10 preprostih načinov, kako izgubiti težo (ali kako hitro izgubiti težo) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 preprostih načinov, kako izgubiti težo (ali kako hitro izgubiti težo)

10 preprostih načinov, kako izgubiti težo (ali kako hitro izgubiti težo)

2) Jej 6 obrokov na dan, namesto 3 običajne velike obroke, na ta način, se boste počutili manj lačen in bo pospešila vaš metabolizem, kar bo imelo za posledico "preprosto in naravno" hujšanje. Nekatere študije kažejo, da, če začnete jesti na ta način, ne samo, da bo vaš želodec postal manjši, tako, da boste zadovoljni z manj hrane, poleg tega pa bo vaše telo sprosti manj insulina, ki bodo ohranile krvni sladkor stabilen in da se boste počutili manj lačen.

3) Zmanjšati količino visokokalorične hrane... In ne govorim o sami odvzeli vaš najljubši čips, čokolado ali pecivom, saj se odvzame popolnoma od stvari, ki jih radi zahteve res močna volja in lahko povzroči "čustveno ali uporniški prehranjevanja ". Moja poanta je, da morate za "zdravljenje", se od časa do časa; ampak če hočeš nekaj sladoled, na primer, dal žličko to v skledo svežega sadja, ali če imate radi sir, dodamo nekaj pa v ploščo napolnjena s solato in svežo zelenjavo. Takole boste uravnotežiti hrano, ki jo jeste, in misliš, bo rekel "hvala".

4) Izogibajte se sladkim pijačam. Naredite vode primarni pijačo skozi cel dan. Ne samo brezalkoholne pijače so obremenjena s sladkorjem in kalorij, ampak tudi, brezalkoholne pijače ne sproži občutek sitosti, so "povzročijo" lakote, namesto. To je v redu, da pitje kave ali svežega soka zjutraj, potem pa ves preostanek dneva - poudarkom na vodi. Ni dovolj besed, ki lahko opisujejo, kako super je voda za svoje telo in koliko dobrota lahko prinese na vaš sistem.

load...

5) umila zobe po vaše obroke, ali pa če jeste 6 obrokov na dan, ščetka zobe 3-krat na dan, predvsem po večerji; To bo jasno "signal" za svoje telo in možgane, da je čas, jedo več in sveže, meti poslan v ustih, ne boste mogli bo kuhinjo in pridobivanje dodatnih "ugriz".

6) Eden od preprostih načinov, da izgubijo težo, je - da to navado, da obleko gor lepo, še posebej, če greš ven na večerjo s prijatelji v družini; na ta način, boste dobili veliko pohval in se bo spodbujalo v svojem prizadevanju, da je v boljši formi. Široke obleke lahko postavite v nevarno mesto pozabe v zvezi s tem, kaj in koliko jeste.

7) Zdravi prigrizki. Odkrijte nekaj zdravih prigrizkov, ki jih uživa, in jih obdržati v torbici, v primeru, da ste lačni. Pravzaprav, plodovi so najboljši prigrizki za vsakogar, ki želi, da bi jedli zdravo in je v odlični formi. Na primer, dobri prigrizki in zdrave hrane, da izgubijo težo hitro so: jagode, češnje, borovnice, maline, robide, jabolka, hruške, grozdje, marelice, breskve, fige... So pakirani z vitamini in antioksidanti. Banane, suho sadje in oreščki so tudi prehransko gosto in polnjenje. Vse to zdravi prigrizki so moč hiša energije in je lahko zelo priročno, ko ste na poti. Pozabil omeniti, nizko maščobe jogurt, ki je tudi zelo zdrav prigrizek, saj je kalcij v nizko vsebnostjo maščob mlečnih živil povečuje razgradnjo maščob v telesu.

load...

8) Jejte večina vaših kalorij pred poldnevom, saj boste imeli cel dan pred sabo, da jim gorijo. Poleg tega so raziskave pokazale, da če jeste zdravo "dobro" zajtrk - boste manj lačni in jedo manj hrane v večernih urah.

9) Postrezite si manj hrane (ali manjše porcije) in boste jedli manj, to je tako preprosto! Zmanjšati velikost obroka in naročite manjše različice hrane, medtem ko jeste. Če naročate sendvič - dobili manjši eno, enako velja tudi za majhne pokovke, majhna solata in majhno Smoothy. Študije so pokazale, da smo vajeni jesti tisto, kar je pred nami, čeprav bi morali biti polni z manj. Večina ljudi, dejansko, jesti daleč daleč mote kot potrebujejo njihova telesa. Torej, če bomo zavestno začeti nadzorovati velikost in "priprava" naše dele, se lahko enostavno in hitro izgubijo težo brez napora. Lahko zmanjšanje obsega tudi vaših krožnikih, kozarcev in vrčkov, tako da bo manj hrane in tekočine vpišite ploščo, zato boste jedli manj.

10) vedno jesti počasi. Veliki francoski prehrana kultura - navado jesti počasi, uživa vsak grižljaj, v pogovoru s partnerjem in srkanje vode ali vina, medtem ko jeste, rezultati v dejstvu, da so Francozi, ponavadi vedno v odlični formi in so zelo redko s prekomerno telesno težo. Ker pa jeste vaši možgani dobi signale polnosti le v približno 20 minutah od trenutka, ko ste začeli svoj obrok.

Upam, da ste našli to koristno in da se lahko izvajajo nekatere od teh preprostih načinov, da izgubijo težo v vašem vsakdanjem življenju. Prosim, vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako hitro in enostavno shujšati v razdelku komentarje.

Ostani lepa in samega sebe!

load...