10 pametnih ličink za dekleta, ki želijo spremeniti obliko obraza | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 pametnih ličink za dekleta, ki želijo spremeniti obliko obraza

10 pametnih ličink za dekleta, ki želijo spremeniti obliko obraza

Če ste kdaj pogledal v ogledalo in mislil vaš obraz videti nekoliko predolg, maščobe, ali kotni, potem ni potrebe, da začnete iskati za dober kozmetični kirurg, saj lahko oblika obraza enostavno, če si vedeli nekaj ličila trikov. Oblikovne in poudarjanje je preprosto z uporabo ličila za ustvarjanje svetlobo in senco ter z nekaj prakse, ki jih lahko uporabite tehnike konture za velik učinek. Z uporabo mat podlago, ki je dva odtenka temnejša od vaše kože ustvariti senco, in označevalnik, ki je dva odtenka svetlejši, poudariti svetlobe; lahko popolnoma preoblikujejo celotno obliko vašega obraza. Najprej, čeprav, morate razumeti, kaj je oblika obraza in kje uporabiti svetlobo in temo, da ga spremeni. Tukaj je deset obris ličila nasvetov o tem, kako se odločiti, kaj obliko obraza imate in kako ga lahko spremenite s ličila.

1. Contour ličila nasvetov v obliki srca obraz

Nihče od nas naša odlično in vsak od obrazov je edinstven, vendar je namen oblikovne je izpostaviti značilnosti asa, ki ti je všeč in da izravna svoje funkcije, tako da vaš obraz videti bolj simetrično. Če imate v obliki srca obraz, na primer, potem vaše lica bo širša od vašega lasišča in brado je precej ozek in koničast. Za uravnoteženje celotno obliko obraza, lahko CONTOUR ob strani obraza iz templjev, na sredi licih, ki bi imela za posledico zoženje zgornji del obraza. Če CONTOUR konec brado in poudarjajo na sredini, se bo brada pogledati širše in manj koničasta.

2. Contour ličila nasveti za kvadratne oblike obraza

Če imate kvadratne oblike obraza, kar bo pomenilo, da je širina obrazu skoraj so približno enako širino enako dolžino in vaše jawline in lasišča, potem lahko uporabite oblikovne ustvariti shapelier silhueto. Oblikovne svoje templje in ob straneh čela bo slim navzdol širine glavi in ​​poudarjanje središče čelu bodo ustvarili več obliko. Poudarjanje pod vašimi očmi in oblikovne svoje ličnice bo slim navzdol srednjem delu obraza in lahko daste brado več obliko, ki oblikovne vaše čeljusti linijo in poudarjanje konec brado.

load...

3. Contour nasveti ličila v obliki diamanta obraz

Diamant v obliki obraza pomeni, da imate dolg obraz, brado je poudaril in širino vašega lasišča je ožji od licih. Za nemoteno izvajajo nekoliko kotno obliko te vrste obraza, lahko označite središče čelo in brado, in pod vašimi očmi z obrnjen trikotnik. Potem, CONTOUR območje tik pod vašim obraznih kosti od ušesa do središča licih. Skupni učinek bo, da vaš obraz videti bolj zaobljeni.

4. Contour ličila nasveti za podolgovato oblikovan obraz

Podolgovato oblikovan obraz je značilno, vaš obraz pa približno dvakrat toliko časa, kot je širok in brado, čeljust in lasišča niso posebej izrazita, tako da bo oblikovne namenjena, da vaš obraz večjo obliko. Če želite to narediti, obris tik pod vašo tanka zmanjšati videz velikosti vašega čela, pod brado, da bi bilo videti, vsestranski, in ob strani obraza, od ušesa do sredine licih, in da bo slim, da območje navzdol malo. Označite z dolgo obrnjenem trikotniku pod vašimi očmi in boste imeli veliko shapelier funkcije.

5. Contour ličila nasveti za pravokotnik oblike obraza

Tvoj obraz bi lahko opisali kot pravokoten, če je precej dolg, vaša lasišča in vaše čeljusti linije so približno enake širine, in vaš čeljust je precej kvadrat. S to obliko obraza, bi lahko CONTOUR skupaj vašo tanka, da jo nižje, navzdol na strani čela, da bi bilo videti ožji, in tik pod čeljustnice, da bi bil boljši. Morda boste prav tako želeli CONTOUR pod vaše ličnice do tanko tem področju obrazu. Poudarjanje sredi brado bo videti bolj izrazit in poudarjanje pod očmi bo polepšala to področje vašega obraza.

load...

6. Contour ličila nasveti za ovalna obraz

Ovalno oblikovan obraz bi bilo verjetno bolje opisal kot upside down oblike jajc. Vaš obraz bo približno mesec in pol krat tako dolgo, kot je široka in vaše čeljusti, lasišča in brada so precej zaokrožen. Če imate to obliko obraza, oblikovne straneh čelu bo pojavil ožja in oblikovne pod vaše ličnice bo slim navzdol tem področju. Če ste, potem označite sredino čela in center za brado, da bo dala več opredelitev do teh območij. Končno, bi lahko polepšajo področje okoli oči s poudarjanjem obrvi in ​​pod očmi.

7. Contour ličila nasveti za okrogle oblike obraza

Če imate okrogel obraz, nato pa širino in dolžino vašega obraza so približno enake in svoje funkcije so zaobljeni. Cilj oblikovne s to obliko obraza bi bila podaljšana obliko obraza. Če želite to narediti, lahko konturo iz strani čela, dol sence, nato pa krivulja navzdol ob strani obraza, da bi vaš jawline, ki bo imela učinek bi vaš obraz videti ožji. Označite sredino čela, v skladu z vašimi očmi in sredi brado, da bi več svetlobe na teh področjih.

8. Naj bo vaš nos videz razredčilo

Lahko uporabite prsnega spremeniti videz posameznih značilnosti obraza preveč. Če boste želeli, da bi vaš nos pojavi tanjši, na primer, uporablja korektor ali temelj, ki je dva odtenka temnejša od tonu vaše kože na straneh vašega nosu in vrhunec ob mostu nos.

9. Naj koničastim brado videti mehkejši

Ravnatelji poudarjanje so enake za vsako funkcijo obraza. Da bi poudaril brado videti bolj zaobljen, bi si velja označevalnik na vaši čeljustnice in konture konec brado. Svetlejši področja kože na obrazu bodo videti bolj izrazita in temnejše tiste, bo izginila bolj v ozadje.

10. Contour ličila nasveti za zaokroževanje s peto čeljust

Tu je še en primer, kako lahko uporabite ličila za spremembo značilnosti obraza. Za nemoteno iz linije kvadratni čeljusti, obris vse robove čeljusti linije in obraza in okoli lasišča in poudarjajo vrhu ličnice. To bo vaš obraz veliko mehkejši in bolj zaobljen videz.

Kateri so vaši najboljši nasveti kontura ličila?

load...