10 odličnih nasvetov o tem, kako poenostaviti vašo jutranjo rutino | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 odličnih nasvetov o tem, kako poenostaviti vašo jutranjo rutino

10 odličnih nasvetov o tem, kako poenostaviti vašo jutranjo rutino

Ali ste utrujeni od vsakega posameznega zjutraj čemer jezen hitenja priti skozi vrata? Če ste iskanju jutra bolj seva kot bi morali biti, potem bi bilo čas, da to malo premisleku in načrtovanju za lajšanje stresa. Tukaj je deset zelo preprostih nasvetov, ki lahko poenostavijo svoje jutra in celo daš nekaj časa za uživanje, da svetlo del čisto nov lep dan:

1. Stop Drjemljiv

Kako se prej ne bo rešila celotnega problema, vendar bodimo pošteni, to bo pomagalo! Če se boste držali dosegel na gumb dremeža, vsakič, ko je alarm, nato pa alarm! Daj ga stran od postelje, tako da boste morali vstati, da jo izklopite.

2. Naj dnevne svetlobe in sonca v

Takoj, ko prideš gor, pusti malo zraka in svetlobe v vašem domu. Odprite odtenke ali žaluzije in odpre okno, saj bo sonce in svež zrak vas zbudi in pomaga osredotočiti svoj um.

load...

3. Obleci pripravljen večer pred

Izberite obleko in dobili vse svoje obleke ven za naslednji dan, preden greš v posteljo. Ta preprosta sprememba vaše rutine, bo to toliko lažje priti pripravljen zjutraj.

4. Ne vklopite televizor

Če vklop televizorja, boste vedno moti. Če želite nekaj hrupa v ozadju, nato pa na radiu ali dal na glasbo. Poslušate lahko da, ne da bi zamikalo, da bi sedli za "samo pet minut".

5. Reorganizacija kopalnico

Urejeno do vaše kopalnice ali toaletno mizico bi tudi pomagalo. Vrgel ven nekatere od teh praznih steklenic in kozarcev in organizirati stvari, tako da boste vedeli, kje jih najti.

load...

6. Pred Pack kosilo noč

Ko čiščenje po večerji, da bo vaše kosilo za naslednji dan, kot tudi. To ne bo trajalo dolgo, da bo še naprej zelo dobro v hladilniku čez noč in da bo eden manj stvar zjutraj.

7. Nastavite urnik kopalnico z ostalo družino

Če živite z drugimi ljudmi, potem lahko razpored kopalnica neprecenljivo. Ni nujno, da je treba izdelati tudi prav, vendar pa se zavedajo, da vaša najstniška hči ne bo sprejela dolgo in sproščujoče namakate v kadi, šele, ko boste morali, da se pripraviš za delo, bi pomagalo.

8. Ali so ustrezne domove za vse,

Vedno dajo stvari, kot so telefon, torbo in ključe od avta v istem mestu ponoči. Na ta način ne boste imeli nobenih last minute iskanje na vaših rokah.

9. Naredite to pravilo: ni internet, preden ste pripravljeni, da gredo

Preverjanje e-pošte zjutraj lahko katastrofalne. Samo en e-poštni naslov, ki menite, da potrebuje odgovorite takoj, in nenadoma znajdete pot zaostanku. Najboljša možnost je, da se jih pusti pri miru skupaj, dokler ne prideš na delo, in potem ne bo niti skrbeti za njih in ne bo vam pozno.

10. Naredite kontrolni seznam

Če se boste držali pozablja stvari, nato pa bo seznam. Daj jo gor na ladji v bližini vaših vrat in potem si lahko hitro preverite, preden ste na pol poti na delo!

load...