10 pravila ličila, ki jih je vredno zlomiti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 pravila ličila, ki jih je vredno zlomiti

10 pravila ličila, ki jih je vredno zlomiti

Večina pravil v življenju, ki jih moramo upoštevati, so tam za dober razlog. Pravila so tam, da nas varuje in nam ustaviti škoduje drugim ljudem in tako, vsi ne, ali bi bilo treba ustaviti pri rdeči luči, na primer. Pravila ličila, pa so pravila, ki jih je izumil nekdo, ki misli, da vedo, kaj bo najbolje videti na nas in kaj bomo všeč. Pravila ličila so super, če jih uporabljajo za usmerjanje in za ideje, vendar ličila je zelo individualna in osebna stvar, da ni vsa pravila je treba upoštevati, da v pismu. Če nihče zlomil pravila, ličila, potem nikoli ne bi imeli nobene nove ideje, tako da si oglejte na teh deset pravil, ličila, ki jih je vredno zlom.

1. Vaš temelj mora ujemati vratu

To je eno pravilo, da smo videli, da res ne bi veliko smisla. Vaš obraz in vratu so običajno različni odtenki seveda, ker je bolj sonce dobi na obrazu, kot vratu. Kaj je bolj pomembno, je, da ni imel ostro črto med obrazu in vratu, kar bi bilo videti popolnoma nenaravno, da mešanica osnovo, ne glede na senco, tako da ni mogoče ugotoviti črta med brado in vratu.

2. Vedno seznanite izpostavljeno pasivnemu oči z golih ustnice

Tradicionalni nasvet je, da je le eno, ali drugo, vaših oči ali ustnice morajo biti v središču pozornosti, tako s zakajenih očmi, morate imeti golih ustnice. Obstaja, seveda, ni razloga, zakaj ne morejo imeti tako krepko ustnice in drznih oči, dokler ne boste šli čez vrh. V nekaterih pogledih lahko zelo drzne oči in golih ustnice bi bilo videti, kot da ni dobil časa, da konča svoj make-up!

load...

3. Vaši nohti in ustnice morajo vedno ujemati

Uporabo enakih odtenkov laka za nohte in šminke je pravilo, ki je potekala hitro, za mnoge generacije, do okrog šestdesetih let. Identični odtenki videti zastarelo in preveč formalno za danes, tako da gre za barve, ki dopolnjujejo med seboj, ni nujno, da tisti, ki se ujemajo.

4. Vedno uporabljajte premaz

Abecednik je super za glajenje kože, vendar vam ni treba uporabiti premaz vsak dan, še posebej, če imate suho kožo. Na večino dni, vlažilnik je vse, kar boste potrebovali, in lahko shranite premaz za posebne priložnosti, če želite.

5. Nikoli ne iti ven brez ličil

To je še ena stara pravilo, da nekatere ženske uporabljajo za spremljanje; jih nikoli ne bi zapustil dom, ne da bi svoj "obraz" na prvi. Seveda, lahko greš ven brez ličil na sploh, ali samo malo, če vam je ljubše, da je vse o kar počutiš udobno, da je tisto, kar je pomembno. Čez nekaj dni, ličila brez, bo pustil zrak priti do vaše kože in jo lahko izboljša vaše polti.

load...

6. Nikoli ne nosi maskaro ali eyeliner na vaših spodnjih trepalnic

Nekateri ljudje vztrajajo, da eyeliner in maskaro na svojih spodnjih trepalnic bo vas videti starejši, vendar ne mislim tako. Res je, da če imate globoke zastavljene oči ali zelo majhne oči, nato pa zapustili dno trepalnice nude lahko oči videti večje, sicer pa, ni nobenega razloga, sploh, zakaj si ne bi smeli uporabljati maskaro in črtalo za oči vsega si oči.

7. Proizvodi, ki se sme uporabljati le za to, kar so bili namenjeni

Ko gre za tisto, kar boste uporabili svoje izdelke za lahko dvojne ali trojne izdelki dajatev v veliko pomoč, ko ste v naglici, ali vam zmanjka nečesa. Edina stvar, ki si morate biti previdni, o tem je, da preverite oznake, preden boste uporabili karkoli v bližini oči, samo v primeru, da niso primerni za to.

8. Bolj boste porabili, boljša je ličila

Zelo, zelo, poceni ličila morda ne bo visoke kakovosti, vendar pa to ne pomeni, da boste morali preživeti sreče na ličila. Če vam je všeč, nato pa ga nosite, bi moralo biti pravilo ličila, in če ste porabili veliko denarja na velikih blagovnih znamk, bolj pogosto kot ne, boste plačevali za ime na etiketi, ne sestavin.

9. Pred temelj vedno uporablja korektor

To je drugo pravilo ličila, da nekatere ženske samo zdi nepraktično slediti, ker, če se najprej uporabiti svoje temelje, potem lahko vidite, kaj površine kože niso bile ustrezno zajete v temelje in lahko nato uporabite korektor, samo na teh območjih kože, ki jo zares potrebujejo.

10. Vedno naj maskara posuši, preden se uporabi drugo plast

Tako kot vsi ti, ti, pravila ličila, da prihaja do osebne preference. Mnogi ljudje lažje uporabi drugo plast maskare, medtem ko je prvi nanos še ni posušen. Se jim zdi to lažje delo in oblikuje trepalnice, ko je prvi sloj še malo mokra in bolj prilagodljiv.

Ali vam je všeč, da bi prekinil pravila ličila?

load...