10 pogostih napak pri uporabi ličila, ki jih morate izogniti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 pogostih napak pri uporabi ličila, ki jih morate izogniti

10 pogostih napak pri uporabi ličila, ki jih morate izogniti

Dobro ličila izgleda super, ampak ličila napake lahko ogledate, dobro, absolutno grozno! Ni narobe ali prav tako uporabljajo ličila, vendar obstaja nekaj pogostih napak, ki jih je zlahka mogoče izogniti. Tu so deset najpogostejših ličila uporabe napake, ki so na najbolje, da jih je treba preprečiti:

1. Ličila, ki ne ustreza svojo starost

Izbira ličila, ki ustreza vaši starosti je pomembno tako za mlade in malo starejše ženske. Imejte v mislih, najkasneje ličila trend za najstnike, ni vedno tako dobra za nekoga malo starejše. Prav tako, čeprav, najstnik ne smemo videti kot njena mama!

2. Uporaba napačne temelje

Fundacija ne sme spremeniti barvo kože, naj to dopolnjevati. Izberite podlago, ki je tako blizu, da vašo naravno barvo kože, kot je mogoče, in ne pozabite, da je vaša koža ton nekoliko spreminja, z različnimi letnih časih.

load...

3. Forgetting obrvi

Dobro urejene obrvi lahko vse razlike, tako da jih ne zanemarjajo! Naj jih tudi obrezuje in napravo, uporabite subtilen odtenek obrvi s svinčnikom, le odtenek svetlejši, od naravne barve vaših obrvi.

4. Ne mešanje v vašem ličila

To zelo verjetno bi morala biti številka ena, ker je ena od najpogostejših ličila napak, in najbolj opazna eno, ne mešanje ličila. Blush, oči v senci, markerje in temelj morajo biti vsi meša v dobro in so se izkazale močnem drug od drugega.

5. Šminka, da je pretemna

Temna šminka lahko res dodate let za vašo starost in je slabši od vseh je temno, mat šminko. Za bolj naravno, mlajši je videti videz, uporabite svetlejši odtenek sijaja ali čiste šminke.

load...

6. Način preveč bronzer

Še eden od dobrih nasvetov ličila aplikacij je, da bodite previdni z bronzer. Bronzer je treba dodati naraven videz, zdrav sijaj na koži, ne da bi bilo videti oranžno! Uporabi bronzer zmerno, ker, če nihče ne opazi, potem pa so ga ravno prav!

7. Preveč črno črtalo

Črno črtalo za oči, vso pot okoli oči, izgleda precej "preveč" in popolnoma nenaravno; je lahko tudi vaše oči videti manjši; zato uporabite temnejše eyeliner na svojem vrhu linije trepalnic in svetlobo ali golih eyeliner na notranji strani spodnje linije trepalnic in to bo odprla oči in jih videti večje.

8. Uporaba ličila na vrhu suho kožo

Piling enkrat na teden, in da se z vlažilno rutino, saj bo uporaba temelje na suho kožo, jo pokrijte ne gor, bo to bi bilo videti še slabše. Fundacija na suho kožo, ne bo mešanica v pravilno in bo videti zelo luskasta in neprivlačno.

9. Neusklajenost svoj obraz na vratu

Druga velika napaka, da je takoj opazna odhaja ostro linijo, kjer je vaša osnova konča na vaši jawline. Vedno mešanica temelj navzdol, preko jawline, na vratu, in ne pozabite, da mora biti vaš temelj očem nevidno.

10. Testiranje ličila v vaših rokah

To je zelo pogosto za ženske preizkusiti odtenki ličil na hrbtni strani svojih rokah, vendar je to napačno stvar. Koža na hrbtu na vaših rokah lahko zelo drugačne barve od kože na obrazu, tako da vedno preizkusite ličila, pri čemer je treba uporabiti, vendar vedno menijo, higieno, ko to storite.

Kako pravilno uporabljati ličila? Katere so vaše najljubše nasveti ličila aplikacije?

Ostani lepa in biti srečen!

load...