov, berite naprej, saj smo dobili nekaj veliko novih ličila nasvetov, da nihče ni mislil, da ti povem o tem.

1. Ne črpa maskara

Črpanje maskara je nekaj, kar vidite veliko ljudi počne, ampak potiska palico v in iz cevi se bo dal zračne mehurčke v maskaro in da bo na koncu, da bo šel clumpy. Če želite maskara enostavnejša za uporabo, ga razvaljamo med dlanmi za nekaj minut ali ga dal v skodelico tople vode. To bo tanek maskara in da bo bolj tekoče, ne da bi morebitne zračne mehurčke v njej.

2. Naj bo razlila maskara suha

Ko prideš maskara na koži, ki ga nesreče, najboljša stvar je, da pustite, da se posuši, preden boste poskušali odstraniti. Če ga pustimo stati nekaj minut, bo prišel off veliko lažje in vam verjetno ne bo niti dotakniti svoje temelje ali korektor.

load...

3. Shimmer kotu vaše oči

Če so vaše oči videti nekoliko utrujen, bo malo sijajem v kotih, da si ogledate še buden. Morate le malo pridih sijajem na notranjih kotih vaše oči in vam bo dala neverjetno, mladosten videz in da boste videti veliko manj utrujeni.

4. Ne drgnite korektor v Half Moon obliki

Ko se prijavljate korektor pod vašimi očmi, ste morda mislili, da bi bilo drgnjenje obliko pol luna je najbolj učinkovit način za prikriti temne kolobarje, ampak da bo samo da korektor preveč opazen. Da bi dobili korektor, da opravi svoje delo in umestitev v preostalem delu kože, je bolje uporabiti kapi navzdol s prsti ustvariti obrnjeno obliko trikotnika pod vašimi očmi.

5. Naučite se tightline

Tightlining je tehnika, ki ličila umetniki uporabili, da bi več opredelitev za oči in da trepalnice videti debelejše. Vse gre se oblog zgornje veke ob vodno gladino, in ne nad njo. To je malce zamudnega storiti, in to traja nekaj prakse, da popoln, vendar so rezultati lahko omamljanje in to ne izgleda kot da imaš preveč ličila na.

load...

6. Poišči in pogled navzdol za debelejše trepalnice

Tukaj je preprost nasvet, ki vam bo pomagal, da večina vaših trepalnic. Ko pride maskara pogledati, kot tudi navzdol, ko jo uporabljajo in se prepričajte, da daš obeh straneh trepalnice dober premaz. Če pogledamo gor in dol bo pomagalo zagotoviti, da ste v celoti pokrila obe strani vaših trepalnic in da bo jim videti veliko debelejši.

7. Tweeze ko ste showered

Tweezing svoje obrvi takoj prideš izpod tuša bo veliko manj oko zalivanje in vas ne bo pustil z rdečimi oznakami. Ko tuš, topla voda in para zmehča kožo in odprli foliklov, tako da so dlake pridejo ven veliko lažje.

8. Mešanica odtenki šminke

Poskusite z nekoliko temnejši odtenek šminke na vaše spodnje ustnice; da bo vaše ustnice videti veliko popolnejše. Druga možnost je, če ne želite, da to, da in želite nekaj malo bolj subtilno, lahko poskusite samo uporabo temnejšega odtenka v središče svoje spodnje ustnice, ki bo imela podoben učinek.

9. Ne preizkusiti temelj, na hrbtni strani roke

Ko testiranje temelj, da vidim, če je pravi odtenek, testiranje na hrbtni strani pa je verjetno, da vam napačen rezultat, saj je koža na zadnji strani pa je malo verjetno, da bo isti odtenek kot na kožo tvoj obraz. Za odlično tekmo, test temelj, na vašem jawline. Če pa izgine, ko ga vtrite, imaš pravega odtenka.

10. Uporaba selotejp, da bi dobili popoln mačje oči

Če imate težave pri pridobivanju čiste linije na vašem mačka oči ličila, poskusite z uporabo selotejp, da vas vodi, ko uporabite črtalo za oči in senčilo za oči. Druga možnost je, lahko uporabite vizitko za isto stvar. Vsaka metoda vam bo pomagal priti ravne črte in dobili uravnotežene in celo kotov.

Katere so vaše najljubše ličila nasveti in skrivnosti?

load...